Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-19@22:43:46 GMT

۳۳ درصد پرت آب داریم

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۲۳۳۲۴

۳۳ درصد پرت آب داریم

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،فرامرز شوهانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمانشاه با اشاره به وضعیت روستا‌های تحت پوشش این شرکت، گفت : هم اکنون ۲۱۹۵ روستا با بیش از ۱۴۶ هزار خانوار و بیش از ۴۶۸ هزار نفر جمعیت و در قالب حدود ۱۳۳ هزار مشترک تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درصد بهره‌مندی جمعیت روستایی استان از آب آشامیدنی شرب سالم و بهداشتی را بیش از ۹۴ درصد اعلام کرد و گفت : در این زمینه از میانگین کشور بالاتر هستیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمانشاه با اشاره به منابع آب در اختیار روستاها، اضافه کرد: هم اکنون از ۲۷۴ حلقه چاه، ۲۹۴ دهنه چشمه و ۵۸ منبع آب سطحی استفاده می‌شود.

شوهانی یادآور شد: ۳۲۴ روستای دارای شبکه آب هم داریم که تحت پوشش ما نیستند و به صورت خودگردان اداره می‌شوند، اما این آمادگی را داریم که این روستا‌ها را نیز تحت پوشش ببریم.

وی تعداد روستا‌هایی که پوشش شبکه آب ندارند را نیز ۴۰۳ مورد با ۵۸۰۰ خانوار جمعیت اعلام کرد و گفت: بیشتر این روستا‌ها مربوط به منطقه ثلاث باباجانی است که مناطق صعب‌العبور و روستا‌های دور از هم هستند. به علاوه از این تعداد روستا ۲۷۲ مورد نیز زیر ۲۰ خانوار جمعیت دارند که آبرسانی به این روستا‌ها جزو وظایف قانونی شرکت آب و فاضلاب محسوب نمی‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه برای ۱۸۰ مورد از این ۴۰۳ روستا برنامه تامین آب داریم و مطالعات آن انجام شده، اضافه کرد: این ۱۸۰ روستا ۳۹۰۰ خانوار جمعیت دارند و در صورت تامین اعتبار ۵۲ میلیارد تومانی تا سال ۱۴۰۰ صاحب آب خواهند شد.

شوهانی درباره اقداماتی که از ابتدای سال در زمینه تامین آب روستا‌های استان انجام شده نیز گفت: امسال ۱۴۱ روستا با ۱۰ هزار خانوار جمعیت را با اعتباری بالغ بر ۴۶ میلیارد تومان آبرسانی کردیم که از این تعداد ۷۰ روستا در دهه فجر بهره‌برداری شده و یا خواهد شد.

وی از اعتبارات خوبی که از محل سفر مقام معظم رهبری برای آبرسانی به روستا‌های استان در نظر گرفته شده هم یاد کرد و گفت: از این محل ۴۱۹ روستا را از سال ۹۰ تا کنون آبرسانی کردیم و ۵۲۷ روستای دیگر نیز طی پنج سال اخیر با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی و با دستور مقام معظم رهبری تامین آب شد.

شوهانی در ادامه از پرت ۳۳ درصدی آب در بخش آب روستایی استان نیز خبر داد و تاکید کرد: بخشی از این امر ناشی از وجود انشعابات غیرمجاز است که تا کنون دو هزار انشعاب غیرمجاز روستایی را شناسایی کردیم.

وی تصریح کرد: بخش دیگر نیز مربوط به فرسودگی خطوط است که پرت آب را بالا می‌برد.

به گفته این مسئول، هم اکنون از نزدیک به ۸۲۰۰ کیلومتر شبکه آب روستایی است حدود ۲۵۰۰ کیلومتر آن فرسوده و با میانگین عمر بیش از ۳۰ سال است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمانشاه درباره آبرسانی به روستا‌های استان در فصل گرما نیز افزود: در برخی سال‌ها تا ۴۳۷ روستا را نیز در فصل گرما آبرسانی سیار کردیم، اما تابستان امسال برای ۱۴۰ روستا آبرسانی سیار داشتیم.

شوهانی سهمیه آبی که برای هر خانوار روستایی در نظر گرفته می‌شود را ۲۰۰ لیتر در شبانه‌روز اعلام کرد و گفت: مشکلی از نظر تانکر‌های حمل آب نداریم و با همکاری پیمانکار بخش خصوصی تا ۳۰ دستگاه تانکر در روز هم می‌توانیم تامین کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمانشاه از خسارت ۱۸۰ میلیارد تومانی وارد شده به زیرساخت‌های آب و فاضلاب روستایی استان در جریان زلزله سال گذشته هم یاد کرد و افزود: این زلزله باعث قطع آب بسیاری از روستا‌ها شد که بعد از چهار شبانه‌روز موفق به وصل آب تمام روستا‌ها شدیم.

شوهانی تاکید کرد: هم اکنون آب پایدار در تمام روستا‌ها برقرار است و هیچ آلودگی و اپیدمی ناشی از آب در روستا‌ها نداشتیم.

وی معتقد است، وضعیت تامین آب روستا‌های زلزله زده از قبل زلزله هم بهتر شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمانشاه از افزایش ۲.۵ برابری مصرف آب در روستا‌های زلزله زده هم خبر داد و عنوان کرد: یک عامل عدم دریافت آب بها از روستاییان بود که بعد از ۲۱ آبان امسال دوباره قرائت کنتور روستا‌ها را آغاز کردیم.

شوهانی ساخت و ساز‌ها و شکستگی خطوط را نیز عامل دیگری برای افزایش مصرف آب در روستا‌های زلزله زده دانست.

وی با اشاره به پروژه‌هایی که در مناطق روستایی زلزله زده استان تعریف شده، گفت: بیش از ۷۰ پروژه تعریف کردیم که تعدادی از آن‌ها در زمینه پکیج‌های تصفیه آب اضطراری است .

 

 

انتهای پیام/د

آبرسانی به ۱۰ هزار خانوار روستایی در سال جاری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست بحران آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۳۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۵ هزار روستا در کشور

ذولفقار مهدی زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در بابل با بیان اینکه وزارت نیرو برای اجرای طرح‌های فاضلاب طرح‌های آبرسانی روستایی نگاه ویژه‌ای دارد، گفت: آبرسانی به ۱۰ هزار روستا در قالب طرح جهاد آبرسانی به عنوان یکی از برنامه‌های وزارت نیرو در دستور کار قرار گرفته بود که که پارسال ۵۰۰۰ روستا‌ها وارد مدار بهره‌برداری شدند.

او افزود: مقرر شده امسال هم ۵۰۰۰ روستای دیگر در کشور با حمایت‌های دولت وارد مدار بهره‌برداری شود.

مهدی زاده گفت: اجرای یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مکعب در شبانه روز به عنوان طرح‌های اولویت دار تصفیه فاضلاب به عنوان برنامه به مجلس شورای اسلامی اعلام شده است.

او با بیان اینکه این طرح‌ها به صورت مستمر و هفتگی در وزارتخانه رصد و کنترل می‌شود، افزود: تعدادی از این طرح‌ها مانند تصفیه خانه فاضلاب شهر‌های چالوس و نوشهر در استان مازندران اجرا می‌شوند.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: تصفیه خانه نوشهرو چالوس تا شهریور ماه امسال وارد مدار بهره برداری می‌شود و شبانه روز ۱۲ هزار متر مکعب فاضلاب را تصفیه خواهد کرد.

مهدی زاده افزود: درمحله شهید کاظم بیگی تصفیه خانه فاضلاب بابل و طرح‌های متنوعی تعریف و قرار شد اقدامات لازم برای تامین اعتبار اجرای این طرح‌ها انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۵ هزار روستا در کشور
  • برق ۲۸ روستا مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان پایدار شد
  • برق ۲۸ روستا مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان پایدار شد
  • پایدار شدن برق ۲۸ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان
  • کمبود آب شرب سه روستای تایباد خراسان رضوی برطرف شد
  • مشکل آب‌شرب ۷۶۵ خانوار روستایی در میاندوآب حل شد
  • بررسی مشکلات آب و فاضلاب روستای بخشکندی شهرستان سلماس
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومانی برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • مشکل آب ۷۶۵ خانوار روستایی در میاندوآب حل شد