Web Analytics Made Easy - Statcounter

"محمد باقری" در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی باید هرچه سریعتر سهمیه ۴۲ هزار نفری که از سامانه بیمه کارگران ساختمانی حذف شده‌اند را به کارگران ساختمانی واقعی اختصاص دهد، گفت: از ابتدای امسال سازمان تامین اجتماعی هیچ سهیمه‌ بیمه‌‌ای برای کارگران ساختمانی این استان درنظر نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نگرانیم که در نهایت سهمیه بیمه کارگران استان تهران به کارگران سایراستان‌ها اختصاص داده شود، گفت: سازمان تامین اجتماعی چند سال است که بر سر قضیه بیمه کارگران ساختمانی ما را بازی می‌دهد و با طرح مسائل حاشیه‌ای اذهان را از موضوعات اصلی منحرف می‌کند.

باقری با بیان اینکه در کل کشور حدود ۱۰۰ هزار کارگر ساختمانی متقاضی بهره‌مندی از خدمات سازمان تامین اجتماعی هستند، گفت: حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی تاکنون بیمه شده‌اند و الباقی هم باید بیمه شوند. در نتیجه اگر این ۱۰۰ هزار نفر هم بیمه شوند، تعداد کل بیمه‌شدگان به حدود ۱ میلیون نفر می‌رسد.

عضو هیات مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی با بیان اینکه نه سازمان تامین اجتماعی و نه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اعتراضات انجمن‌های صنفی در این مورد پاسخی نمی‌دهند، گفت: حول این موضوع نمایندگانی را به دیدار وزرای کار و مرحوم نوربخش فرستاده بودیم؛ اما همچنان کارگرانی وجود دارند که با وجودِ حذف سهمیه افراد غیرمرتبط، جایگزین نشده‌اند.

وی با بیان اینکه زودتر از اینها باید ساختاری ترتیب داده می‌شد تا عده‌‌ای از بیمه کارگران ساختمانی سوءاستفاده نکنند، گفت: بنگاه‌‌داران، طلا فروشان و... با دریافت کارت مهارت فنی به راحتی از مزایای بیمه کارگران ساختمانی استفاده کردند. البته بی‌حساب و کتاب عمل کردن در این حوزه تنها تقصیر سازمان تامین اجتماعی نیست و سازمان فنی و حرفه‌ای و مجلس شورای اسلامی هم در این مورد مسئولیت دارند.

باقری افزود: نمایندگان کارگران در مجلس طرحی را ارائه دادند که بر مبنای آن تمام افرادی که از بیمه کارگران ساختمانی به نحوی سوءاستفاده کردند، مجازات شوند. در این طرح قرار بود که تمام این افراد جریمه شوند اما در نهایت شورای نگهبان به آن ایراد گرفت و اجازه تصویبش را نداد.

وی با اشاره به قانون بیمه کارگران ساختمانی که براساس آن ۷ درصد حق بیمه را کارگر پرداخت می‌کند و ۲۰ درصد سهم کارفرما از محل صدور پروانه ساختمان تامین می‌شود، گفت: سازمان تامین اجتماعی در سال‌های ابتدایی وضع قانون از محل این ۲۰ درصد، میلیاردها تومان منابع داشت؛ اما احدی را بیمه نکرد.

عضو هیات مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، افزود: در حال حاضر در تامین سهم کارفرما از محل پروانه مشکل وجود دارد؛ چراکه صنعت ساختمان دچار رکود است. می‌خواهم بگویم که از همان ابتدا در این حوزه مشکلی وجود نداشت.

وی تصریح کرد: با این حال مسئولان سازمان به گونه‌ای در مورد کاهش منابع بیمه کردن کارگران ساختمانی صحبت می‌کنند که انگار از همان روز اول ریالی از این بابت به آنها پرداخت نشده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیمه کارگران ساختمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۷۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی

میرهاشم موسوی اظهار داشت: تعداد درخواست‌ها و بازنشستگی‌های برقرار شده در مشاغل سخت سهم عمده‌ای در ناترازی منابع و مصارف تامین‌اجتماعی دارند؛ وضعیت فعلی به گونه‌ای است که متوسط سن بازنشستگی به حدود ۴۰ سال و کمتر رسیده و گاهی نیروی کار در اوج تجربه، مهارت و تخصص از بازار کار خارج می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، سازمان تامین‌اجتماعی و دیوان عدالت اداری در نشستی مشترک به بررسی دلایل و بستر‌های شکل‌گیری دعاوی مربوط به این سازمان در دیوان عدالت اداری پرداخته و بر ضرورت اصلاح برخی قوانین و مقررات از جمله در زمینه مشاغل سخت و زیان‌آور تأکید کردند.

میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی در این جلسه با بیان ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق به بیمه‌شدگان سازمان به‌جهت پیشگیری از طرح دعاوی گفت: اخیرا با برنامه‌ریزی انجام شده؛ هر ماه مبلغ حق بیمه پرداختی، تعداد روز‌های اشتغال و عنوان شغلی اعلام شده در لیست‌های حق بیمه پرداختی را به‌عنوان سه موضوع اصلی که معمولا در شکایات طرح می‌شود؛ از طریق پیامک به اطلاع بیمه‌شدگان می‌رسانیم. این فرایند در حال تعمیم به عموم بیمه‌شدگان کشور بوده و ان‌شاءالله تا پایان اردیبهشت‌ماه به طور کامل اجرا می‌شود.

دیگر خبرها

  • معافیت بیمه‌ای برخی کارگران ساختمانی
  • طرح استفساریه ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی در شورای نگهبان تایید شد
  • تایید طرح اصلاح قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • طحان نظیف: طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی در شورای نگهبان تایید شد
  • اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان تایید شد
  • تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان
  • سرپرست سازمان تاکسیرانی تهران: ۱۰هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی
  • نارضایتی از عملکرد وزارت کار و تأمین اجتماعی: کارگران ساختمانی هنوز بیمه نشده‌اند!
  • نماینده کارگران ساختمانی : بیمه ۴۰۰ هزار نفر در دولت رئیسی قطع شد