Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه تکیه بر نیروی جوان در جنگ، معادلات را به نفع جمهوری اسلامی تغییر داد، گفت: فرمان آتش به اختیار از سوی رهبری نیز به همین منظور صادر شد تا مدیریت کشور به جوانان منتقل شود.

به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور در سازمان بسیج اساتید کشور ضمن دیدار با استادان جوان و بسیجی دانشگاهها، درباره “چیستی فتح ‌الفتوح انقلاب و خطر محافظه ‌کاری در نیروهای انقلاب” سخنانی بیان داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرلشکر جعفری در ابتدای سخنانش ضمن بیان خاطراتی از دوران جنگ تحمیلی، گفت: پس از حمله رژیم بعثی عراق به ایران، مردم ایران همواره کمک‌ کار دولت و ارتش بوده ‌اند و پشتیبانی مردم در مقطع جنگ بسیار مهم و ‌مؤثر بود. البته قشرهای مختلف مردم، به انحاء مختلف مانند کمک مالی، حضور در پشتیبانی جنگ و حضور در خط مقدم جنگ از ارتش و سپاه حمایت می ‌کردند.

فرمانده سپاه پاسداران در پاسخ به این سؤال که چه اقشاری از مردم در جنگ حضور فعال‌ و مؤثرتری داشتند گفت؛ خط شکنی در جنگ برعهده جوانان مؤمن و انقلابی بود.

وی با اشاره به نقش تاریخی حضرت امام در پیروزی انقلاب اسلامی گفت: امام راحل (ره) فرموده بودند تکیه بر امکانات و تجهیزات بدون توکل بر خدا مفسده انگیز است و آنچه برای من غرور انگیز است تربیت نیروی جوان، از جان گذشته و مؤمن است که پیروزی ها را در جنگ رقم زده است. رهبر معظم انقلاب نیز چندین بار بر همین فرمایش امام تأکید فرمودند و فتح الفتوح ما را در تربیت نیروهای جوان، مؤمن و انقلاب است.

سرلشکر جعفری با بیان اینکه عامل اصلی عبور از بحران ها و مشکلات در کشور، نیروی مردمی است که خط شکنی آن برعهده نیروهای جوان است، گفت: در همه عرصه ها نیروهای جوان توانستند با خلاقیت و ابتکار عمل و انرژی سرشار جوانی، بر مشکلات فائق آیند. ازجمله در مسائل امنیتی کشور در زمان جنگ که مشکلاتی به ویژه در مناطق غرب و شمال غرب کشور پدید آمد، جوانان متعهد و انقلابی ما نقش تاریخی ایفا کردند. در قضایای سالهای 78 و 88 و حتی در دی ماه سال گذشته نیز، این حضور پرشور جوانان مؤمن و انقلابی بود که توانست بار دیگر نقشه بدخواهان انقلاب اسلامی را نقش بر آب کند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به توان بالای دفاعی و بازدارنده جمهوری اسلامی گفت: این توان و ظرفیت در کشور وجود دارد. حتی به اعتقاد بنده با اعتقاد و ایمان بیشتری نسبت به اوایل انقلاب هستند. اما سازماندهی و بکارگیری نیروهای جوان در این عرصه بسیار با اهمیت است. اما تا تفکر برگرفته از اسلام ناب در بدنه مدیریت اجرایی کشور حاکم نباشد، اوضاع کشور همین خواهد بود.

وی با اشاره با آمار بالای جمعیت جوان و پرشور در کشور و عدم استفاده از این ظرفیت در بدنه مدیریتی و تصمیم گیری کشور گفت: فرمان آتش به اختیار از سوی رهبری نیز به همین منظور صادر شد تا مدیریت کشور به جوانان منتقل شود. اما با کمال تأسف و در حالی که در هیچ جای دنیا مرسوم نیست، افرادی در عرصه انتخابات حضور می یابند که چارچوب اصلی نظام را هم قبول ندارند.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: از این رو بعد از مدتی افرادی بر سر کار می آیند که مدیران ناکارآمد و با سنین بالا را انتخاب کرده و کشور را معطل می کنند. در حالی که بسیاری از مدیران جوان، با انگیزه و مؤمن در کشور هستند که بکار گرفته نمی شوند و این بزرگترین خسارت را به کشور وارد می کند.

سرلشگر جعفری در پاسخ به این پرسش که با وضع موجود چه باید کرد، افزود: بدیهی است که حلّ مشکلات و معضلات اجتماعی کشور به دست نیروهای جوان، مؤمن و انقلابی است. رهبر معظم انقلاب نیز فرمان آتش به اختیار را برای نیروهای جوان و مؤمن صادر فرمودند. از این رو جوانان باید با روحیه بالا و درک وضعیت موجود کشور، به عرصه بیایند و مشکلات را یکی پس از دیگری حلّ کنند.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه تجربه ثابت کرده است که تهدید نظامی جمهوری اسلامی، همواره نتیجه عکس داده است گفت: دشمن در عرصه فکری وارد شده و نظام مردمی و اسلامی ما را مورد هدف تهدیدات نرم خود قرار داده است. جوانان با انگیزه و دوست دار کشور باید در پاسخ به این تهدیدات نرم، دست به کار شوند و نقش خودشان را پیدا کنند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پایان با اشاره به اینکه در جنگ اقتصادی و فرهنگی دشمن، باید تمرکز ما روی حلّ مشکلات مردم باشد، گفت: همانگونه که استادان بسیجی در نامه نگاری به مسئولان نظام در مسائل مختلف و ارائه راه حلّ به آنها پیش قدم شدند و به فضل الهی مورد توجه مسئولان و رهبر معظم انقلاب قرار گرفت، سایر اقشار مردم نیز باید به صورت آتش به اختیار وارد این عرصه شوند و با اتحاد و همدلی و استفاده از ظرفیت جوانان مستعد و انقلابی، در حلّ مشکلات کشور سهیم باشند.

لازم به ذکر است در پایان این جلسه تعدادی از اساتید جوان، دغدغه های خود را نسبت به مسائل مهم موجود در دانشگاهها و کشور بیان داشتند که فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به آنها پاسخ گفت.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جنگ تحمیلی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور سازمان بسیج اساتید کشور سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۱۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرلشکری که هدیه ۳ میلیون تومانی شاه را رد کرد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدولی قرنی متولد سال ۱۲۹۲ بود. او سال ۱۳۰۹ به عضویت ارتش درآمد و ترفیع درجه گرفت. تا اینکه کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ اتفاق افتاد و از سال ۱۳۳۳ در طرز تفکر تیمسار قرنی تغییر آشکاری به وجود آمد و گرایش محسوسی به افسران ناسیونالیست و ضدرژیم شاهنشاهی پیدا کرد؛ زیرا فساد و سرکوب بعد از کودتا و ناتوانی دولت در انجام اصلاحات او را نگران ساخته بود، مشکلات موجود را ناشی از ادامه نفوذ طبقه بالای کشور، چون سرلشکر فضل‌الله زاهدی و اردشیر زاهدی، منوچهر اقبال تیمور بختیار و سرلشکر علوی‌مقدم می‌دانست.

قرنی از اینکه وضع کشور در نهایت به یک رژیم سلطنتی دیکتاتوری تبدیل خواهد شد نگران بود و راه‌حل آن را «ایجاد یک دولت توانا برای پایان دادن به حاکمیت طبقه سنتی بالا و وادار ساختن شاه به قبول نظام پادشاهی مشروطه و انجام اصلاحات گسترده» می‌دانست. همین تفکرات سرلشکر قرنی سبب شد تا او تبدیل به شخصیت معترض سیاسی شود تا اینکه در اسفند ماه ۱۳۳۶ توسط ساواک بازجویی شد. او ۳ سال زندانی شد.

سرلشکر قرنی بعد از آزادی از زندان، تحت مراقبت‌های ویژه اطلاعات داخلی بود و مأمورانی به منزل وی نفوذ می‌کردند تا در جریان ادامه فعالیت‌های سرلشکر اخراجی ارتش شاه قرار گیرند که در این راستا پیشنهاداتی هم به شهید قرنی داده می‌شد. یکی از پیشنهادها این بود که سیدضیاءالدین طباطبایی در ملاقات با سرلشکر قرنی حامل پیغامی از محمدرضا شاه بود، اما قرنی می‌گوید: «در حال حاضر و با وضع موجود به هیچ وجه حاضر به قبول پست سیاسی بسیار مهم نیستم».

سرلشکر قرنی به دلیل قطع شدن حقوق و مزایا در سخت‌ترین شرایط مادی قرار داشت. محمدرضا پهلوی مبلغ ۳ میلیون تومان به ارتشبد فردوست می‌دهد تا به قرنی بدهد، اما قرنی کریمانه آنها را رد کرد و بر تمایلات دینی و اسلامی‌اش تأکید می‌کند.

با آغاز نهضت امام خمینی(ره) و شکل‌گیری قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، این بار قرنی راه جدید خود را پیدا کرد و دور جدید فاصله گرفتن از باورهای سیاسی گذشته‌اش را از طریق نزدیک شدن به اندیشه‌های امام خمینی (ره) آغاز کرد؛ ارتباط سرلشکر قرنی با امام خمینی(ره) و نیروهای نزدیک به جنبش اسلام‌گرایانه در سال ۱۳۴۲حساسیت‌ ساواک و رژیم پهلوی را برانگیخت و سه سال زندان را برای عالی‌ترین افسر اطلاعاتی ایران را به همراه داشت.

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران سرلشکر محمدولی قرنی که عضو شورای انقلاب اسلامی نیز بود با سمت رئیس ستاد ارتش در صبح روز ۲۴ بهمن ماه  ۱۳۵۷ به همراه عده‌ای از مأموران مسلح کمیته انقلاب به محل ستاد ارتش واقع چهارراه قصر رفت و در محل کار خود مستقر شد.

از اقدامات شهید قرنی می‌توان به انحلال لشکر گارد جاویدان و شاهنشاهی، قطع ارتباط با رژیم صهیونیستی تا رسیدگی به امور سربازان، اخراجی‌ها، بازنشستگان و تجهیزات ارتش اشاره کرد. شهید قرنی در ادامه فعالیت‌هایش با مخالفت‌هایی روبرو شد که حمایت امام خمینی(ره) از ارتش و قرنی را به دنبال داشت.

در جریان درگیری توطئه ضدانقلاب‌ها در کردستان، سپهبد قرنی با قاطعیت در دفاع از نظام جمهوری اسلامی برخورد کرد. این قاطعیت که بعدها کاملاً مورد تأیید سران انقلاب قرار گرفت، موجب شد که در ششم فروردین ۱۳۵۸ روزنامه‌ها اعلام کنند به دستور مهندس بازرگان، نخست‌وزیر دولت موقت، محمدولی قرنی از کار برکنار شود و ناصر فربد جایگزین او شود.

این درحالی است که شهید قرنی بعد نوشتن استعفای خود، آن را نزد امام راحل(ره) برد؛ امام استعفای او را گرفتند و گفتند: «خیر، شما بفرمایید سرکارتان»؛ بعدها مشخص شد که مهدی بازرگان بدون هماهنگی با امام خمینی(ره) اقدام به برکناری سپهبد قرنی کرده بود.

سرلشکر محمدولی قرنی اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران و اولین شهید ترور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود که سوم اردیبهشت ۱۳۵۸ در حیاط منزلش توسط اعضای گروهک فرقان ترور شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به نیروی انسانی رویکرد قوه قضائیه است
  • حمایت سرلشگر سپاه از طرح حجاب و تذکر رهبری: اصل ماموریت که زیر سوال نمی‌رود | با مامور خاطی برخورد شد | صوت
  • اظهارات سرلشکر جعفری در مورد ماجرای تذکر رهبر انقلاب درباره نحوه اجرای طرح نور
  • قهرمانان واقعی شهدا هستند
  • عملیات وعده صادق تمام معادلات دنیا را تغییر داد
  • هر جا کار به دست مردم سپرده شد موفقیت به دست آمد
  • هم‌افزایی سپاه و ارتش در عملیات «وعده صادق»
  • سرلشکری که هدیه ۳ میلیون تومانی شاه را رد کرد
  • قدرت غیر قابل انکار سپاه بر هم زننده تمامی معادلات جهانی
  • تهیه جهیزیه، هدیه خیران یزدی به زوج‌های جوان