Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدر علم IVF در ایران با بیان اینکه تاکنون بالغ‌بر 12هزار نوزاد در پژوهشکده بین‌المللی علوم تولیدمثل یزد به دنیا آمده‌اند، گفت: تولد اولین نوزاد حاصل از IVF از بزرگ‌ترین دستاوردهای پژوهشکده بین‌المللی علوم تولیدمثل استان یزد است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا؛ رئیس پژوهشکده بین‌المللی علوم تولیدمثل استان یزد در نشستی با اصحاب رسانه در رابطه با فعالیت این مرکز اظهار کرد: تولد اولین نوزاد حاصل از تکنیک IVF در ایران که در سال 1369به دنیا آمد، از بزرگ‌ترین دستاوردهای این مرکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

***تولد اولین نوزاد حاصل از تکنیک IVF نتیجه تلاش گروهی پنج نفره

پروفسور عباس افلاطونیان اذعان کرد: در حقیقت، تولد اولین نوزاد حاصل از تکنیک IVF در ایران نتیجه تلاش گروه متشکل از دکتر محمدعلی کریم زاده، دکتر محمدباقر خلیلی، دکتر امیر ارجمند، دکتر محمد غفور زاده و بنده بوده است؛ اینکه برخی این دستاورد بزرگ پژوهشکده بین‌المللی علوم تولیدمثل یزد را به اسم خود می‌زنند و به‌نوعی تاریخ علم را تحریف می‌کنند شایسته نیست.

وی با بیان اینکه پژوهشکده بین‌المللی علوم تولیدمثل یزد در سال 1368 به همت و پیگیری جمعی از متخصصین دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد و به دنبال ارائه طرح تحقیقاتی «بررسی میزان موفقیت لقاح خارج رحمی در زوج‌های نابارور» تأسیس شد، خاطرنشان کرد: هدف از شکل‌گیری چنین مرکزی در ابتدای امر پایه‌گذاری فنّاوری برتر در درمان ناباروری بود که برای درمان مجبور به مسافرت به کشورهای اروپایی بودند.

پدر علم IVF در ایران تصریح کرد: مرکز تحقیقاتی و درمانی ناباروری یزد، مرکز تحقیقاتی بیولوژی سلول‌های بنیادی و مرکز تحقیقاتی سقط، 3 مرکزی هستند که در پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد فعالیت می‌کنند و از ابتدای سال 1396 به‌عنوان پژوهشکده به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

***پذیرش 15 هزار زوج در مرکز ناباروری یزد در سال گذشته

افلاطونیان با بیان اینکه به‌طور متوسط سالانه حدود 7 هزار و 500 زوج جهت درمان به این مرکز مراجعه کرده‌اند، گفت: در سال گذشته بالغ‌بر 15 هزار زوج نابارور از داخل و خارج از کشور در یزد و قطب درمان ناباروری یزد پذیرش‌شده‌اند؛ تاکنون بالغ‌بر 12هزار نوزاد در پژوهشکده بین‌المللی علوم تولیدمثل یزد به دنیا آمده‌اند.

وی با اشاره به اینکه بیشتر زوج‌های نابارور، به یزد و مراکز درمانی این شهر برای ناباروری مراجعه کرده‌اند و بیش از 30 درصد آن‌ها موفق به شهر خود بازگشته‌اند، تصریح کرد: بیش از 90 درصد بیماران از خارج از یزد و غیربومی هستند و یک تا دو درصد مراجعه‌کنندگان به مرکز ناباروری از خارج کشور هستند.

افلاطونیان افزود: از تمام استان‌های کشور به‌ویژه از جنوب و جنوب شرق کشور و از کشورهای هم‌جوار به‌ویژه عراق مراجعه‌کننده داریم.

وی ادامه داد: اجرای طرح حمایت از زوج‌های نابارور و تحت پوشش بیمه قرار گرفتن خدمات باوری باعث شد تا رشد 2 برابری را در میزان مراجعه‌کننده داشته باشیم و زوج‌هایی که شامل این طرح بودند به سمت مراکز ناباروری سرازیر شدند.

رئیس پژوهشکده بین‌المللی علوم تولیدمثل یزد عمده دلیل مراجعه اغلب زوج‌های نابارور به یزد را قیمت‌های مناسب درمانی و آمار موفقیت بالا عنوان کرد و افزود: مکانیسم درمان در برخی از کشورها بین 12 تا 15 هزار دلار هزینه دارد اما در مرکز درمانی ناباروری یزد زیر 2 هزار دلار است.

***بزرگترین دستاوردهای پژوهشکده بین‌المللی علوم تولیدمثل یزد

پدر علم IVF در ایران با اشاره به موفقیت‌های چشمگیر این پژوهشکده تصریح کرد: بسیاری از اولین‌ها درزمینهٔ درمان ناباروری از آن پژوهشکده تولیدمثل یزد است؛ به‌عنوان‌مثال تولد اولین نوزاد حاصل از تکنیک IVF و تولد اولین نوزاد حاصل از تکنیک IVM  در ایران در سال 1386 در کارنامه این پژوهشکده به ثبت رسیده است.

افلاطونیان ادامه داد: تولد اولین نوزاد حاصل از IUI با استفاده از الکترواجاکولیشن در ایران در سال 1371، تولد اولین نوزاد حاصل از تخمک اهدایی در ایران در سال 1374، تولد اولین نوزاد حاصل از  تکنیک ICSIدر ایران در سال 1374، تولد اولین نوزاد حاصل از  تکنیک PESAدر ایران در سال 1375، تولد اولین نوزاد حاصل از  تکنیک TESE در سال 1376، تولد اولین نوزاد حاصل از  تکنیک AZH در ایران در سال 1376، تولد اولین نوزاد حاصل از  استفاده از جنینی منجمد در سال 1376، تولد اولین نوزاد حاصل از استفاده از TESTICULAR ROUND SPERMATID و میکرو اینجکشن در سال 1377 ، انتشار اولین مجله انگلیسی‌زبان علم تولیدمثل در ایران، برگزارکننده تعداد زیادی از کنفرانس‌ها و کنگره‌های علمی در این زمینه ازجمله دستاوردهای مهم درمانی پژوهشکده تولیدمثل یزد عنوان کرد.

وی تصریح کرد: شروع اولین رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی مانند فلوشیپ ناباوری و PHDبیولوژی تولیدمثل از این پژوهشکده صورت گرفت.

افلاطونیان با بیان اینکه امکانات رفاهی در حد بضاعت فراهم کرده‌ایم اما با کمبود فضای فیزیکی مواجهیم، افزود: البته محل مناسبی در حدود 15 هزار مترمربع کنار بیمارستان شهید صدوقی در حال آماده‌سازی است که در حال حاضر کارهای پایه‌ریزی و اسکلت‌بندی آن انجام‌شده است.

پدر علم IVF در ایران در رابطه با وضعیت تأمین داروهای مربوط به ناباروری گفت: در حال حاضر در رابطه با تأمین دارو مشکلی نداریم و مشکلاتمان بیشتر در زمینه تأمین تجهیزات، مواد مصرفی و محیط کشت است.

وی با بیان اینکه با مشکل ترخیص محیط کشت در گمرک مواجه هستیم، افزود: مدت مصرف محیط کشت کوتاه است و پیش می‌آید که محیط کشت را باید به خاطر معطل ماندن در گمرک دور بریزیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۱۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحامد عاملی ظهر دوشنبه در حاشیه آیین بهره‌برداری از پایگاه سلامت شماره ۳۰ اردبیل اظهار کرد: پیشرفت در سخت‌افزار و نرم‌افزار سلامت با اولویت پیگیری می‌شود و با تمام توان پیگیر نیازمندیهای بخش سلامت اسان اردبیل هستیم.

وی از غربالگری ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت استان در پویش ملی سلامت خبر داد و خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در بخش بهداشت و سلامت هدف و رویکرد اصلی ما در اردبیل است و اولویت این بخش نسبت به درمان حایز اهمیت است.

استاندار اردبیل با اشاره به توسعه و گسترش مراکز بهداشت و سلامت و کاهش چشمگیر مرگ‌ و میر نوزادان در اردبیل خبر داد و تصریح کرد: احداث دو مرکز تخصصی درمان ناباروری در استان اردبیل پیگیری می شود.

عاملی با قدردانی از فعالان حوزه سلامت در اردبیل گفت: بخش بهداشت و سلامت مقدم بر بحث درمان است و هر چقدر در این بخش سرمایه‌گذاری کنیم هزینه کمتری در حوزه درمانی خواهیم‌ کرد.

وی افرود: خوشبختانه در سطح استان اردبیل اقدامات مطلوبی در بخش بهداشت و سلامت انجام شده به ‌طوری که شاهد توسعه و گسترش مراکز بهداشت و سلامت در استان هستیم.

استاندار اردبیل با بیان اینکه پروژه های متعدد درمانی در اردبیل در دست احداث است، افزود: به زودی شاهد بهره برداری از این پروژه ها در این خواهیم بود.

عاملی بیان اینکه استان پیش از این در بحث مرگ‌ومیر نوزادان رتبه اول را داشت، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام‌ یافته و همچنین گسترش فعالیت‌های خانه‌های بهداشت، مرگ‌ و میر نوزادان کاهش چشمگیری یافت به‌ طوری که اکنون رتبه استان اردبیل در این بخش چهاردهم کشور است.

وی با اشاره به پیشرفت‌های به دست آمده در زمینه درمان ناباروری بیان کرد: مشکلات متعددی در زمینه ناباروری در استان اردبیل وجود داشت که خوشبختانه با احداث دو مرکز تخصصی درمان ناباروری در استان اردبیل اکنون مشکلات در این زمینه به حداقل رسیده و پیشرفت‌های چشمگیری نیز حاصل شده است.

استاندار اردبیل غربالگری جامع انجام ‌شده طی سال گذشته در استان اردبیل را یادآور شد و بیان کرد: نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر در سطح استان اردبیل طی سال گذشته در قالب طرح جامع غربالگری دیابت و فشار خون بررسی شدند که از این تعداد ۲۲ هزار نفر به‌ عنوان افراد مشکوک به بیماری دیابت و فشار خون شناسایی و روند درمان خود را آغاز کردند.

عاملی گفت: سال گذشته خدمات حوزه سلامت به ‌صورت رایگان در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر استان اردبیل ارائه شد که امسال نیز براساس توافقات انجام ‌یافته قرار است این خدمات رایگان برای شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر نیز ارائه شود.

کد خبر 6085613

دیگر خبرها

  • تولد ماهانه ۱۱۰ نوزاد در بیمارستان امام رضای کبودراهنگ
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • مهارت کارشناسان اورژانس ناجی مادر و نوزاد دوقلویش
  • غربالگری ۸۰۰۰۰۰ نفر از جمعیت استان اردبیل
  • پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است
  • پیشرفت های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است
  • تولد ۷۰ نوزاد در مرکز درمان ناباروری رویش بیرجند