Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی امانی قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان جلسه دبیران حزب با یادآوری درگذشت ناگهانی و تاثر انگیز مرحوم محمد نبی حبیبی دبیرکل فقید حزب موتلفه اسلامی و گرامیداشت نام و خدمات آن مرحوم گفت: همه مسئولان و اعضای حزب، دوستان، یاران و خانواده آن عزیز سفر کرده از عنایات مقام معظم رهبری و ابراز محبت و تسلیت مراجع عظام تقلید، سران قوا، مسئولان لشگری و کشوری، احزاب داخل و سایر کشورها و همچنین سفرای محترم مقیم ایران و مردم قدرشناس نهایت تشکر و امتنان را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حضور باشکوه در تشییع و مراسم بزرگداشت آن خدمتگزار نظام و فعال صدیق در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی، احترام به خدمات و ویژگی‌های مرحوم حبیبی بود که از همگی تقدیر و تشکر داریم.

امانی تاکید کرد: او مصداق یک رجل سیاسی و مذهبی بود که عمر خود را در تقویت اتحاد، همگرایی و هم‌افزایی نیروهای انقلاب علیه کفر، نفاق و انحراف صرف کرد. حبیبی در مسئولیت‌های کلیدی که بر عهده او در استانداری‌های تهران، خراسان بزرگ، فارس و نیز شهرداری تهران در شرایط جنگ تحمیلی گذاشته شده بود به خوبی درخشید و کارنامه‌ای از کارآمدی، سلامت و اقتدار را از خود نشان داد.

وی گفت: تواضع، فروتنی، پاکدستی و ساده زیستی او زبانزد خاص و عام بود. شجاعت او در موضع گیری ها علیه دشمنان نظام و نفاق داخلی و بویژه در فتنه صریح و شفاف بود و حکایت از یک پایبندی عمیق به گفتمان امام(ره) و رهبری داشت.

قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی یاد و خاطره مرحوم اعتمادیان و مرحوم مهرآئین دو یار دیرین امام و رهبری و موتلفه اسلامی که در جهاد خدمت به مردم، محرومین و مبارزین انقلاب پیشگام بودند را گرامی داشت و برای آنها رحمت واسعه الهی مسئلت کرد.

امانی در ادامه سخنان خود به اجرای سازوکار مالی اروپا موسوم به INSTEX اشاره کرد و گفت: حزب موتلفه اسلامی این طرح را به هیچ وجه پاسخگوی تعهد اروپا به برجام نمی‌داند و آن را مغایر با استقلال اقتصادی، سیاسی و حقوق ملت ایران می‌داند. ما معتقدیم نفت ایران ثروت ملی ملت ماست و دولت جمهوری اسلامی اختیار وجوه دریافتی از فروش نفت یا اختیار خریدهای گوناگون از جمله مواد غذایی و دارویی را به دیگران واگذار نمی‌کند.

وی افزود: اروپایی ها در اجرای تعهد خود نسبت به برجام باید یا کل آن را اجرا کنند یا پاسخگوی عدم عمل به تعهدات قانونی، اقتصادی و حکومتی در قبال ایران باشند. دولت نباید به وعده دولت هایی که به امضاء رسمی خود در قراردادی که بسته اند و سازمان های بین‌المللی نیز آن را قبول کرده اند احترام نمی گذارند، اعتماد کند.

قائم مقام حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: حزب موتلفه اسلامی بزودی مخالفت جدی خود را با این طرح و عملکرد انفعالی دولت در قبال اروپا طی بیانیه ای اعلام خواهد کرد.

امانی با تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب و تاسیس نظام جمهوری اسلامی ولایی گفت: به توفیق خداوند متعال پیشرفت در حوزه های تثبیت نظام و اقتدار ایران، امنیت و قدرت بالای دفاعی، توانمندی در حوزه های زیربنایی اقتصادی و همچنین سیاست و فرهنگ و ایجاد امکانات از جمله نیروی انسانی ماهر، عالم و باتجربه بگونه ای است که امروز ایران اسلامی به یک قدرت کامل تبدیل شده و در حال طی مراحل بلوغ و تکامل است. بزودی شاهد دستاوردهای آن در توسعه توازن و رفع مشکلات خواهیم بود.

وی تاکید کرد: همه باید با برنامه کامل و آتش به اختیار در این مسیر تکامل و خوشبختی فعال شوند و حزب موتلفه اسلامی انشاالله در خط ولایت در خدمت ملت در این زمینه برای خود برنامه ویژه‌ای را پیگیری خواهد کرد.

قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی جنجال سیاسی دولت هلند درباره دست داشتن ایران در قتل محمدرضا کلاهی در آن کشور و اخراج چند دیپلمات ایرانی را بی پایه و برآمده از سیاست غلط و رسوای دولت آن کشور دانست و گفت: دادستان هلند اعلام کرده هیچ ارتباطی بین قتل کلاهی و ایران وجود نداشته است.

امانی از وزارت خارجه خواست در این زمینه اقدامات حقوقی و سیاسی جدی را پیگیری کند و از دولت هلند بخواهد که در اولین اقدام از ایران عذرخواهی نماید.

وی خاطرنشان کرد: دولت هلند باید در مسئله پناه دادن به عامل ترور ۷۲ نفر از مسئولین جمهوری اسلامی در انفجار هفتم تیر توضیح بدهد زیرا ورود یک تروریست به آن کشور آن هم با اسم مستعار یک کار فردی نیست بلکه همکارانی داشته که با گروهک منافقین که دستور دهنده به کلاهی بوده اند مرتبطند و دولت هلند نمی تواند مسئولیت های یک دولت در این اقدام مجرمانه را نادیده بگیرد.

قائم مقام حزب موتلفه اسلامی در ادامه با اشاره به لایحه بودجه ۹۸ گفت: این بودجه تکرار همان بودجه‌نویسی غلط است که دولت فعلی در این چند سال علیرغم تذکرات منطقی صاحب‌نظران دلسوز هیچ برنامه و اقدامی را در بازنویسی بودجه‌ای صحیح ارائه نداده است.

امانی تصریح کرد: قابل توجه است که گزارش تفریغ بودجه ۹۶ در مجلس هم هیچ تغییری در ارائه بودجه که مسئولیت مستقیم دولت است نداشته است. وقتی رئیس دیوان محاسبات رسما اعلام می‌دارد فقط در بودجه ۹۶ در همین دولت ۳۸ درصد احکام قانونی بودجه عمل شده و ۶۲ درصد فاقد عملکرد صحیح است چرا دولت در نوشتن لایحه بودجه اصرار به تکرار اشتباه در بوجه نویسی دارد؟

وی گفت: به نظر ما تنظیم لایحه بودجه از روی واقع نگری و متناسب با شرایط فعلی و سال آینده کشور یکی از راه های حل مشکلات مملکت است.

قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: دولت باید نسبت به واگذاری برخی واحدهای تولیدی و صنعتی از جمله پالایشگاه کرمانشاه، دامپروری مغان و شرکت المهدی به ملت و نمایندگان آنها در مجلس شورای اسلامی پاسخ دهد. مجلس نیز در این زمینه باید به وظیفه نظارتی خود عمل کند تا ابهامات موجود در ذهن مردم از بین برود و اگر تخلفات غیرقانونی صورت گرفته است متخلفان به مجازات برسند.

امانی در پایان گفت: انشاالله امسال ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ سخنان بی پایه ترامپ و اقدامات خصومت ورزانه او و معاندان نظام جمهوری اسلامی را با حضور پرشکوه و مصمم خود خواهد داد و صلابت، استقامت و مقاومت ملت را به رخ جهانیان می‌کشد.

کد خبر 4532453

منبع: مهر

کلیدواژه: اتحادیه اروپا برجام حزب موتلفه اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۱۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهنه سربازان دفاع مقدس: 1600 میلیارد دلار غرامت جنگ را از عراق طلب داریم

نشست خبری دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق در خصوص روند پیگیری حقوقی غرامت ایران در جنگ تحمیلی از طریق مجامع بین‌المللی پیش از ظهر امروز(چهارشنبه 29 فروردین ماه 1403) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار جماران، رضا شرفخانی، دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، در این نشست با اشاره به نحوه برخورد مجامع بین‌المللی با کهنه سربازان کشورهای مختلف، گفت: کهنه سرباز کسی است که برای دفاع از وطن، خاک و ناموس به پا می‌خیزد. در همه کشورهای جهان، اگر یک کهنه سرباز به اداره ای مراجعه کند، بالاترین مقام  آن  اداره از او استقبال به عمل می‌آورد و به او احترام می‌گذارد. ولی متأسفانه در کشور ما کهنه سربازان چنین جایگاهی را ندارند.

وی یادآور شد: در سال 1372 هیأتی از سوی سازمان ملل جهت تهیه گزارش به ایران و عراق آمدند و تأکید داشتند که کشور عراق به عنوان متجاوز باید به ایران غرامت پرداخت کند. اما متأسفانه سیاست‌های حاکمیت و دولت‌های گذشته باعث شده که این حقوق را پیگیری نکنند؛ و توجهی به قوانین بین‌المللی نسبت به حق و حقوق کهنه سربازان نمی‌شود تا جایی که این عزیزان  با کمترین حقوق مشغول گذران زندگی هستند.

شرفخانی با اشاره به پیمان دو کشور ایران و عراق برای مسکوت گذاشتن غرامت جنگ تا سال 1400، اظهار داشت: در سال 1400 به طور رسمی وارد شدیم و با 130 نماینده مجلس ملاقات داشتیم. آنها در این خصوص تردید داشتند و بیان می‌کردند که فعلا مصلحت نیست که این موضوع پیگیری شود و ما گفتیم طبق قانون اساسی شما سوگند خورده‌اید که مدافع حق و حقوق ملت، از جمله کهنه سربازان، باشید.

وی با بیان اینکه کشور کویت بعد از 50 روز جنگ، تمام غرامتش را از عراق گرفت، افزود: کشور متجاوز باید تنبیه شود تا هیچ گاه کشوری جرأت تعدی به کشور دیگر نداشته باشد. بر این اساس ما در سال 1401 دادخواستی با بیش از 37 هزار شکایت به قوه قضائیه دادیم. در مرداد ماه سال 1403 به عنوان هشتمین کشور کانون کهنه سربازان را ثبت کردیم و به دیوان دادگستری لاهه علیه کشور عراق و کشورهای حامی او یعنی آلمان، هلند، انگلیس، آمریکا، فرانسه، روسیه و چین شکایت کردیم.

دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، ادامه داد: به دلیل اینکه قوانین بین‌المللی می‌گوید باید اصل شکایت روشن باشد، در مهر ماه 1402 متممی به آن شکایت زدیم و رسما از کشور عراق به خاطر متجاوز بودن و گرفتن اصل غرامت شکایت کردیم و در این زمینه با هماهنگی حقوقدانان، با یک مؤسسه حقوقی بین‌المللی قرارداد بستیم.

وی تأکید کرد: در قوانین ژنو و لاهه اشاره شده، چنانچه با عدم ورود دولتی در این زمینه مواجه باشیم، کهنه سربازان می‌توانند برای گرفتن حق و حقوق خود اقدام کنند. دولت عراق محکوم به پرداخت است و کارشناسان ما نیازی نمی‌بینند که دولت ایران وارد شود.  چون دولت بدون اجازه کهنه سربازان با دولت عراق پیمان 10 ساله بسته بود که در سال 1400 این پیمان نیز ملغی شد.

شرفخانی گفت: با نماینده حقوق بشری سازمان ملل به عنوان زیان دیده ارتباط گرفتیم ولی متأسفانه وزارت امور خارجه در زمینه پیگیری این حقوق ملت ایران کوتاهی کرد. بعد از پیگیری شعبه 208 دادگاه مفتح، نامه‌هایی از طریق وزارت امور خارجه و شورای عالی امنیت ملی نوشتند که کهنه سربازان را تشویق کنید از شکایت خودشان صرف نظر کنند؛ چون برای ما بار مالی دارد.

وی افزود: دولت به خاطر وصول 6 میلیارد دلار از کره هزار راه می‌رود، در حالی که سال 88 کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی غرامت جنگ ایران و عراق را  1100 میلیارد برآورد کرده بود و الآن طلب ما بیش از 1600 میلیارد دلار است. ما به عنوان یک سمن مستقل اعلام می‌کنیم همان طوری که کویت غرامتش را گرفت، ما هم غرامت می‌خواهیم. دولت عراق الآن وضع خوبی دارد و می‌تواند این غرامت را پرداخت کند. اما متأسفانه به علت مماشات حاکمیت و دولت از این حق کهنه سربازان چشم پوشی شده است.

دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، اظهار داشت: جامعه کهنه سربازان ما مظلوم‌ترین قشر در دنیا هستند. جانبازان اعصاب و روان به علت نبود دارو جانشان را از دست می‌دهند. ان شاء الله با تأسیس سازمان کهنه سربازان به صورت مستقل یا زیر نظر وزارت دفاع، این ضعف‌ها برطرف شود. جامعه هدف ا هیچ رضایتی از بنیاد شهید ندارد؛ چون هیچ گونه خدماتی به کهنه سربازان نمی‌دهند و بودجه رزمندگان مورد بی مهری دولت‌ها قرار گرفته است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه بتوانند غرامت جنگ تحمیلی را از عراق بگیرند، گفت: فراکسیون ایثار و شهادت مجلس چقدر قانون به نفع کهنه سربازان تصویب کرده است؟ در هیچ کشوری درصد جانبازی نداریم و فقط در ایران داریم. هیچ جانبازی الآن از وضعیت درمان خودش رضایت ندارد و هیچ کشوری این طور نیست. وقتی داروی یک جانباز اعصاب و روان یا یک جانباز شیمیایی تحت پوشش بیمه نیست، چه کار باید کرد؟

شرفخانی تأکید کرد: ژنو برای آزادگان خسارت مشخص کرده؛ چرا دولت جمهوری اسلامی پیگیر این خسارت نیست؟ بنیاد شهید خانه دوم ایثارگران است ولی مجلس باید ورود کند و انجمن کهنه سربازان را از بنیاد شهید منفک کند. اگر حق کهنه سرباز رعایت می‌شد، امروز جانباز ما به خاطر نبود دارو شهید نمی‌شد. ما تعهد اخلاقی داریم و به شهدا قول داده‌ایم که پیگیر حقوق آنها باشیم.

به گزارش خبرنگار جماران، حمید واحدی جانشین دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، نیز در این نشست گفت: وزارت امور خارجه خسارات و غرامت جنگ تحمیلی را قبول دارد. اما متأسفانه در لایحه بنیاد شهید به شعبه 208 دادگاه مفتح متنی آمده که توهین‌های زیادی به ایثارگران شده است. امیدوارم رسانه‌ها، نمایندگان مجلس و دولت بتوانند به درد جامعه درد کشیده و رها شده ایثارگران برسند.

رضا وثوقی، رئیس شورای مشورتی کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، نیز سخنان کوتاهی در پایان این نشست داشت و گفت: امیدواریم یک گذاری در رسانه‌ها شاهد باشیم که بحث ایثار و کهنه سربازان زنده شود.

 

دیگر خبرها

  • رئیس برنامه و بودجه کشور: رشد تولید باید به جهش تبدیل شود
  • نطر عجیب معاون رییس جمهوری درباره افزایش حقوق‌ها/منظور چه گفت؟
  • منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند
  • حقوق بازنشستگان با چه فرمولی افزایش یافت ؟
  • کهنه سربازان دفاع مقدس: ۱۶۰۰ میلیارد دلار غرامت جنگ را از عراق طلب داریم
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • کهنه سربازان دفاع مقدس: 1600 میلیارد دلار غرامت جنگ را از عراق طلب داریم
  • چقدر برای نرخ بیمه و درمان از فیش حقوقی هر کارمند کسر می‌شود؟
  • بیانیه حزب موتلفه اسلامی در تبریک پاسخ موشکی ایران به اسرائیل
  • کارمندان بخوانند؛ رییس سازمان برنامه درباره حقوق ۱۴۰۳ کارمندان چه گفت؟