Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جان بابایی پیش از ظهر سه شنبه به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان و جمعی از مسئولان دانشگاه از طرح توسعه اورژانس مرکز آموزشی درمانی بعثت همدان بازدید کرد.

در حال حاضر ۸۰ درصد طرح توسعه اورژانس بیمارستان بعثت همدان انجام شده و تا تیرماه سال آینده به بهره برداری می رسد.

زیربنای این پروژه یک هزار و ۸۱۴ متر است که با اضافه شدن فضای پیشین این میزان به ۲ هزار و ۲۰۰ افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به شمار زیاد بیماران مراجعه کننده به این مرکز افزایش وسعت فیزیکی و تجهیزات اورژانس موجب تسهیل و تسریع در فرآیند رسیدگی به بیماران در حداقل زمان ممکن می شود.

کد خبر 4534320

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمارستان وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۷۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت لرزه‌ نگاری در مرکز اورژانس همدان برای نخستین بار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، محمدرضا شکوهی افزود: قبلا هر زلزله‌ای را از مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران مطلع می‌شدیم که با همکاری این مرکز و نصب سیستم آن در همدان، امروز هر نقطه‌ای از ایران زلزله‌ای باشد، در همدان لرزه نگاری می‌شود. 

او همچنین با اشاره به اینکه اورژانس پیش بیمارستانی همدان برای ناشنوایان خط تلفنی راه‌اندازی کرده که به صورت سامانه پیامکی فعال است گفت: شماره ۵۰۰۰۴۸۱۱۱۵ سامانه پیامکی ناشنوایان اورژانس است که افراد می‌توانند اطلاع داشته باشند و با ما ارتباط گیرند.

بیشتر بدانیم : 

«لرزه نگار» یا «زلزله نگار» (Seismograph) وسیله‌ای است که امواج لرزه‌ای ناشی از زلزله، انفجار یا پدیده‌های دیگر لرزش زمین را ثبت می‌کند. دستگاه‌های لرزه نگاری به سنسورهای الکترومغناطیسی مجهز هستند که حرکت مکانیکی زمین را به تغییرات الکتریکی تبدیل می‌کنند که توسط مدارهای دیجیتالی یا آنالوگ پردازش و ضبط می‌شوند. اصطلاح لرزه نگار و «لرزه سنج» (Seismometer) اغلب به جای هم استفاده می‌شوند. با این حال اگرچه هر دو دستگاه ممکن است امواج لرزه‌ای را شناسایی و اندازه‌گیری کنند فقط یک لرزه نگار ظرفیت ثبت پدیده‌ها را دارد. به اطلاعاتی که توسط لرزه نگار بر روی صفحه نمایش یا کاغذ تولید می‌شود «لرزه نگاشت» (Seismogram) گفته می‌شود. در این مطلب اساس کار زلزله نگار و تاریخچه آن را بررسی می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود
  • ۵ مصدوم در واژگونی پراید در شرق سبزوار
  • معاون درمان وزیر بهداشت: پروانه ۱۰۰ بیمارستان دارای اخطار ایمنی تمدید نشد
  • طرح‌های حوزه سلامت در شاهرود افتتاح و کلنگ زنی شدند
  • خبر خوش وزیر بهداشت برای سمنانی‌ها؛ افتتاح مرکز درمان سرطان در هفته دولت امسال
  • معاون وزیر علوم: افزایش تقلب در کنکور ناشی از توسعه فناوری است
  • ۲ تصادف زنجیره‌ای در اصفهان ۱۷ مصدوم داشت
  • افتتاح بخش آی.سی.یو و سی.آرم بیمارستان طالقانی تبریز
  • ثبت لرزه‌ نگاری در مرکز اورژانس همدان برای نخستین بار
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت