Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با بیان اینکه بیماری‌های غیرواگیر تهدیدی برای سلامت جامعه است گفت: مصرف فست‌فود‌ها ‌به عاملی برای مرگ و میر انسان‌ها تبدیل شده است. ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۱ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، علی اصغر فرشاد صبح امروز در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان یزد اظهار داشت: در صورتی که در حوزه فرهنگی اقدامی صورت گیرد که سلامت روانی و فرهنگی مورد تهدید قرار گیرد به این معنی است که توسعه فرهنگی صورت گرفته، توسعه ناپایداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 84 درصد از مرگ و میرهای ایران ناشی از بیماری‌های غیرواگیر است گفت: در گذشته بیماری‌های واگیردار عامل مرگ مردم بود ولی الان بیماری‌های غیرواگیر به یک تهدید تبدیل شده است.

دبیر شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور خاطرنشان کرد: در صورتی که دانشگاه علوم پزشکی به صورت کامل و صددرصد فعالیت خود را درست انجام دهد، تنها 25 درصد از سلامت مردم تضمین شده و 75 درصد این سلامت در جای دیگر باید تامین شود.

وی ادامه داد: الان مردم از فست‌فود‌ها ضربه می‌خورند و سرطان به عاملی برای مرگ و میر انسان‌ها تبدیل شده ‌و باید حتما نسبت به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشیم که به چنین مباحثی پرداخته شود.

یزد | 7000 کانون سلامت محله باید در کشور ایجاد شودیزد| اساس بحث اجتماعی شدن کانون سلامت محله استاصفهان| بدهی‌های معوقه بیمه سلامت تا حد زیادی پرداخت شده است

فرشاد خاطرنشان کرد: توسعه‌ای که محورش انسان سالم باشد و نگاه به نسل‌های آینده داشته باشد و به محیط صدمه نزند توسعه پایداری است گفت: کارگروه سلامت این ماموریت را دارد.

دبیر شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور افزود: در استان یزد به عنوان چهارمین استان کشور برنامه جامع سلامت تدوین شده و 20 پروژه از این استان به مرحله تدوین رسیده است.

وی بیان کرد: همانطوری که همکاری مردم را در محله اسکان یزد الگو کردیم، این کار بین بخشی استان یزد و فعالیت‌های صورت گرفته در این راستا را هم به عنوان یک الگو در سطح کشور مطرح کنیم.

فرشاد تصریح کرد: الان بیان می‌شود اگر قرار است سلامت به صورت کامل در جامعه تدوین شود باید مردم در آن مشارکت داشته باشند و این کار را در استان یزد آغاز کرده‌ایم.

دبیر شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور گفت: اگر در سطح محله مشکل مردم با بخش نامه حل نشد یعنی مشکل نیاز به پیگیری از مقامات بالاتر دارد و باید در کارگروه با حضور استاندار و در صورتی که باز هم حل نشد باید در کارگروه کشوری این موضوع مطرح شود.

وی با بیان اینکه شعار مراکز جهانی سلامت این است که «جامعه‌ای سالم است که مردمش سالم پیر شوند» تصریح کرد: این جامعه در حقیقت جامعه‌ای است که همه ما باید به دنبال تحقق آن در کشور باشیم و تحقق آن هم تنها با مشارکت همه جانبه تمام دستگاه‌ها و مردم امکان‌پذیر است.

انتهای پیام/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۴۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق گازوئیل ایران با ۱۰۰ برابر قیمت بالاتر

مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی گفت: بارنامه‌های جعلی بسیار زیاد در کشور صادر می‌شود، بدون اینکه باری جابه‌جا شده باشد و سهمیه ۳۰۰ تومانی هر لیتر نفت‌گاز در مرز‌های کشور ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان در لیتر به فروش می‌رسد.

به گزارش تسنیم؛ جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهار داشت: بیشترین میزان مصرف بنزین در ایام نوروز امسال به ۲۹ اسفند بازمی‌گردد که ۱۵۲ میلیون لیتر در این روز به مصرف رسید که نسبت به مصرف ۱۴۴ میلیون لیتری بنزین در روز مشابه سال قبل از آن، ۸ میلیون لیتر رشد داشته است.

متوسط مصرف بنزین در ایام نوروز امسال حدود ۱۱۹ میلیون لیتر در روز

وی افزود: متوسط مصرف بنزین در ایام نوروز امسال تا امروز ۱۱۸.۹ میلیون لیتر در روز بوده که رقم بسیار بالایی است و نسبت به متوسط مصرف بنزین در ایام مشابه سال قبل که رقم ۱۱۵ میلیون لیتر بوده، رشدی ۴.۶ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اذعان داشت: در روز ۲۹ اسفندماه فقط در تهران ۲۱.۵ میلیون لیتر مصرف بنزین داشته‌ایم که این نشان می‌دهد مردم برای آغاز سفر‌های نوروزی خود از تهران، باک‌های خودرو‌ها را پر کردند و عازم جاده‌ها شده‌اند.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه "طبق آمار پلیس راهور ۱۳۹ میلیون تردد جاده‌ای بین‌شهری در این ایام رقم خورده"، گفت: ثبت این میزان تردد جاده‌ای بین شهری نشان می‌دهد که اولویت اول مردم برای سفر‌های نوروزی، استفاده از خودرو‌های شخصی است که کافی نبودن ظرفیت ناوگان هوایی کشور، فروش بلیت‌های هواپیما به صورت چارتری و مشکلات عرضه بلیت، قیمت بالای بلیت هواپیما، عدم ظرفیت کافی در حمل‌و نقل ریلی و وضعیت نامناسب عرضه بلیت و قیمت آن، از دلایلی است که مردم ترجیح می‌دهند به صورت جاده‌ای سفر کنند.

وی ادامه داد: علاوه بر تقاضا و تمایل مردم برای سفر‌های جاده‌ای، به‌خصوص با استفاده از خودرو‌های شخصی، خودرو‌های مورد استفاده مردم که تولید داخل است، بسیار پرمصرف هستند.

خودرو‌ها استاندارد شوند ۵۰ میلیون لیتر بنزین مازاد برای صادرات خواهیم داشت

سالاری با بیان اینکه "مصرف ۱۲۰ میلیون لیتر بنزین در روز برای ۲۹ میلیون وسیله نقلیه اعم از خودرو‌های شخصی، عمومی و موتورسیکلت، با هیچ استانداردی در جهان تطبیق ندارد"، گفت: ۱۹ میلیون خودروی شخصی در کشور داریم که اگر با استاندارد هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش ۴ لیتر و یا ۶ لیتر، مصرف بنزین داشته باشند، در همین وضعیت فعلی تولید بنزین می‌توانیم ۴۰ تا ۵۰ میلیون لیتر بنزین در روز مازاد بر نیاز مصرف داشته باشیم و به صادرات اختصاص دهیم.

وی افزود: پرمصرفی خودرو‌های ما در حوزه خودرو‌های گازوئیل‌سوز هم وجود دارد؛ درحالی‌که خودرو‌های دیزلی در کشور ما به‌ازای هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش ۶۰ تا ۶۵ لیتر نفت‌گاز مصرف می‌کنند، استاندارد جهانی آن ۳۰ لیتر است؛ درواقع ۲ برابر استاندارد‌ها مصرف دارند و ما برای حدود یک میلیون خودروی دیزلی ناوگان حمل‌و نقل سنگین کشور، روزانه حدود ۶۴ میلیون لیتر گازوئیل تخصیص می‌دهیم که رقم بسیار بالایی است.

انحراف ۱.۵ میلیارد لیتری مصرف سوخت در متقاضیان مورد تأیید ۱۶ دستگاه کشور

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه "۱۶ دستگاه در کشور مثل وزارت صمت، وزارت کشور و وزارت جهاد کشاورزی مسئول تعیین سهمیه‌های سوخت برای بخش‌های مختلف مصرفی هستند"، گفت: این دستگاه‌ها باید نظارت و پایش خود را افزایش دهند چرا که ما بر اساس سهمیه‌های مشخص شده توسط این دستگاه‌ها و ثبت نام متقاضیان، سهمیه‌هایی را تخصیص می‌دهیم، اما طبق پایش‌هایی که صورت داده‌آیم در مجموع ۱۶ دستگاه متولی، در بخش مصرف انحرافی ۱.۵ میلیارد لیتری دارند.

وی ادامه داد: در بحث بارنامه‌های جعلی که بسیار زیاد در کشور صادر می‌شود، معضل اساسی داریم؛ چرا که بارنامه جعلی صادر می‌شود، بدون اینکه باری جابه‌جا شده باشد و سهمیه ۳۰۰ تومانی هر لیتر نفت‌گاز تخصیص یافته به پیمایشی که صورت نگرفته، در مرز‌های کشور ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان در لیتر به فروش می‌رسد.

دیگر خبرها

  • جهان چگونه به پایان می‌رسد؟ تصویری ترسناک از سرنوشت هر سیاره پس از مرگ خورشید
  • قبل از خواب آب ننوشید
  • قاچاق گازوئیل ایران با ۱۰۰ برابر قیمت بالاتر
  • مشارکت مردم در بهینه‌سازی مصرف انرژی چگونه به جهش تولید و اقتصاد کمک خواهد کرد؟
  • قرآن جامع‌ترین منبع پاسخگویی به نیاز بشریت است
  • چه طور می‌توانیم مصرف قند و شکر را به حداقل برسانیم؟
  • مسئولان با همه توان از سرمایه‌گذاران حمایت کنند
  • تامین آب پایدار به یکی از چالش‌های اساسی کشور تبدیل شده است
  • استفاده رایگان از تلگرام پولی به کابوس تبدیل شد
  • هزینه واردات بنزین از جیب مردم تامین می‌شود