Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کیومرث کلانتری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در همایش HSE در صنعت سیمان که در محل کارخانه سیمان تهران برگزار شد حضور یافت.

به گزارش  خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، پیش از ظهر امروز کیومرث کلانتری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در همایش HSE در صنعت سیمان که در محل کارخانه سیمان تهران برگزار شد حضور یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیومرث کلانتری در این همایش با اشاره به اینکه در پایان سال ۸۰، HSE در وزارت نفت شکل گرفت و با ساختار جدیدی سازماندهی شد، افزود: HSE شامل بهداشت، ایمنی و محیط زیست است و ۳ هدف عمده را دنبال می‌کند که شامل جلوگیری از آسیب به افراد و تجهیزات و همچنین جلوگیری از وارد شدن اثرات نامطلوب بر محیط زیست است.
وی با بیان اینکه در قانون هوای پاک هم بر HSE تاکید شده است، اظهار داشت: امروز HSE در همه بخش‌های صنعت، خدمات، کشاورزی و محیط زیست شهری کاربرد دارد و در حقیقت مجموعه‌ای از اجزای بهم پیوسته است که در راستای رسیدن به ۳ هدف مذکور فعالیت دارد.

کلانتری در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه امروز تولید ضرورت اجتناب ناپذیر کشور است و نباید چرخ تولید متوقف شود، افزود: نه صنعت بدون محیط زیست و نه محیط زیست بدون صنعت دارای معنا است و اگر بخواهیم مشکلات کشور حل شود باید رشد اقتصادی داشته باشیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه دنیا در حال توسعه است و کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست، بیان داشت: توسعه برای سلامت و سعادت نسل بشر ضروری است و البته باید توجه داشت که توسعه بر محیط زیست اثر گذار است و دیدگاه سازمان محیط زیست در خصوص توسعه حفظ بدون بهره برداری نیست بلکه محیط زیست بدنبال هدایت توسعه می‌باشد.

کلانتری ادامه داد: باید بگونه‌ای توسعه را هدایت کنیم تا با منابع موجود نیاز نسل حاضر بر آورده شود و ضمن اثرگذاری مثبت مابقی را به نسل‌های آلاینده واگذار کنیم.

وی با بیان اینکه مقررات و ضوابط HSE در هر واحدی برای سلامت و پایداری مجموعه می‌باشد، اظهار داشت: واحد HSE سفیر محیط زیست است و همواره تاکید دارم که اولین اقدام HSE در هر مجموعه‌ای باید حفظ خود مجموعه باشد.

کلانتری در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه یک واحد صنعتی همواره ۲ نوع محصول تولید می‌کند، گفت: یکی محصول اصلی است و دیگری آلودگی است و واحد‌هایی مانند کارخانجات سیمان نیز دارای بار آلودگی بالا و بالقوه آلاینده هستند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران افزود: آلودگی بر محیط زیست اثرگذار است و باید علاوه بر توجه به سلامت و محیط زیست در محدوده داخل صنعت به سلامت مردم و ساکنان همجوار با این صنعت نیز توجه شود.

کلانتری با اشاره به اینکه محیط زیست در همه بخش‌ها دارای استاندارد است و همه واحد‌های صنعتی باید در این محدوده استاندارد و ضوابط و مقررات زیست محیطی فعالیت کنند، خاطر نشان کرد: محیط زیست از هر واحدی که مسئولیت‌های اجتماعی خود در قبال محیط زیست را رعایت کند و برای رفع معضلات زیست محیطی خود برنامه ریزی داشته باشد حمایت می‌کند.

محمد علی عفتی داریانی مدیرعامل شرکت سیمان تهران نیز در این همایش گفت: برگزاری همایش HSE در صنعت سیمان نشان دهنده توجه این صنعت به موضوعات محیط زیست و HSE هم در بعد تئوریک، علمی و نظری و هم در بعد عملی است.

وی با بیان اینکه در سال ۵۷ ظرفیت تولید سیمان در کشور ۷ میلیون تن بوده و امروز به بالای ۸۵ میلیون تن ظرفیت تولید کشور در این بخش رسیده است، اظهار داشت: این یکی از برکات انقلاب است که توانسته ایم این ظرفیت را ایجاد کنیم و این مقدار تولید بیشتر از مقدار تقاضای داخلی کشور است.

مدیرعامل شرکت سیمان تهران با اشاره به اینکه همواره سعی کرده ایم که از مسئولیت‌های اجتماعی خود غافل نبوده و در این حوزه هم فعال باشیم، افزود: اقدامات خوبی تاکنون در حوزه HSE و محیط زیست در این واحد انجام شده و البته اقدامات بسیاری هم در این حوزه باید انجام شود.

وی با بیان اینکه در سال جاری خط ۳ و ۴ این شرکت بدلیل ایجاد آلودگی متوقف شد، گفت: با توجه به ضرر‌های مالی که ناشی از این اقدام بود پذیرفتیم که باید این اقدام انجام پذیرد و این خطوط پس از تغییراتی که در جهت رفع آلایندگی انجام خواهد شد دوباره آغاز بکار خواهند کرد.

عفتی داریانی ادامه داد: بهینه سازی حدود ۱۱۴ فیلتر در سطح کارخانه در سال جاری، توسعه حدود ۲۸ هکتار فضای سبز کارخانه و مسقف نمودن سالن کلین کر از جمله اقدامات این مجموعه در راستای کاهش بار آلودگی بوده است.

وی تصریح کرد: یکی از اقدامات ارزشمند انجام شده نصب سیستم آنلاین پایش خروجی دودکش‌ها است که با اجرای این سیستم وضعیت دودکش‌ها بصورت لحظه‌ای قابل رصد توسط محیط زیست است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محیط زیست آلاینده سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۶۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ درصد پسماندهای خانگی پلاستیک‌ است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: ۲۰ درصد پسماندهای خانگی کشور و این استان پلاستیک‌ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، یوسف یوسفی ظهر امروز _سه‌شنبه بیست و هشتم فروردین_ در نشست خبری به مناسبت فرارسیدن هفته زمین پاک اظهار کرد: این آمار بسیار بالا است بنابراین «نه به مصرف کیسه‌های پلاستیک» باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه، آئین‌نامه نحوه استفاده از پلاستیک ابلاغ شده است افزود: امید می‌رود این آئین نامه هرچه زودتر اجرایی شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: ۲۰ درصد پسماندهای خانگی کشور و این استان پلاستیک است.

یوسفی ادامه داد: روزانه ۹۰۰ تُن پسماند شهری و خانگی روزانه در استان مرکزی تولید می‌شود که ۷۰ درصد آنها قابل تفکیک و استفاده در مصارف مختلف به عنوان علوفه دام، کمپوست و...... در منازل است.

وی با بیان اینکه در هفته هوای پاک ۲۰ برنامه اجرا می‌شود گفت: ۲۰ ویژه برنامه ویژه هفته زمین پاک در این استان هدف گذاری شده است که از سوم تا ۹ اردیبهشت ماه با شعار " مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک و نجات زمین" برگزار می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی خاطرنشان کرد: برگزاری کارگروه مدیریت پسماند، افتتاح چند پروژه زیست محیطی، تبلیغات محیطی، حضور در تریبون‌های نمازجمعه، سخنرانی در مدارس و دانشگاه‌ها، برگزاری کلاس‌های آموزشی، پاکسازی جاده‌ها و بازدید علمی دانش آموزان از موزه حیات وحش، بخشی از جمله این برنامه‌ها است.

یوسفی اظهار کرد: ۶۸ خانه محیط زیست در استان مرکزی وجود دارد که در طول هفته زمین پاک برنامه‌های ویژه‌ای در راستای مباحث زیست محیطی در این خانه‌ها برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: جشنواره ملی «نامه‌ای از طبیعت» به صورت مشترک با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست در حال برگزاری است که امید می‌رود با توفیقات و نتایج خوبی همراه باشد.

کد خبر 745237

دیگر خبرها

  • ۱۴۴ متخلف زیست محیطی دستگیر شدند
  • پایش زیست محیطی مشترک واحد تولیدآلیاژ در شوط
  • صنعت نساجی استان زنجان جزو صنایع برتر کشور است
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید در گلستان
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • دستگیری ۷۰۳ شکارچی و صیاد متخلف در سال گذشته
  • کشف و جمع آوری تورهای متخلفین صید غیرمجاز در تالاب نوروزلو میاندوآب
  • ۲۰ درصد پسماندهای خانگی پلاستیک‌ است
  • خراسان رضوی در پایش‌های زیست محیطی کشور دوم شد