Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - وزیر خارجه فیلیپین نسبت به ساخت و سازهای چین در دریای جنوبی از جمله مرکز نجات دریایی چین اعتراض کرد.

به گزارش ایرنا، «تئودور لاکسین» وزیر خارجه فیلیپین امروز دوشنبه در حمایت از موضع دادگاه عالی این کشور در این مورد گفت، باساخت و سازهای مرکز نجات چین در دریای جنوبی چین مخالفیم.
پیش از این «رودریگو دوترت» سخنگوی رئیس جمهور فیلیپین گفت که مردم فیلیپین باید این از این اقدام چینی‌ها سپاسگزار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تئودور لاکسین از جمله شخصیت‌های فیلیپینی است که شدیداً مخالف تلاش‌های چین برای کنترل و تسلط بیشتر بر دریای جنوبی چین است.
با به قدرت رسیدن «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین، پکن برای توسعه نفوذ خود در منطقه جزایر مصنوعی با تشکیلات جاده و فانوس دریایی در دریای جنوبی چین ساخته است.
به دنبال تحرکات ساخت و ساز چین در کنار فیلیپین تا کنون دیگر کشورهای منطقه دریای جنوبی چین از جمله مالزی و ویتنام نیز نسبت به این اقدامات پکن اعتراض کرده‌اند.
به گزارش ایرنا، روابط چین و فیلیپین در پی منازعات دو کشور بر سر تملک بر جزایر مختلف دریای جنوبی اخیراً دچار تنش شده است.
در تازه‌ترین رویداد هر دو کشور اظهارات یکدیگر را مورد بی‌اعتنایی قرار داده و موضوع گفت‌وگوهای دوجانبه در خصوص حل مناقشات دریایی میان آنها نیز با مشکل مواجه شده است.
فیلیپین نیز به تازگی از چین به دادگاه بین‌المللی لاهه شکایت کرده و خواستار رسیدگی این دادگاه به پرونده منازعات شده است.
از سوی دیگر وزارت امور خارجه چین نیز با انتشار بیانیه‌ای این موضع گیری را مردود دانست و گفت که درهای گفت و گو میان دو کشور همیشه باز است.
به‌جز پکن و مانیل که مدعی مالکیت بر دریای جنوبی چین هستند، ویتنام، مالزی، تایوان و برونی نیز ادعای مالکیت بخش‌هایی از این دریا را دارند و آمریکا نیز به این اختلافات دامن می‌زند.
این منطقه یکی از مسیرهای مهم کشتیرانی به شمار می‌رود و با داشتن ارزش تجارت دریایی سالانه به مبلغ پنج هزار دلار، از نظر منابع طبیعی نیز بسیار غنی است.
آساق**9473**1663**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي چين فيليپين درياي جنوب چين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۷۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح سلاجقه درباره عقب نشینی آب دریای خزر و حذف کیسه‌های پلاستیکی

آفتاب‌‌نیوز :

سلاجقه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره شرایط دریای خزر، اظهار کرد: دریای خزر شرایط نوسانات متعدد دارد و با توجه به شرایط اقلیمی و بهره بردای ۵ کشور از این دریا، این احتمال دارد که در فصول و سال‌های مختلف عقب نشینی یا بالاآمدگی داشته باشد. الان در بازه زمان عقب نشینی هستیم. کشور‌های حوزه آبریز خزر باید در قالب کنوانسیون تهران وظایف خود را اجرا کنند. دولت سیزدهم پس از ۶ سال این کنوانسیون را احیا کرد.

وی افزود: در ژنو توافقات خیلی خوبی شد. کاپ ششم هم در تهران برگزار می‌شود و باید کشور‌ها اگر آب بند یا سدی ایجاد کرده اند، تکالیف خود را در این زمینه عملیاتی کنند.

وی درباره میزان عقب نشینی آب دریای خزر، گفت: در میانگین نوسانات وضعیت فعلی طبیعی است و سال‌هایی داشته ایم که این عقب نشینی بیشتر بوده است.

رئیس سازمان محیط زیست در خصوص جمع آوری کیسه‌های نایلونی، گفت: طبق اساس نامه دولت، کیسه‌های زیر ۲۵ میکرون از چرخه تولید و توزیع و مصرف در بازه زمانی ۵ ساله حذف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟
  • وزش باد شمال شرقی در خلیج فارس و دریای عمان از امشب
  • ساخت باندهای دوم محورهای مواصلاتی خراسان جنوبی شتاب می‌گیرد
  • توضیح سلاجقه درباره عقب نشینی آب دریای خزر
  • توضیح سلاجقه درباره عقب نشینی آب دریای خزر و حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • قزاقستان ساخت خط لوله در دریای خزر را بررسی می‌کند
  • تاکید بر توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید
  • آغاز رزمایش دریایی آمریکا-فیلیپین با حضور ۱۷ هزار نیروی نظامی
  • بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین آغاز شد
  • آغاز رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین