Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-23@19:18:03 GMT

بوشهر سال آینده صاحب «اورژانس هسته‌ای» می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۴۲۹۳۲

به گزارش تسنیم، سعید کشمیری صبح امروز در حاشیه برگزاری نمایشگاه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در بوشهر اظهار داشت: در حوزه سلامت پس از چهار دهه شاهد تغییرات چشمگیری هستیم که قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست.

وی افزود: اگرچه [خدمات] مراکز بهداشتی و درمانی شهری و واکسیناسیون کودکان از طریق خانه‌های بهداشت در سال‌های پیش از انقلاب به‌شکل کاملاً ابتدایی انجام می‌شد اما با پیروزی انقلاب اسلامی شاهد یک دگردیسی وسیع علمی همراه با توسعه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: تا سال 57، استان بوشهر فاقد شبکه‌های بهداشت و درمان، خانه بهداشت، پایگاه سلامت شهری، مرکز خدمات جامع سلامت شهری، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی، سمن‌های مردم‌نهاد، اتاق احیاء، کلینیک سیار دندانپزشکی و مرکز پیشگیری بهداشت و درمان بود.

کشمیری عنوان کرد: در حال حاضر و پس از گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب، در استان بوشهر 10 شبکه‌های بهداشت و درمان، 223 خانه بهداشت، 77 پایگاه سلامت شهری، 56 مرکز خدمات جامع سلامت شهری، 30 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی، 22 سمن‌های مردم‌نهاد، 23 اتاق احیاء، 10 کلینیک سیار دندانپزشکی و 12 مرکز پیشگیری بهداشت و درمان راه‌اندازی شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه درمان شاهد وجود و خدمات‌دهی دو بیمارستان با امکانات بسیار محدود و با استفاده از پزشکان آسیای شرقی در استان بودیم که پس از انقلاب و با تربیت دانشجویان پزشکی این روند به‌تدریج اصلاح شد به‌گونه‌ای که هم‌اکنون یک‌هزار تخت فعال، 500 پزشک عمومی، 300 پزشک متخصص و فوق‌تخصص و 320 دندان‌پزشک به مردم استان خدمت می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به قرار گرفتن این دانشگاه در رده 10 دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور، اظهار داشت: وجود 90 مرکز ارائه خدمات جامع، 10 کلینیک سیار با امکاناتی نظیر یونیت‌های دندان‌پزشکی و رادیولوژی پرتابل، تجهیز 23 روستای استان به امکانات کامل احیاء قلبی ریوی، 35 پایگاه اورژانس جاده‌ای و 15 اورژانس شهری کنار یک اورژانس هوایی با یک فروند چرخبال اختصاصی زمینه‌ای ایجاد کرده که خدمات وسیع پزشکی در دو حوزه درمان و بهداشت در کمترین زمان ممکن در دسترس آحاد جامعه قرار گیرد.

کشمیری هدایت دانشجویان به‌سمت مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان را یکی دیگر از استراتژی‌های این دانشگاه در نسل سوم دانست و گفت: قبل از انقلاب چیزی به‌نام تربیت و آموزش دانشجو در رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در استان و بوشهر وجود نداشت در حالی که ضمن فارغ التحصیلی تعداد بیشماری دانشجو طی سنوات پس از انقلاب از این دانشگاه، اکنون 546 دانشجوی پزشکی، 211 دانشجوی دندان‌پزشکی، 262 دانشجوی پرستاری، 100 دانشجوی مامایی و 100 دانشجوی پیراپزشکی و بهداشت در حال تحصیل هستند.

وی راجع به استراتژی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در ورود به دهه پنجم انقلاب، عنوان کرد: این استراتژی ورود دانشگاه به فضایی است که کارش آموزش و پژوهش و تبدیل دانش به محصول و کارآفرینی است تا با ایجاد هسته‌های فن‌آور و مراکز تحقیقاتی ضمن رفع نیازهای آینده مردم به حوزه سلامت، زمینه‌سازی کاهش بیکاری دانش‌آموختگان رشته‌های مختلف پزشکی و پیراپزشکی را به‌دنبال داشته باشد و برای تولیدات محصولات نوین گام‌های اساسی بردارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اعلام وجود 35 رشته دانشگاهی کنار 216 عضو هیئت علمی و 4 دانشجوی پست‌دکترا در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، خاطرنشان کرد: با اخذ مجوزهای لازم و در راستای نیازهای توسعه‌ای استان بوشهر، از سال آینده دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اقدام به پذیرش دانشجو در رشته HSE می‌کند تا پاسخگوی نیازهای حرفه‌ای استان بوشهر شود.

کشمیری در خصوص میزان پروژه‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دهه فجر انقلاب اسلامی، گفت: در مجموع 44 پروژه در این ایام با اعتبار 330 میلیارد ریال پیش‌بینی شده که عملیات اجرایی 12 پروژه با اعتبار 130 میلیارد ریال آغاز می‌شود و 32 پروژه نیز با اعتبار 200 میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با ابراز اینکه چهار مرکز درمانی در دست ساخت است گفت: مهمترین آنها اورژانس هسته‌ای و بیمارستان 17 شهریور برازجان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اعلام پیشرفت 60درصدی اورژانس هسته‌ای بوشهر تصریح کرد: این اورژانس با اعتبار 300 میلیارد ریال و با پیش‌بینی 100 تخت سال آینده تکمیل و افتتاح می‌شود.

کشمیری با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت و برشمردن مزایای آن در دولت تدبیر و امید، عنوان کرد: در طرح تحول در پنج سال اخیر، 27 هزار و 400 زایمان طبیعی به‌شکل رایگان کنار چهار میلیون و 744 هزار ویزیت با تعرفه دولتی سه تا پنج هزار تومان کنار بستری شدن 641 هزار و 800 نفر انجام شد که نشان می‌دهد از هر دو بوشهری یک نفر بستری شده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۲۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای کامل طرح سلامت خانواده در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ غلامعلی جاودان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت افزود: پارسال این طرح در شهر‌های بندرلنگه و حاجی آباد اجرا شد که امیدواریم امسال این طرح به طور کامل در شهر‌های استان اجرا شود.
وی گفت: طرح جامع سلامت در روستا‌های استان اجرا شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه افزایش بیمار‌های غیر واگیر از جمله فشار خون افزود: در اجرای طرح سلامت خانواده برای مراقبت از هر دو هزار نفر در حوزه شهری یک مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.
جاودان گفت: ایجاد هزار تخت بیمارستانی از دیگر برنامه‌های امسال دانشگاه علوم پزشکی استان است که امیدواریم با حمایت‌های دولت این برنامه اجرایی شود.

بیشتر بخوانید؛ پذیرش بیش از ۷۷ هزار بیمار در اورژانس بیمارستان‌های هرمزگان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس با ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان میناب با ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی و بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس با پیشرفت خوبی در حال ساخت است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.
جاودان گفت: در دوسال گذشته از فعالیت تاکنون یک میلیون و ۲۲۰ نفر در بیمارستان‌های استان ۱۰ میلیون خدمات بستری استفاده کردند.
وی افزود: در این مدت ۱۰۰ هزار زایمان در بیمارستان‌های استان انجام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:۷۰ قلم تجهیزات پزشکی سنگین به ارزش ۶ هزار و ۹۱۸ میلیارد تومان در بیمارستان‌های استان مستقر شده اند.
جاودان افزود: ۹۰ پایگاه اورژانس زمینی، اورژانس هوایی بال ثابت و ۴ فروند اورژانس دریایی در هرمزگان فعال است.
وی گفت: شناور اورژانس دریایی برای جزیره بوموسی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در حال ساخت است که به زودی به بهره برداری می‌رسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: برای تجهیز این اورژانس ۲۰ میلیارد تومان نیاز است.
منوچهر کمالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم در این نشست با اشاره باینکه در استان ۷۳۰ پزشک متخصص داریم، گفت: در استان ۴۵۳ پزشک متخصص کمبود داریم.
حامد فلاح معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیزگفت: داروخانه‌های استان ۳۰ میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه گرمطالبه دارند.
در پایان این نشست از پوستر جشنواره رسانه و سلامت هرمزگان رونمایی شد.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • استان همدان صاحب آزمایشگاه تخصصی ژنتیک شد
  • آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد «نعمت الله سلطانی» در همدان 
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • اهدای ۴۰ دستگاه شوک الکتریکی قلب به سازمان اورژانس ایران
  • اجرای کامل طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای 40 دستگاه دفیبریلاتور
  • بهره برداری از طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی
  • فعالیت ۶۷۰ مرکز خدمات سلامت در استان اردبیل