Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمکی توسعه بیماری همگانی را از جمله اولویت های خود در وزارت بهداشت و درمان عنوان کرد و گفت: مبارزه با بیماری های غیر واگیر مستلزم همکاری بین بخشی است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، «سعید نمکی» در جلسه علنی امروز دوشنبه 15 بهمن و در دفاع از برنامه های پیشنهادی خود برای وزارت بهداشت و درمان گفت: اولین سوالی که در ذهن نمایندگان وجود دارد در رابطه با طرح تحول نظام سلامت است که باید همین جا از تمامی کسانی ک در سال های پس از انقلاب برای توسعه زیرساخت های نظام سلامت تلاش کردند، تشکر کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان ضمن تشکر و قدردانی از قاضی زاده هاشمی وزیر اسبق بهداشت و درمان گفت: طرح تحول نظام سلامت توانست مشکلات خاصی را از دوش مردمان این سرزمین بردارد و بنده به عنوان کسی که در سازمان برنامه و بودجه با آقای هاشمی منابع مالی آن را هدایت می کردیم معتقد به این طرح و آن را ادامه خواهم داد چرا که این طرح در راستای کاهش هزینه های کمرشکن درمان و حمایت از بیماران صعب العلاج، حمایت از طبیبان و کاهش هزینه های بستری است.

 

نمکی ادامه داد: البته این طرح داری نقص هایی است که باید به جنبه های اقتصادی آن  نیز توجه شود ما تلاش کنیم طرح را به گونه ای پیش ببریم که متخصصان اقتصاد سلامت نیز آن را بپذیرند.

 

وی گفت: آنچه که در زمان وزارت آقای هاشمی به عنوان مصوبات تجهیز و ایجاد زیرساخت ها اعم از بیمارستان ها و فضای درمانی در نقاط مختلف کشور بوده است چک های تضمینی معتبری است که در تمامی شعب بانک های کشور قابل وصول شدن است و بنده قول می دهم تمامی این پروژه ها را اجرایی کنم.

 

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان تصریح کرد: در بخش بهداشت ما روزگاری توانستیم با پنج دلار بچه هایمان را مقابل بیماری های واگیردار واکسینه کنیم و کاهش مرگ و میر را به جایی برسانیم که به عنوان اولین رتبه در بین 23 کشور شرق مدیترانه مطرح شویم.

 

وی اضافه کرد: البته باید توجه داشته باشیم که امروز بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون بالا بیماری هایی است که با واکسن قابل پیشگیری نیست البته بحث توجه به سالمندان،‌ افسردگی که در این قشر وجود دارد، توجه به حاشیه شهرها و بهداشت و روان پریشان مردم مشارکت بین بخشی عظیمی را می طلبد که امیدواریم با کمک همه بخش ها بتوانیم به بحث مبارزه با بیماری های غیر واگیر بپردازیم.

 

نمکی تاکید کرد: ما هنوز بیماری های واگیرداری همانند ایدز و بیماری های مشترک بین انسان و دام را داریم که باید در این بخش ها نیز اقدامات لازم را انجام دهیم.

 

 

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان اظهار داشت: در بخش درمان و توزیع عادلانه نظام سلامت، در دسترس قرار گرفتن توسعه پزشکی از راه دور، تقویت مشارکت خیرین به ویژه بخش خصوصی از اولویت های ماست چرا که در این سال ها ظرفیت بخش خصوصی مورد غفلت قرار گرفت.

 

وی تصریح کرد: توسعه بیمه همگانی و تعریف بسته پایه خدمات منطبق با بضاعت اقتصادی کشور از برنامه های جدی بنده است و سعی می کنم با منطقی کردن هزینه ها و حمایت برای توجه به محرومان و نقاط آسیب پذیر و همچنین توزیع عادلانه در بخش سلامت تا حدی در راستای توجه به نیازمندی های مردم در این بخش عمل کنند.

 

ادامه دارد...

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه فجر جشنواره فیلم فجر چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اصفهان سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر ایران انقلاب اسلامی فیلم فجر گروه سرود خبرگزاری شبستان وزیر پیشنهادی بهداشت نمکی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۰۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: عباس عبادی گفت: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند.
وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آنها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • ساماندهی بهداشتی اولویت طرح تضمین سلامت فرآورده‌های شیلاتی است
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست