Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحسن شفیعی، رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در نشست هم‌اندیشی با استادان دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول اظهار کرد: انقلاب اسلامی از آغاز استقرار نظام جمهوری اسلامی در 12 فروردین 58 تاکنون کارنامه چهل ساله‌ای برای ارائه دارد و طبیعتاً بررسی و نقد این کارنامه باید با انصاف و به دور از پیش‌فرض مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در کارنامه انقلاب اسلامی نقاط قوت فراوانی هست که نباید نادیده بگیریم و اگر هم در جایی اشکالات و کاستی‌هایی بوده که حتماً بوده باید بررسی، نقد و اصلاح شوند؛ انقلاب اسلامی نشان داده از اصلاح در حرکت خود هیچ‌گونه اجتنابی ندارد. مثال این موضوع قانون اساسی که در سال 58 با زحمت و تلاش تصویب اما یک دهه بعد در پاره‌ای از مسائل و محورها بازنگری شد و اصلاحاتی که لازم بود در آن انجام گرفت.

شفیعی گفت: در بررسی ابعاد انقلاب اسلامی و عملکرد چهل ساله آن تلاش گسترده نظام سلطه در اختلال، مانع‌تراشی و دست‌اندازی نباید نادیده گرفته شود. کجا شما می‌بینید که نظامی مردمی در سال اول استقرارش مورد حمله همه جانبه زمینی، هوایی و دریایی قرار بگیرد و هشت سال در برابر چنین هجمه‌ای مقاومت کند؟ اساساً نظام سلطه کدام روز در این چهل سال برای انقلاب اسلامی مشکل ایجاد نکرد؟ نظام سلطه کدام روز بر علیه انقلاب توطئه نکرد؟

براساس مهندسی امام راحل عمل کنیم
رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان افزود: اینکه بگوییم کارنامه انقلاب اسلامی در چهل سال کارنامه موفقی است، براساس تعصب نیست بلکه براساس واقع‌نگری است که البته این را هم می‌گویم که اگر دشمنی‌های نظام سلطه نبود توفیقات ما بیشتر بود. اگرچه همین دشمنی‌ها هم فرصت‌هایی را ایجاد کرد که انقلاب اسلامی به درخت تنومندی تبدیل شود.

وی بیان کرد: پیشرفت‌های ما جایی بود، که براساس مهندسی امام راحل عمل کردیم و هر جا چالشی بوده از آرمان‌های امام زاویه پیدا کردیم. این از مظلومیت جمهوری اسلامی است که شماری از مسئولان نظام بر اساس نسخه امام راحل مدیریت نمی‌کنند و هزینه برای نظام اسلامی درست می‌کنند. مسئولان در نظام اسلامی باید بدانند که اگر براساس اندیشه امام عمل نکنند جایگاه مدیریتی را به ناحق احراز کرده‌اند. چون این انقلاب براساس منشور امام و تفاهم‌ امام راحل و امت شکل گرفت. چگونه می‌شود در نظام جمهوری اسلامی مسئولی به پستی تکیه بزند و عملکردهای مغایر با آرمان‌ها و اندیشه امام داشته باشد؟

شفیعی اظهار کرد: مایلم به این نکته تأکید کنم که تعبیر بیان شده درباره امام علی(ع) مبنی بر «مقتدر مظلوم» درباره نظام جمهوری اسلامی هم صدق می‌کند. چرا بعد از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار و تثبیت حاکمیت باید ببینیم، امکانات و سرمایه‌های نظام در اختیار کسانی قرار می‌گیرد که لطف و مهر با این نظام ندارند در حالی که از کسانی که دلبسته آرمان‌های نظام هستند همان امکانات دریغ می‌شود.

رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان افزود: آیا این رواست که جشنواره فیلم فجر با هزینه دولت جمهوری اسلامی شکل بگیرد، هدایای برگزیدگان این جشنواره از بیت‌المال دولت اسلامی پرداخت شود و بعد شماری از کسانی که در این جشنواره برگزیده می‌شوند نه تنها قدرشناس نظام نباشد بلکه در همان مراسم به نظام اسلامی حمله کنند و جالب است که ببینیم دلبستگان آرمان‌های انقلاب اسلامی از همین امکانات محرومند.

التزام به آرمان‌های امام و شهیدان
وی اضافه کرد: از مسئولان و متولیان بخواهید که شفاف بگویند از جشنواره چه حمایت‌ها و هزینه‌هایی کردند؟ از جشنواره عمار چه حمایتی کردند و چه امکاناتی را پای کار آوردند؟ آیا جشنواره فجر در مسیر آرمان‌های والای امام است یا جشنواره عمار؟ نظام جمهوری اسلامی و به طور مشخص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به جشنواره فجر و عمار چگونه عمل می‌کند؟

شفیعی با بیان اینکه مسئولان و مدیران نظام جمهوری اسلامی را به مطالعه صحیفه و آشنایی با مبانی فکری امام و التزام به آرمان‌های امام و شهیدان دعوت می‌کنم، تصریح کرد: یکی از رسالت‌ها و مسئولیت‌های مهمی که امروز نظام اسلامی بر عهده دارد تربیت مدیران آینده‌ساز است. باید در فضای داخلی کشور و در مراکزی که مدیران آینده تربیت می‌شوند، نسخه‌ها و دستورالعمل‌های مدیریتی با مبانی دینی و ارزش‌های انقلاب، امام و شهیدان هماهنگ باشد. نمی‌شود در جمهوری اسلامی بخواهیم براساس نسخه‌های غربی مدیر برای آینده نظام تربیت کنیم چراکه این یک تناقض آشکار است. چون آینده‌سازان کشور براساس هر گفتمانی که تربیت می‌شوند مسیر آینده آنها را تعیین می‌کند.

رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان بیان کرد: جشن‌های چهلمین سال پیروزی انقلاب از یک سو ناظر به چهار دهه گذشته و از یک سو ناظر به دهه پنجم پیش رو است. باید برای دهه پنجم که از اهمیت بالایی برخوردار است و دشمنی نظام سلطه خیلی روشن‌تر اعمال می‌شود آماده شویم و از این مرحله هم عبور کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا خوزستان سیاست و اقتصاد حجت الاسلام شفیعی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۹۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود / ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز

ارتقای سطح آگاهی، پرورش روحیه مشارکت جویی، آشنایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی و ایجاد روحیه اعتماد به نفس و خودباوری، از اهداف پرسش مهر دانش‌آموزان است، زیرا پاسخ به روحیه پرسشگری دانش‌آموزان و تمرین این روحیه، می‌تواند زمینه بروز و رشد خلاقیت را در آنها زنده کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هر سال رئیس جمهور پرسشی را با عنوان «پرسش مهر» در حوزه تعلیم و تربیت برای دانش‌آموزان مطرح می‌کردند که با هدف جلب مشارکت فعال فرهنگیان و دانش‌آموزان، فعالیت بیشتر فضای فرهنگی جامعه و توسعه و افزایش حس مسئولیت‌پذیری مخاطبان انجام می‌شد. اما امسال رئیس جمهور «پویش‌مهر» را جایگزین «پرسش مهر» کرد که محورهایی مانند امیدواری دانش‌آموزان نسبت به آینده و پیشرفت کشور، اهمیت بیان روایت پیشرفت برای دانش‌آموزان، بسیج انگیزه‌های دانش‌آموزان برای پیشرفت ایران قوی و تشویق دانش‌آموزان برای روایت خلاقانه و هنرمندانه برداشت می‌شود.

براساس محورهای در نظر گرفته شده در پویش مهر، آموزش و پرورش باید برای این مسائل که راهبردهایی را دربر دارد، دانش‌آموزان را نسبت به آینده خود و کشور امیدوارتر کند. رئیس جمهور در مراسم آغاز سال تحصیلی در اقدامی مبتکرانه «پویش مهر» را جایگزین «پرسش مهر» کرد. در این راستا، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در فرآیند پویش مهر خبر داد و گفت: اعلام نتایج از اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شود.

در این راستا، آیت‌الله ابراهیم رئیسی در توضیح پویش مهر گفت: کشور ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفت‌های بسیاری در همه بخش‌ها و مناطق کشور داشته است، شما دانش‌آموزان در روزهای اول پیروزی انقلاب نبودید، اما خوب است که از وضع گذشته باخبر بشوید و بدانید که چه وضعی داشتیم و الان کجا هستیم و در آینده باید چه مسیری را طی کنیم.

رئیس جمهور خطاب به دانش‌آموزان افزود: شما دانش‌آموزان برای اینکه بدانید در گذشته کجا بودیم، اکنون در چه جایگاهی هستیم و مسیر آینده کدام است، می‌توانید پیشرفت‌های کشور را به تصویر بکشید. حتماً شهر و روستای شما پیشرفت‌هایی داشته، مجموعه کشور علیرغم همه تهدیدها و تحریم‌ها و مشکلاتی که دشمنان برای کشور ایجاد کردند، پیشرفت‌های شگفت‌انگیزی داشته است.

وزارت آموزش و پرورش هجدهم آذر ۱۴۰۲ از آغاز فرآیند ثبت‌نام در پویش مهر در رشته‌های مختلف خبر داد و اعلام کرد که دانش‌آموزان علاقه‌مند تا پایان بهمن ماه سال جاری فرصت دارند در رشته مورد علاقه خودشان ثبت نام کنند.

براساس اعلام آموزش و پرورش، رشته‌های پویش شامل پوستر، پادکست، داستان کوتاه، ویدئوکست، سرود، شعر، موشن گرافی، فیلم کوتاه و مستند است. پس از ثبت‌نام بیش از ۳۲۸ هزار دانش‌آموز در این فرآیند پویش مهر امسال، برای نخستین بار سایت تخصصی پویش مهر در بیستم دی راه‌اندازی شد تا دانش‌آموزان آثار خود را در این سایت بارگذاری و ثبت کنند.

اعلام نتایج پویش مهر از اردیبهشت

در این راستا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره آخرین آثار ارسال شده برای پویش مهر ریاست جمهوری اظهار داشت: امسال پویش مهر را به جای پرسش مهر داریم که تاکنون ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در این فرایند ثبت‌نام کردند و در رشته‌های مختلف آثار خود را ارسال می‌کنند.

وی افزود: همچنین امسال یک پایگاه برای پویش مهر طراحی شده است و آثار در آن پایگاه جمع‌آوری می‌شود و آثار ارسال شده تا اردیبهشت داوری خواهد شد. نفرات برتر دانش‌آموزی پویش مهر در اردیبهشت و خرداد مشخص خواهند شد همچنین آمار معلمان پس از جمع‌آوری آثار آنها اعلام می‌شود.

پویش مهر تقویت روحیه پرسشگری در دانش‌آموز

سعید غیاثی ندوشن، سرپرست دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: «پویش مهر» باعث تقویت و پرورش روحیه پرسشگری و ایجاد توانایی نقد و تحلیل در دانش‌آموزان و کمک به معلمان می‌شود.

وی درباره تأثیر «پویش مهر» در روند فعالیت‌های دانش‌آموزان گفت: «پویش مهر» باعث پویایی بیشتر در مخاطبان خواهد شد و اثرات مثبتی چون ایجاد نشاط و شادابی، به تکاپو انداختن ذهن مخاطبین، افزایش اعتماد به نفس مخاطب در ارائه نظرات خود، آشنایی بهتر با نهاد ریاست جمهوری، افزایش مهر و ارتباط با رئیس جمهور، رشد و کشف استعدادهای برتر و آشنایی دوباره ذهن دانش‌آموزان با فضای درس و پژوهش بعد از یک وقفه و سپری شدن تعطیلات خواهد داشت.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان یادآور شد: در شرایط حساس کنونی کشور که هجمه‌های مختلفی از جهات مختلف وارد می‌شود، اهمیت تبیین دستاوردهای انقلاب و جمهوری اسلامی به‌عنوان یک وظیفه معین است البته برای درک واقعیات انقلاب اسلامی و دستاوردهای ارزشمند جمهوری اسلامی در حوزه علمی و فناوری، توجه به وضعیت ایران در دوران رژیم طاغوت یک ضرورت است.

غیاثی ندوشن ادامه داد: در توصیف انقلاب همین کفایت می‌کند که امام خمینی (ره) از انقلاب اسلامی با عنوان‌هایی مانند «معجزه قرن» و «انفجار نور» یاد کرده است. هر چه از پیروزی انقلاب اسلامی فاصله می‌گیریم، اهمیت بررسی موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی و اهمیت بیان دستاوردها و پیشرفت‌ها در حوزه علم و فناوری بیش‌تر می‌شود.

وی گفت: دستاوردهایی جمهوری اسلامی ایران در حوزه نانو، لیزر و تبدیل شدن به قطب پزشکی در غرب آسیا همچنین پیشرفت دانش پزشکی در ایران به ویژه در حوزه‌های سلول‌های بنیادین، ترمیم ضایعات نخاعی، ورود به باشگاه فضایی جهان، رشد و توسعه صنعت فولاد و آلومینیوم، رشد و توسعه صنعت کشتی‌سازی، رشد و توسعه صنعت هواپیماسازی، و پیش‌رفت‌های علمی و فنی کشور و اینکه جمهوری اسلامی اکنون کشوری مجهز به دانش و فناوری هسته‌ای شده است و عملاً عضو باشگاه هسته‌ای جهان است.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان افزود: تولید علم و جنبش نرم‌افزاری همه‌جانبه در ایران و تدوین نقشه جامع علمی کشور در جهت کاربردی کردن آن و تبدیل شدن به مرجعیت علمی بود. همه و همه تنها بخشی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است که باید به آنها به نحو شایسته پرداخته شود.

غیاثی ندوشن تصریح کرد: این رشد سریع، حاصل سیاست‌گذاری‌های کلی جمهوری اسلامی برای پیشبرد علم در کشور است؛ چیزی که قبل از انقلاب اسلامی وجود نداشت. مخاطبان «پویش مهر» پس از روایت پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران به روح امید، خودباوری، اتکا به قدرت لایزال الهی و ایمان به پشتکار و حرکت به سمت اهداف و مدد شدن از سوی خداوند را که وعده حق است، خواهند رسید.

وی افزود: تا به حال استقبال خوبی از این طرح شده است. مخاطب هنگام نگارش پاسخ به پویش مهر، حس گفت‌وگو با یک مقام عالی و بلند مرتبه در کشور را دارد و جواب دادن به این سوال برای آنها دارای شور و اشتیاق فراوانی است و تا به حال رضایت زیادی از نوشتن این نامه به رئیس جمهور ابراز داشته‌اند.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان یادآور شد: علاوه بر این «پویش مهر» عاملی برای تقویت و افزایش یادگیری از طریق مشارکت در فرایند جذب اطلاعات از محرک‌های نوشتاری یا کلامی، تحلیل و تلفیق مطالب، شکل دهی فرضیه و سپس نظم بخشیدن به افکار است.

کد خبر 739648

دیگر خبرها

  • ۱۲ فروردین تکمیل کننده نهضت و انقلاب امام‌ خمینی راحل می باشد
  • آیین اهتزار پرچم جمهوری اسلامی ایران درپایتخت مقاومت
  • هوشیار باشیم توطئه انشقاق بین مردم و نظام عملیاتی نشود
  • مجمع برای دفاع از نظام و انقلاب اسلامی شکل گرفته است
  • ثبت نام ۱۹۰ داوطلب انتخابات مجلس مازندران در سایت شورای ائتلاف
  • برنامه های ۱۲ فروردین در ورامین تشریح شد
  • نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود / ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز
  • آیت‌الله فاضل لنکرانی: نباید اجازه دهیم از بسیج یک وجهه ترسناک برای مردم درست کنند/ مسئولان و مدیران نظام اسلامی باید در طهارت نفس و در پاک‌دستی برای بقیه الگو باشند/ مراقبت از پاک‌دستی فقط با نظارت فیزیکی بسیج ادارات حاصل نمی‌شود؛ کارهای فرهنگی لازم است
  • ­پایتخت آماده برگزاری راهپیمایی روز قدس
  • ضرورت تشکیل اتحادیه کشور‌های اسلامی برای دفاع از منافع مسلمانان