Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- استارتاپ ويکند محتواي آموزشي در واحد الکترونيکي دانشگاه آزاد برگزار خواهد شد. اين خبر در نشست خبري نخستين استارتاپ ويکند محتواي آموزشي که در محل واحد الکترونيکي برگزار مي شد، اعلام شد.
به گزارش آريا، دکتر محمدرضا کشاورزي، رييس واحد الکترونيکي، با بيان اينکه دانشگاه آزاد اسلامي بزرگ‌ترين دانشگاه حضوري دنياست، اظهار کرد: واحد الکترونيکي دانشگاه آزاد اسلامي تنها واحدي است که اجازه آموزش مجازي در کشور را دارد و بزرگ‌ترين دانشگاه مجازي کشور نيز محسوب مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: در حال حاضر بيش از 15 هزار دانشجو در بيش از 300 رشته تحصيلي در مقاطع کارشناسي و کارشناسي ارشد در اين واحد تحصيل مي‌کنند. رئيس واحد الکترونيکي با بيان اينکه مرکز رشد اين واحد، پشتيبان و حامي شرکت‌هاي دانش‌بنيان است، تصريح کرد: اين واحد در حوزه‌هاي مختلفي فعاليت کرده و با هدف توسعه آموزش مجازي زيرساخت‌هاي بومي فراواني را راه‌اندازي کرده است تا امکان تحصيل همگان فراهم شود.
کشاورزي با بيان اينکه نخستين استارتاپ ويکند محتواي آموزشي در راستاي کارآفريني در حوزه فضاي مجازي برگزار مي‌شود، خاطرنشان کرد: با راه‌اندازي اين استارتاپ ويکند که نمونه‌هاي آن در تمام کشورهاي پيشرفته و توسط مدعيان حوزه آي‌تي برگزار مي‌شود، استعداد‌هاي موجود را شناسايي مي‌کنيم و با حمايت از آنها اين ايده‌ها را به مرحله تجاري‌سازي خواهيم رساند.

استقرار برگزيدگان استارتاپ ويکند در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامي
مهديار آقانصير، مدير مرکز رشد واحد الکترونيکي دانشگاه آزاد اسلامي نيز در ادامه اين نشست با بيان اينکه توليد محتوا در دنياي مجازي بايد با هدف انتقال مفاهيم صورت گيرد، اظهار کرد: در جمع‌بندي‌هايي که داشتيم به اين نتيجه رسيديم که با توجه به نيازهايي که اين دانشگاه به توليد محتوا داشت، نخستين استارتاپ ويکند محتواي آموزشي را به عنوان يک اقدام استعدادياب و در راستاي حمايت از ايده‌ها و تجاري‌سازي آنها برگزار کنيم.
وي با بيان اينکه امروز محتوا از اصلي‌ترين محورهاي آموزش الکترونيک و مجازي به شمار مي‌رود، گفت: متأسفانه در اين حوزه با فقر محتواي آموزشي مناسب مواجه هستيم و براي رفع آن نياز به برگزاري چنين استارتاپ ويکندهاي وجود دارد. آقانصير در تشريح اين رويداد اعلام کرد: استارتاپ ويکند محتواي آموزشي در جهت محتواهاي موردنياز دانش آموزان و دانشجويان برگزار مي‌شود. 30 بهمن پيش رويداد  برگزار خواهد شد و استارتاپ ويکند نيز از 8 تا 10 اسفند طي سه روز برگزار مي شود.
مدير مرکز کوتاه مدت اعلام کرد علاقه‌مندان مي‌توانند از طريق تارنماي http://azad.iauec.ac.ir/startup در اين استارتاپ ويکند ثبت‌نام کنند. وي افزود: محورهاي اين رويداد اپليکيشن‌هاي موبايل، انيميشن هاي آموزشي، فيلم هاي آموزشي، نرم افزارهاي کمک آموزشي (مکمل آموزش يا نرم‌افزارهاي همراه کتاب)، نرم افزارهاي ابزار معلم و استاد، نرم‌افزارهاي دايره المعارف و فرهنگ (دانشنامه)، بازي و سرگرمي‌هاي آموزشي، کتاب‌ها و تکاليف الکترونيکي و .... مي باشند و افراد مي توانند ايده هاي خود را در اين محورها عرضه نمايند.
مدير مرکز رشد واحد الکترونيکي دانشگاه آزاد اسلامي در پايان متذکر شد: برگزيدگان اين رويداد در حوزه دانشجويي يک سال در مرکز رشد اين واحد مستقر خواهند شد و از آنها انواع حمايت صورت خواهد گرفت، همچنين جوايز در خصوص شرکت کنندگاني که تمايل به حضور در مرکز رشد را ندارند، از يک تا پنج ميليون تومان است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اولين استارتاپ ويکند محتواي آموزشي واحد الکترونيکي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۴۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی اشکذری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در دیدار نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد، رسالت دانشکده تعلیم و تربیت را مشابه دانشگاه تربیت‌معلم دانست و اظهار کرد: میدان در تعلیم و تربیت مدارس است. با ارتباط ایجادشده بین دانشکده؛ عرصه و مدارس؛ میدان و استفاده از استادان با تجربه و مطلع در نظر داریم معلمانی کار بلد تربیت کنیم.

وی ادامه داد: در حوزه تربیت نیروی ماهر توانستیم با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی در کنار یادگیری دروس تئوری، انتقال مهارت را داشته باشیم. امسال جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویانی که ۷۰ درصد واحد خود را در صنعت گذرانده‌اند، خواهیم داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد دانشگاه آزاد را مؤسسه غیردولتی و غیرخصوصی دانست که اموال آن برای مردم است و بیان کرد: در چند سال اخیر شاهد رشد دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد بودیم و در دو سال گذشته ۱۰هزار دانشجو در این واحد دانشگاهی ثبت‌نام کردند.

دهقانی‌اشکذری، دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را خانواده ۲۲ هزار نفری با بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ دانشجو، چهار هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز، نزدیک هزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد و عنوان کرد: مقام معظم رهبری امسال را جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری کردند، سال گذشته در واحد‌های استان، استخر پرورش ماهی، پرورش قارچ و نیروگاه خورشیدی، مجتمع گردشگری علمی و تولید لباس را دایر کردیم و در نظر داریم، امسال آنها را گسترش دهیم.

توحید و تعلم دو بال برای رسیدن به مقامات عالی است

نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد نیز توحید و تعلم را دو بال برای رسیدن به مقامات عالی دانست و گفت: بیگانگان تلاش خود را به کار بستند تا خدا را از جوانان بگیرند و در عوض اهداف مادی و غیرتوحیدی را در فکر و اندیشه آنها جای دهند.

آیت‌الله محمدرضا ناصری اضافه کرد: در سفر دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به استان یزد به وی یادآوری کردیم که تعلیم و تربیت را از دبستان و از مجموعه مدارس دانشگاه آزاد اسلامی آغاز کنید. کار فرهنگی در دانشگاه و برای دانشجویان خوب است؛‌ اما برای دانش‌آموزان و مقاطع دبستان تأثیرگذاری بیشتری دارد.

وی کتاب‌های معارف دانشگاه را فاقد جذابیت خواند و بیان کرد: جزوه‌ای از مباحث توحید تا معاد برگرفته از کتاب‌های شهید مطهری تهیه شده و در دانشگاه یزد مشغول به تدریس شدم. به مرور زمان، تعداد دانشجویان برای یاد گرفتن دروس معارف زیاد شد و استقبال بالا گرفت. این ریشه در بی‌روح بودن کتاب‌های معارف آن زمان دانشگاه داشت. اکنون جزوه‌ای برگرفته از ۱۰۰ مقاله تهیه شده که برای تدریس در دانشکده‌ها جالب و در جوانان تأثیرگذار است.

به گزارش آنا، در ادامه رؤسای واحد‌ها و معاونان اقدامات و دستاورد‌های خود را در شهرستان‌ها بیان کردند و حمایت نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد را سبب دلگرمی و انگیزه برای تلاش بیشتر دانستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اخذ مجوز راه‌اندازی فصلنامه پژوهشی در دانشگاه آزاد مرودشت
  • لزوم رفع تبعیض بین دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های دولتی در جذب اعتبارات پژوهشی و آموزشی
  • جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار می‌شود
  • دوره آموزشی ویژه شورا‌ها در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • دانشگاه آزاد آبادان میزبان نشست سراسری مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و شرکت صنعتی
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند
  • مجوز برگزاری دومین همایش ملی «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت» صادر شد