Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) با اشاره به فعالیت این سازمان در بخش اقتصاد مقاومتی گفت: از ابتدای فعالیت بسیج سازندگی در حوزه اقتصاد مقاومتی نزدیک به 61 میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده که منجر به راه‌اندازی 4 هزار و 492 کارگاه و شاغل شدن 8 هزار 384 نفر در این مدت شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافع، بسیج سازندگی از آن دست نهادهای انقلابی است که توانسته از بدو تأسیس خود تا امروز با اجرای پروژه‌های مختلف و خدمت‌رسانی به مردم در دورافتاده‌ترین نقاط کشور، مزه خدمت‌رسانی جمهوری اسلامی ایران را به آنها  بچشاند و ذائقه آن‌ها را شیرین کند و بسیج سازندگی استان همدان از ابتدای فعالیت خود تا به امروز اقدام به خدمات رسانی به مردم مناطق محروم استان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرام صادقی با گرامیداشت  چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در خصوص فعالیت‌های بسیج سازندگی استان همدان اظهار داشت: بسیج سازندگی به فرمان حضرت امام خامنه ای(حفظ الله) و با توجه به حضور جوانان بسیجی در مناطق محروم و برای ساماندهی به این فعالیت‌ها در ۱۷ اردیبهشت سال ۱۳۷۹ به وجود آمد.

وی اضافه کرد: ابتدا وظیفه بسیج سازندگی، ساماندهی به فعالیت‌های داوطلبانه دانش‌آموزان، دانشجویان و بسیجیانی بود که به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی در مناطق محروم حضور می‌یافتند و به مردم این مناطق در زمینه‌های عمرانی، بهداشتی، فرهنگی، آموزشی و ... خدمات‌رسانی می‌کردند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان همدان گفت: با ساماندهی این فعالیت‌های داوطلبانه و خیرخواهانه در قالب گروه‌های جهادی، حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها از این گروه‌ها نیز افزایش یافت و توانستیم گروه‌های جهادی را که به مناطق محروم اعزام می‌شوند از نظر امکانات مورد نیاز برای انجام فعالیت‌های داوطلبانه حمایت و پشتیبانی کنیم.

وی تصریح کرد: با شکل‌گیری ساختار بسیج سازندگی و با توجه به شرایط جامعه، فعالیت‌های بسیج سازندگی در زمینه‌های مختلف از جمله اردوهای جهادی، محرومیت‌زدایی، اقتصاد مقاومتی، طرح کرامت، تشکیل صندوق‌های قرض الحسنه و... افزایش یافت.

صادقی در خصوص ساز و کار و برنامه‌های بسیج سازندگی استان ادامه داد: ما در مجموعه بسیج سازندگی در حوزه محرومیت‌زدایی و خدمت‌رسانی به مردم اقداماتی را انجام داده‌ایم که توسط قشرهای مختلفی از بسیج مانند بسیج محلات، بسیج مهندسین، بسیج جامعه پزشکی، بسیج دانشجویی، بسیج دانش‌آموزی و ... انجام شده است.

 

وی خاطرنشان کرد:  از ابتدای تشکیل بسیج سازندگی 150 هزار جهادگر در قالب  10 هزار و 100 گروه جهادی به مناطق محروم و حاشیه شهر استان اعزام شده‌اند که خدمات گوناگونی را در زمینه‌های مختلف از جمله پزشکی درمانی ،فرهنگی، توزیع بسته‌های معیشتی و فعالیت‌های عمرانی و ...  به مردم ارائه داده‌اند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) در ادامه افزود: در بخش درمانی و پزشکی نیز بسیج جامعه پزشکان در قالب تیم‌های پزشکی  به مناطق محروم اعزام ‌شده  و مردم این مناطق را به صورت رایگان ویزیت و درمان می‌کنند. در این بخش خدمات بی‌شماری در حوزه ویزیت عمومی، ویزیت متخصص، خدمات زنان و زایمان، خدمات دندانپزشکی، خدمات بینایی سنجی و شنوایی سنجی، خدمات مشاوره، روانشناسی و آموزش و .... به مردم ارائه شده است.

اعزام 700 نفر از طلاب به مناطق محروم

وی گفت: در حوزه بسیج طلاب نیز که وظیفه ارائه برنامه‌های فرهنگی آموزشی را بر عهده‌ دارند،  قریب به 700 گروه از طلاب از ابتدای حرکت های جهادی به مناطق محروم اعزام شده‌اند.

صادقی بیان داشت: یکی از فعالیت‌هایی که با همکاری آموزش و پرورش و گروه های جهادی انجام می‌گیرد حضور دانش‌آموزان بسیجی و جهادگر در مدارس برای مرمت مدارس در قالب طرح هجرت فعال ‌شده‌اند و علاوه بر مرمت و تعمیر مدارس که بعنوان "طرح هجرت دانش‌آموزی" شناخته می‌شود، در این طرح دانش‌آموزان از آموزش‌های مربوط به مهارت‌های زندگی، فرهنگی و آموزشی و ... نیز بهره‌مند می‌شوند.

 

 

اعزام 500 گروه جهادی دانشجویی به مناطق محروم استان

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) گفت: حوزه بسیج دانشجویی از دیگر اقشاری است که در عرصه سازندگی فعال است. در این بخش نیز قریب به 500 گروه جهادی دانشجویی از دانشجویان به مناطق محروم اعزام‌ شده  و در دورترین روستاهای استان به مردم آن مناطق خدمت‌رسانی کرده‌اند.

وی با اشاره به اعزام گروه های جهادی دانشجویی به مناطق محروم استان خاطرنشان کرد: دانشجویان جهادگر علاوه بر فعالیت‌های عمرانی مانند ساخت منزل برای نیازمندان، خدمات فرهنگی، آموزشی، درمانی  نیز به مردم محروم آن مناطق ارائه می‌دهند.

صادقی اضافه کرد: در بخش بسیج محلات نیز به دلیل وجود افراد مختلف با مهارت‌های متنوع، هرساله نزدیک به 200 برنامه عمرانی انجام می‌شود که ساخت مسجد، خانه عالم، ساخت پل، منزل برای محرومان و نیازمندان از این قبیل فعالیت‌ها به شمار می‌آید .

وی در خصوص دیگر فعالیت‌های جهادگران در مناطق محروم گفت: همه گروه‌های جهادی در بخش اشتغال‌زایی و آموزش مهارت‌های مربوط به اشتغال نیز فعال هستند به‌گونه‌ای که هر سال نزدیک به 200 پروژه عمرانی را انجام می‌دهند که اعتبارات این پروژه‌ها بخشی از سوی دستگاه‌های دولتی مربوطه، بخشی از سوی سپاه و بخشی نیز از سوی خیران و کمک‌های مردمی تأمین می‌شود.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) در ادامه افزود: در این عرصه هرساله ستاد پشتیبانی اردوهای جهادی در فرمانداری‌ها تشکیل می‌شود به همین دلیل نیز همدان در بخش اردوهای جهادی در سطح کشور جز استان‌های برتر به شمار می‌آید.

صادقی با اشاره به جغرافیای هدف گروه‌های جهادی گفت: در بخش بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی قرار است از این به بعد هر گروه سه تا پنج سال در یک منطقه مستقر باشند و به ‌نوعی پس از رفع نیازهای آن منطقه، به منطقه دیگر منتقل شوند. در اصل با این کار در مناطق محروم با فعال کردن جوانان آن منطقه، کار را به دست  خود آن‌ها می‌سپاریم.

صادقی با بیان اینکه بخش‌هایی از  استان همدان محروم بوده و منطقه هدف گروه‌های جهادی به شمار می‌آیند ابراز داشت: کبودرآهنگ، رزن  و فامنین از مناطق کاملاً محروم استان همدان هستند. بقیه شهرستان‌ها نیز بخشی از مناطقشان دارای محرومیت است مثلاً اسدآباد، نهاوند و ملایر ازجمله شهرستان‌هایی هستند که بخشی از آن‌ها محروم است.

وی در خصوص کیفیت خدمات ارائه شده توسط گروه‌های جهادی گفت: هر سال کیفیت کارهای انجام ‌شده در اردوهای جهادی نسبت به گذشته افزایش‌یافته و ما نیز تلاش کرده‌ایم متناسب با شعار سال برنامه‌های اقتصادی مناسب را ارائه دهیم چراکه گروه‌های جهادی ما به جز گروه‌های جهادی دانشجویی که عمدتاً در تابستان فعال هستند، در طول سال با مناطق محروم هدف در ارتباط هستند و به این مناطق سرکشی می‌کنند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی در عرصه اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد:  بسیج سازندگی در بخش اقتصاد مقاومتی نیز فعالیت‌های خوبی را از سال 91-92 آغاز کرده و ما با هماهنگی مرکز قرار شد واحدهای کوچک تولیدی و مشاغل خانگی را حمایت کنیم که این مهم نیز ازجمله بندهای اقتصادی مقاومتی است.

وی گفت: ما برای تحقق این موضوع تسهیلاتی را تعریف کرده و پس از شناسایی متقاضیان، توانمندسازی و ارزیابی آن‌ها، به متقاضیان واجدالشرایط آموزش داده و تسهیلات را در اختیارشان می‌گذاریم. البته ما در بخش بازاریابی و فروش محصولات نیز آن‌ها را کمک می‌کنیم.

صادقی افزود: خوشبختانه در دو سال گذشته نیز به طرح‌های سازمان، بخش صنایع تبدیلی را نیز اضافه کرده‌ایم چراکه این موضوع از نیازهای منطقه بوده و ارزش افزوده خوبی نیز دارد.

 

ارائه 61 میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان

وی یادآور شد: برای این بخش ما نیازهای هر شهرستان و ظرفیت‌های موجود در آن را شناسایی کردیم. مثلاً در ملایر کشمش و مبل و منبت، تویسرکان گردو و مبل و منبت، اسدآباد میوه خشک، بهار سفال و شوریجات و ترشیجات، کبودرآهنگ پوشاک و غیره.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) در خصوص میزان تسهیلات ارائه شده گفت: از ابتدای فعالیت بسیج سازندگی در حوزه اقتصاد مقاومتی نزدیک به 61 میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است که منجر به راه‌اندازی4 هزار و 492 کارگاه و شاغل شدن 8 هزار 384 نفر در این مدت شده است.

وی ادامه داد: در اصل ما در عرصه اقتصاد مقاومتی راه توانمند کردن خانواده‌ها را پیدا کرده‌ایم و اگر تسهیلات بیشتری داشته باشیم می‌توانیم افراد بیشتری را تحت پوشش کمک‌های خود قرار دهیم.

صادقی با اشاره به فعالیت‌های بسیج سازندگی در حوزه عمرانی خاطرنشان کرد: ساخت سالن‌های ورزشی، مسجد، پل و یا ساماندهی گلزارهای شهدا و...  ازجمله اقدامات ما در عرصه عمرانی است که با همکاری گروه های جهادی در مناطق مختلف استان همدان انجام گرفته است.

وی افزود: در مدت فعالیت بسیج سازندگی نزدیک به 7 هزار و 48 پروژه کوچک و بزرگ عمرانی در سطح استان انجام گرفته است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع)  یادآور شد:  کمک به زلزله‌زدگان اهر و کرمانشاه از دیگر اقدامات بسیج سازندگی استان بوده است که در این حوزه اقدام به توزیع چادر، پتو، وسایل گرمایشی، پلاستیک، البسه، موادغذایی، کانکس های مسکونی و سرویس بهداشتی  و ...کردیم.

وی اظهارداشت: ساخت 50 باب واحد مسکونی برای زلزله زدگان اهر و کرمانشاه از دیگر اقداماتی بود که در مناطق زلزله زده توسط بسیج سازندگی استان همدان صورت گرفته است.

صادقی در پایان خاطرنشان کرد:  از دیگر فعالیت های ما توزیع بسته‌های حمایتی و معیشتی در مناطق محروم است که در این بخش  اقدام به توزیع 40 هزار و 268 بسته آموزشی، فرهنگی و لوازم التحریر، 10 هزار و 737 بسته بهداشتی، 200 هزار بسته معیشتی و غذایی و 500 سری جهیزیه کرده‌ایم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۱۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد

محمد شیخی  اظهار کرد: گروه فرهنگی جهادی نجوا وابسته به بنیاد نیکوکاری ورزش کشور با هدف انجام فعالیت های خیرخواهانه در زمینه کمک به آزادی مددجویان(ورزشکار) جرائم غیر عمد، تجهیز خانه‌های ورزش روستایی در مناطق کم‌برخوردار و برگزاری اردوهای جهادی در مناطق سیل زده در سیستان و بلوچستان از ابتدا سال ۱۴۰۳ آغاز بکار کرد.

وی بیان کرد: با توجه به ورود سامانه بارشی در ابتدا سال جدید در جنوب سیستان و بلوچستان و وقوع سیلآب در این مناطق قهرمانان المپیکی،جهانی و بین المللی مطرح کشور بهمراه قهرمانان استان در غالب گروه جهادی نجوا جهت کمک رسانی به سیل زده گان به مناطق سیل زده شهرستان دشتیاری چابهار اعزام شدند.

رئیس اداره فرهنگی ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان افزود: گروه جهادی نجوا با اهدای بسته های کمک معیشتی، ساخت سرویس های بهداشتی ،ساخت محل‌های تخریب شده و همچنین بازدید از زیر ساخت هایی که خسارت وارد شده در مناطق سیل زده جهت بازسازی اقدامات لازم صورت گرفت.

وی عنوان کرد: با توجه به رویکرد جهادی و انقلابی بنیاد نیکوکاری ورزش کشور و با توجه به نیازهای روز جامعه نونهال و نوجوانان در خصوص پر کردن اوقات فراغت این عزیزان گروه سرود نجوا متشکل از ورزشکاران رشته های ورزشی در سیستان و بلوچستان با حمایت‌های مدیرکل ورزش و جوانان استان، استانداری و سازمان برنامه بودجه در زاهدان تشکیل شد که به مناسبت های مختلف ملی و مذهبی نماهنگ اجرا خواهند کرد.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • کاشت ۸۰هکتار باغ زیتون در لرستان
  • ویزیت رایگان اردو‌های جهادی در مناطق محروم روستایی بخش کوهسار سلماس 
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی طی ایام نوروز
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی
  • برگزاری جشنواره‌های ورزشی در راستای ترویج فرهنگ شهدا