Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران با انتقاد از اجرایی نشدن روش‌های مطرح شده از سوی دولت برای بازگشت ارز حاصل از صادرات گفت: این روش‌ها تنها بر روی کاغذ است و عملاً قابلیت اجرایی پیدا نکرده است و تنها روش ممکن، همان بازگشت ارز از طریق سامانه نیما است. آفتاب‌‌نیوز : محمد لاهوتی با انتقاد از نحوه برنامه‌ریزی‌ها در نحوه بازگشت ارز حاصل از صادرات به کشور گفت: از میان روش‌های پیشنهادی مطرح شده برای بازگشت ارز حاصل از صادرات به داخل کشور، تنها روش عرضه به سامانه نیمایی در حال اجرا است و بدلیل مشکلات موجود، این روش نیز برای صادرکنندگان یا ممکن نیست و منتج به ضرر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در واکنش به مطرح شدن چندین روش برای بازگشت ارز حاصل از صادرات به داخل کشور از سوی مسئولان دولتی و بانک مرکزی، گفت: متاسفانه این روش‌ها تنها بر روی کاغذ است و عملاً قابلیت اجرایی پیدا نکرده است و تنها روش ممکن، همان بازگشت ارز از طریق سامانه نیما است.
وی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال وقتی صادرکننده می‌خواهد ارز حاصل از صادراتش را در اختیار واردکننده دیگری قرار دهد، فرایند ثبت سفارش امکان پذیر نیست و از سوی دیگر، اگر خودش هم بخواهد ارز حاصل از صادرات خود را صرف واردات کالای دیگری کند، با بهانه اینکه در چند سال گذشته سابقه واردات آن کالا را نداشته و دلایل دیگری از این دست، امکان واردات را ندارد.
نسبت به کاهش صادرات هشدار دادیم
لاهوتی با تاکید بر اینکه روش‌های مطرح شده از سوی مسئولان دولتی و بانک مرکزی به هیچ وجه قابلیت عملیاتی شدن را نداشته است، گفت: صحت این ادعا کار چندان سختی نیست، فقط کافی مسئولان امر، آمارها را اعلام کنند و به شفافیت بگویند که میزان ارز حاصل از صادرات از روش‌های دیگری به جز سامانه نیما، به کشور بازگشته است.
به گفته رئیس کنفدراسیون صادرات ایران، تصمیمات اخیر دولت و مشکلات حاصل از تعهدات ارزی باعث کاهش شدید صادرات ایران طی ماه‌های اخیر شده و این روند نزولی صادرات همچنان ادامه خواهد داشت.
منبع: تسنیم

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ارز بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۱۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی فاز ‌سوم طرح آبرسانی رینگ جنوبی اراک

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر اسدی گفت: اجرای طرح آبرسانی رینگ جنوبی خط انتقال آب سد کمال صالح به کلانشهر اراک، موجب ارتقای کیفیت آب آشامیدنی مردم اراک و محقق شدن یکی از مطالبات بحق شهروندان اراکی در بهره‌مندی از آب گوارا و استاندارد می‌شود.

وی با اشاره به تلاش‌های مسؤولان آب استان مرکزی برای تکمیل این طرح، افزود: انتظار است مردم استان صرفه جویی در مصرف این مایه حیات را سرلوحه کارهای خود قرار دهند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های بلند مدت در حوزه آب استان مرکزی، گفت: پیگیری پروژه آبرسانی از خلیج فارس به شهرهای استان، استفاده صنایع از پساب و جلوگیری از افت سطح آب‌های زیرزمینی از جمله برنامه‌های استان در حوزه مدیریت آب است.

هدفگذاری افتتاح طرح آبرسانی رینگ جنوبی اراک در ۹۰ روز کاری

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای مرکزی هم در این آئین گفت: برای توزیع کامل آب انتقالی از سد کمال صالح به کلانشهر اراک به ظرفیت ۱.۶۲ مترمکعب در ثانیه و نیاز به بهبود و اصلاح شبکه توزیع آب شهری، ۲۳ و نیم کیلومتر خط لوله در کمربندی شمالی و جنوبی شهر اراک پیش‌بینی شد.

حسین اسدی افزود: طرح کمربند شمالی انتقال آب شهر اراک به طول ۹ و نیم کیلومتر و با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال در سال‌های گذشته اجرا و در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.

وی اظهار کرد: کمربند جنوبی انتقال آب شهر اراک به طول حدود ۱۴ و ۲ دهم کیلومتر با لوله‌های فولادی و چُدن داکتیل در سایزهای ۷۰۰ و ۵۰۰ میلی متری و حوضچه‌های شیرآلات با اعتباری بالغ بر یک‌هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال در سه فاز برنامه‌ریزی شد.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای مرکزی گفت: فاز اول به طول حدود ۲ و هفت دهم کیلومتر و فاز دوم به طول حدود ۶ و نیم کیلومتر اجرا و عملیات اجرایی فاز سوم به طول پنج کیلومتر و با اعتباری بالغ بر ۸۵۰ میلیارد ریال و دبی انتقال ۳۰۰ لیتر در ثانیه از ابتدای جاده محیط زیست تا مخزن امان آباد آغاز شد.

وی گفت: با اجرای کامل پروژه رینگ جنوبی، کوی رضوی، شهرک ولیعصر (عج)، کوی صنعتی، فاز یک، فاز ۲، شهرک شهید بهشتی و کوی نگین آبرسانی می‌شوند.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای مرکزی ادامه داد: بستر زمین در مسیر اجرای عملیات خط انتقال رینگ جنوبی آبرسانی اراک سنگی است و اجرای این طرح نسبت به رینگ شمالی دشواری‌های بیشتری داشت اما اجرای کامل این پروژه سبب افزایش تاب‌آوری ظرفیت آبی شهر اراک و بالا بردن کیفیت آب استحصالی از چاه‌های آب امان آباد می‌شود.

اسدی با اشاره به تعامل درون استانی و بین دستگاهی خوبی که در اجرای این پروژه شکل گرفته، گفت: امید است با همت و تلاش‌های شبانه روزی، این طرح در ۹۰ روز کاری به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 6085406

دیگر خبرها

  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن
  • دعوا بر سر دستمال ارزشمند لیونل مسی!
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • راه بی بازگشت پاکستان در تکمیل خط لوله گاز | سفر رئیسی صادرات انرژی ایران را تسهیل می کند؟
  • عملیات اجرایی کمربند جنوبی خط انتقال آب به اراک
  • اعلام آمادگی بانک مرکزی برای ارائه ریز اطلاعات به مجلس
  • صادرات زعفران به ۲۰۰ تن رسید
  • آغاز عملیات اجرایی فاز ‌سوم طرح آبرسانی رینگ جنوبی اراک