Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، عبدالرضا اکبری بازیگر سریال «آنام» که به تازگی از طریق این شبکه نمایش داده شد، در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: به خاطر دارم در دوران نوجوانی در زرگری، میدان تره‌بار و قفسه‌سازی در چهارراه سرچشمه کار کردم تا پول‌هایم را جمع کنم و به سینما بروم. شب‌ها در کوچه کنار جوی آب می‌نشستیم و به‌جای قهرمان این فیلم‌ها بازی می‌کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین مسئله باعث شد که در همان کوچه اولین تئاتر را بازی کردیم. کم‌کم عضو کانون پرورش فکری در میدان بیسیم میدان خراسان شدم و به کار نمایش مشغول شدم. در سال ۵۸ و ۵۹ بیشتر تئاتر کار می‌کردم تا کم‌کم وارد تلویزیون شدم. همین تئاتر، زمینه معرفی من را فراهم کرد. در واقع بدون پارتی و بدون پول وارد این عرصه شدم.

وی با اشاره به اینکه به صرف بهره‌مندی از تیپ و ظاهر خوب نمی‌توان در این حرفه وارد و ماندگار شد، گفت: به‌مرور دست هرکسی در این حرفه رو می‌شود. بازیگرانی داشتیم که سال‌های سال برای این عرصه دویدند و زحمت کشیدند و نقش‌های مختلف بازی کردند. اما این کار کاری نیست که بگویی پایان دارد. زمانی به جایی می‌رسی که می‌فهمی که هیچ چیزی نیستی. ممکن است مردم و رسانه‌ها و مطبوعات از ما یاد بکنند ولی چون بازیگری دنیای بی‌انتهایی است ما خودمان تازه متوجه می‌شویم که چقدر کار نکرده داریم و نقش‌های تجربه‌‌نکرده داریم ولی سن بالا رفته و زمان از دست‌ رفته است.

اکبری افزود: من بعد از این‌همه سال بازی در سینما و تئاتر و تلویزیون، این روزها احساس می‌کنم که چه موجود کوچکی هستم در این دنیای بی‌انتهای بازیگری. لحظه‌به لحظه این کار برای ما تجربه و مشق محسوب می‌شود. نمی‌دانم عده‌ای با چه اعتماد‌به‌نفس و اطمینانی وارد این عرصه می‌شوند و با ایفای نقش در دوسه سریال که نه بر اساس توانمندی این اشخاص بلکه به‌واسطه یک‌سری روابط و پول و پارتی به آنها سپرده شده، فخر می‌فروشند، از بالا به مردم نگاه می‌کنند و با توقعات زیاد ازفرهنگ و هنر تئاتر صحبت می‌کنند و بعد از مشهور‌شدن با گرفتن دستمزدهای هنگفت تئاتر بازی می‌کنند. این اشخاص خبر ندارند که تئاتر دنیای وسیعی دارد که با یک شب و دو شب بازی شناخته بشود.

بازیگر سریال «آنام» با بیان اینکه تئاتر نیازمند معرفتی عمیق است که با یک اجرا نمی‌توان آن را کسب کرد، معرفتی که احترام به پیشکسوت و تواضع و فروتنی در پی دارد، گفت:  تئاتر دنیای وسیعی دارد و اشتباه است که ما فکر کنیم با بازی در یک نمایش به همه زوایای پنهان و آشکار این عرصه دست پیدا کردیم. به نظر من این اشخاص به این هنر لطمه می‌زنند. البته نمی‌توانند جای کسی را در این عرصه پر کنند و البته یک انتقادی به مدیران فرهنگی وارد است که شرایطی را ایجاد نکردند که حرمت پیشکسوت این هنر را حفظ کنند و به پیشکسوتان بی‌توجهی می‌شود. خیلی از هنرمندان به‌تنهایی و در انزوا از این دنیا رخت می‌بندند.

وی ادامه داد: سینما و تلویزیون ما اهل ریسک نیست. نویسنده‌های ما فقط در مورد دو جوان می‌نویسند و اگر قرار باشد از بازیگران باتجربه استفاده بشود از آنها فقط در نقش پدربزرگ و مادربزرگ و دایی و عمه و... استفاده می‌شود؛ در صورتی که در کشورهای دیگر نقش‌های اصلی را برای پیشکسوتان می‌نویسند و آنها هم این نقش‌ها را با انرژی بازی می‌کنند. مضاف بر این مسئله برای هنرمندان پیشکسوت پزشک و مربی ورزشی در نظر می‌گیرند. ما در سینمای ایران از این موهبت بی‌بهره‌ایم. در سینمای ما اگر سن هنرمندی بالا برود، کم‌کم از دور خارج می‌شود.

اکبری با اشاره به اینکه باید در سینما قدرت ریسک داشته باشیم و بتوانیم در همه زمینه‌ها کار کنیم و از همه پتانسیل‌های خود که در حال ناپدیدشدن هستند، استفاده کنند، گفت: ما باید چندین سال صبر کنیم تا یک کار تاریخی ساخته شود و از پیشکسوتان استفاده شود. مثلاً من در معمای شاه نقش سرلشکر زاهدی را بازی کردم. خب یک نقش متفاوت بود و به من فرصت داد که تاریخ را مطالعه کنم و فیلم‌ها و عکس‌های مربوط به سال ۱۳۳۲ را ببینم. این موقعیت خوبی برای یک بازیگر است. کار بازیگر همین است و توانایی‌هایش در همین شرایط مشخص می‌شود.

بازیگر مجموعه «آنام» که به‌تازگی پخش آن از آی‌فیلم به پایان رسیده است، درباره  بازی در این مجموعه توضیح داد: بازی در سریال «آنام» را بعد از کارهای مختلفی که خواندم و رد کردم و تحمل بیکاری و قرض و سختی، قبول کردم. این سریال قصه‌ پیچیده‌ای داشت و خانوادگی بود، فراز و فرودهای خوبی داشت، شخصیت‌های متعدد و قابل تحلیل و تعریف داشت و گروه بسیار منسجم خوبی در این پروژه کار کردند.

وی افزود: جواد افشار کارگردان بسیار خوبی است که توانست همه کارها را نظم بدهد و از توانایی همه بهره ببرد. هر کس در جای خودش قرار داشت. نه اینکه این کار  نقص نداشت اما در مجموع در نمایش اول توانست مخاطب خوبی را جذب کند.

اکبری درباره قصه این سریال ابراز کرد: به نظر من اگر داستان به شکلی دیگر اتفاق می‌افتاد، درام شکل نمی‌گرفت. قصه سریال «آنام» از جایی شروع می‌شود که مارال به سیم آخر می‌زند و می‌آید که انتقام بگیرد و دخترش را پس بگیرد. می‌خواهد انتقام ظلمی را که تلقی می‌کند دیگران در حق او انجام داده‌اند، بگیرد؛ به همین خاطر وارد زندگی دکتر می‌شود و بعد در طول قصه مشخص می‌شود که هر کدام از این آدم‌ها یک جوری گرفتار یک اجبار و تحمیل بوده‌اند و هیچ‌کدام آدم‌های بدی نبودند و هر کدام یک مشکل دارند و بعد پای خیلی‌ها به داستان باز می‌شود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بازی تئاتر پول پیشکسوتان پارس بازیگری ماندگار پارس نیوز عبدالرضا اکبری تیپ خوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۶۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگری پوتین، ۲ عمارت و مسافران تایلند

خبرهایی از دو عمارت تاریخی، مواجهه با همشهری‌هایی که اهلی شدند، بازیگر شدن «پوتین» با هوش مصنوعی، اهمیت سعدی برای هندی‌ها، خبری از آماده‌سازی مصلی برای نمایشگاه کتاب، درباره کنسرت‌های عصرگاهی بانوان و چند چالش و... از جمله اخبار امروز فرهنگی هنری ایسنا بودند.

به گزارش ایسنا،‌ با نزدیک‌شدن به موسم حج تمتع، عربستان به بازدیدکنندگان و ساکنان این کشور نسبت به شرکت در حج آینده بدون کسب مجوزهای لازم هشدار جدی داد.

سرنوشت عمارت در اجاره عباس ایروانی چه می‌شود؟

بازداشت «عباس ایروانی» از گروه عظام با حکم دادگاه ویژه جرایم اقتصادی، سرنوشت عمارت قاجاری مسعودیه در تهران را که در اجاره هلدینگ او بود، با ابهام مواجه کرد. با این وجود، رئیس صندوق حفظ و احیا می‌گوید: «پروژه عمارت مسعودیه ربطی به شخص آقای ایروانی ندارد.»

سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد

کمیته پیگیری حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران از برچیده شدن سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله خبر داد.  

تخلفی که در «سنگلج» رخ داده است

یک کارشناس میراث فرهنگی گفت:‌ سنگلج حریم دارد و ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج مطابق قانون تخلف است.

مواجهه با همشهری‌هایی که اهلی شدند!

امروز، روز جهانی «کمک به حیوانات» است؛ چیزی که قطعا همه ما آن را دوست داریم اما شاید چیز زیادی از فرهنگ کمک به حیوانات ندانیم. فرهنگ کمک کردن توصیه شده و زیباست اما اصلا بعید نیست که ما با کمک بی‌جا به دیگران آسیب بزنیم!

یادی از شکست آمریکا در طبس

کماندوهای آموزش‌دیده آمریکا در اواخر آذرماه سال ۱۳۵۸ عازم کشور مصر شده و در پایگاهی نزدیک قاهره مستقر شدند. فرمان اجرای این عملیات از سوی کارتر، رییس جمهور وقت آمریکا با اعلام کلمه رمز«بروید» صادر و در غروب روز پنجشنبه چهارم اردیبهشت ۱۳۵۸ این عملیات آغاز شد.

«پوتین» با هوش مصنوعی بازیگر شد

فیلم بیوگرافی جدید ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه که شخصیت اصلی آن را توسط هوش مصنوعی به نمایش می‌گذارد، در ماه سپتامبر اکران می‌شود.

چند عکس دیده‌نشده از هنرمندی که «مست عشق» را روی پرده ندید

فیلم سینمایی «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی سرانجام رنگ پرده را دید؛ فیلمی که هفت ماه پس از درگذشت فیلمبردارش مرتضی پورصمدی به اکران درآمده است.

روایت سخنگوی انجمن سینماداران از یک رکورد شکنی

چرا شادترین شاعر ایران سال‌ها نادیده گرفته شد؟

محمدعلی اسلامی ندوشن با یاد کردن از سعدی به عنوان شادترین شاعر ایران، سال‌ها پیش این پرسش را مطرح کرده که چه شد او طی ۷۰۰ سال، حاضرترین فرد در متن جامعه ایران بود و چه شد که طی ۵۰ سال آن‌طور که می‌بایست، به مقام او توجه نشد؟

اهمیت سعدی برای هندی‌ها

خبری از آماده‌سازی مصلی برای نمایشگاه کتاب

مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با بیان اینکه غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند، بیان کرد: آماده‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز در مصلای امام خمینی(ره) همچون غرفه‌های رفاهی و غرفه‌های اطلاع‌رسانی از  سه‌شنبه (چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز شده است.

الزام فرهنگ‌سازی برای کتاب‌های الکترونیکی

معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان

فهرست ۶ عنوان کتاب به عنوان مدعیان دریافت جایزه ادبیات داستانی زنان در سال ۲۰۲۴ اعلام شد؛ موضوع بیشتر آثار این نویسندگان مهاجرت است.

ساناز سماواتی و حضور در نقشی کوتاه اما متفاوت در «نون خ»

ساناز سماواتی، بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون که امسال با گروه «نون خ» در چندین قسمت همکاری داشت، می‌گوید: همیشه حضور خوب دلیل بر سکانس‌های طولانی نیست. به نظرم شخصیتی که ایفا کردم (تانیا)، هرچند کوتاه اما توانست در میان مردم دیده شود و همین برایم کافی است.

درباره کنسرت‌های عصر گاهی بانوان و چند چالش

بهار ایلچی (سرپرست گروه بانوان «ستاره قطبی (پلاریس)» و نوازنده پیانو و هارپ) در صحبتی درباره مشکلات برگزاری کنسرت‌های بانوان به نکاتی از جمله سانس برگزاری کنسرت‌های بانوان، تعداد نوبت‌های اجرایی که طی سال به این گروه‌ها اختصاص داده می‌شود، خدماتی که سالن‌ها به آنها ارائه می‌دهند، اجاره بهای سالن‌ها، ممنوعیت برگزاری کنسرت در شهرستان‌ها و ... می‌پردازد.

هزینه چهار هزار میلیارد تومان برای نیات واقفان

رئیس سازمان اوقاف و امورخیریه از افزایش درآمد وقف در سال جاری گفت و افزود: رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال را دور از دسترس نمی‌دانم. امروز این منافع به هفت همت رسیده و هر روز بیشتر می‌شود. امسال و با توجه به داده‌های سامانه اوقاف بیش از چهار هزار میلیارد تومان برای نیات واقفان هزینه شده تا این‌ نیات به خوبی اجرایی شوند.

پیشنهادهایی برای خواندن:

پیشنهادی برای کم کردن گردشگران تایلند

ماجرای دو روز شکنجه اسرای ایرانی در عراق

در شب قبل شهادت حضرت حمزه(ع) چه گذشت؟

بزرگداشت روشنفکری که متفاوت بود

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امیری: از مردم برای رای به صحنه‌های ماندگار بازی با ژاپن تشکر می‌کنم
  • بازیگری پوتین، ۲ عمارت و مسافران تایلند
  • گزارش تصویری | قاب‌های ماندگار
  • این خبرها را از دست ندهید
  • ۶ سال زندگی با «در انتظار گودو»!/ بازی با زمان بر صحنه تئاتر
  • در تاریخ ماندگار شد / آرسنال چلسی را با 5 گل به توپ بست +فیلم
  • از ارومیه تا تیم ملی: والیبال ایران و یک مربی جذاب
  • صفا آقاجانی بازیگر پیشکسوت جراحی شد
  • بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون جراحی شد
  • سلمانِ نون‌خ: لطفا کمی صبر کنید