Web Analytics Made Easy - Statcounter


وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در نشست با ” فرید ریش هوبرت ایسر” رئیس موسسه فدرال آموزش فنی و حرفه ای آلمان (BIBB) تاکید کرد : استفاده ازتجربیات مدیریتی در صحنه فعالیت های نوآورانه مهارت افزا ، موضوع بسیار مناسبی برای مذاکرات فنی و حرفه ای میان دو کشورایران وآلمان است و امروزه مهارت افزایی از نیازمندی های جدی نظام آموزشی کشورمان به شمار می رود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش امتداد نیوز به نقل از روابط عمومی واطلاع رسانی وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی ، “محمدشریعتمداری ” امروزچهارشنبه ۱۶ بهمن درحاشیه برگزاری کارگاه مشترک سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با هیات آلمانی که در محل وزارت تعاون ، کارورفاه اجتماعی برگزارشد اظهارکرد : امیدواریم این کارگاه آموزشی منجر به نتایج خوب ، ثمربخش و رضایت طرفین شود .

وزیرتعاون ، کارو رفاه اجتماعی تصریح کرد :پس از طی دوره تحصیلی ، دانش آموختگان باید برای شاغل شدن دارای مهارت ویژه ای شوند و این تجربه در دوره های آموزشی آلمانیان وجود دارد و امیدواریم بتوانیم در دوره همکاری مناسبی از همکاری موسسه فدرال آموزش فنی و حرفه ای آلمان نیز بهره مند شویم . این نشست ، درشروع اجرای قانون آموزش فنی و حرفه ای ایران این نشست مشترک انجام شده است و این موضوع را به فال نیک می گیریم .

وزیرتعاون ، کارورفاه اجتماعی با اشاره به اینکه وظایف مهمی برعهده نظام آموزشی کشور است درباره ترکیب و شیوه کلی کار نظام آموزشی کشورو ارتباط آن با وزارت تعاون ، کارورفاه اجتماعی توضیح داد .

شریعتمداری به عدم تطابق نیازهای واقعی و مهارتهای مورد نیاز بازارکار و آموزش های مهارتی اشاره کرد و گفت : درصدد ارائه آموزش های مهارتی مطابق با نیازواقعی بازارکار درسازمان آموزش فنی و حرفه ای کشورهستیم .

درادامه این نشست ” سلیمان پاک سرشت ” رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، توضیحات تخصصی و فنی خود را درباره لزوم همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشورمان با موسسه فدرال آموزش فنی و حرفه ای آلمان تشریح کرد و گفت در نهایت این کارگاه و آموزش ها منجر به طراحی نهادین نظامی آموزشی مشترک میان ایران و آلمان خواهد شد .

“فرید ریش هوبرت ایسر” رئیس موسسه فدرال آموزش فنی و حرفه ای آلمان (BIBB) نیزضمن رساندن سلام دولت آلمان به وزیرتعاون ، کارورفاه اجتماعی ، ایران را کشوری جذاب و دارای تاریخی طولانی دانست و گفت : ما تحت تاثیر آموزش های سیستماتیک و پیشرفت های سازمان آموزش فنی وحرفه ای ایران قرارگرفتیم وامیدواریم با قانون جامع آموزش های فنی و حرفه ای ایران و پس از این کارگاه مشترک علمی و آموزشی به نتایج و دستاوردهای مطلوبی دست پیدا کنیم .

گفتنی است سایراعضای این هیات آلمانی نقطه نظرات خود را با وزیرتعاون ، کارورفاه اجتماعی درمیان گذاشتند .

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۶۲۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای فرهنگی محیط زیست در همه استان‌ها فعال می‌شود

نور الله مرادی در کارگاه آموزشی توجیهی صندوق ملی محیط زیست کشور  گفت: ما معتقدیم مدیران سازمان باید قبل از آن که تخصص محیط زیست داشته باشند باید دغدغه فرهنگ داشته باشند، زبان و بیان و ضمیر مسئولان محیط زیست باید جان مایه فرهنگی داشته باشد، تاثیر فرهنگ در حفظ محیط زیست بسیار پررنگ است، گاه یک اثر سینمایی در حوزه محیط زیست بسیار اثر گذار‌تر از ساعت‌ها سخنرانی است، از این رو ما معتقدیم باید نهاد‌های خلاق فرهنگی با سازمان محیط زیست مرتبط باشند و به تقویت فرهنگ بپردازند.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه تلاش دولت سیزدهم بر این است سازمان محیط زیست را به جایگاه واقعی خود برسانداضافه کرد: ارتباط سازمان محیط زیست با صنعت و دانشگاه‌ها محدود بوده است، مراکز محیط زیست باید محل تولید اندیشه، دانش و جریان سازی در سطح ملی و بین المللی با دانشگاه‌ها باشد.

وی با بیان اینکه در گذشته به مقوله محیط زیست توجهی نشده یا به عنوان اولویت ثانویه به آن نگریسته می‌شد، اضافه کرد: همچنین به این موضوع در نظام آموزشی به ویژه آموزش و پرورش توجه چندانی نمی‌شد. 

مرادی با بیان اینکه نهادینه سازی فرهنگ محیط زیست باید در دوران پیش دبستانی شکل بگیرد، افزود: متاسفانه کتابی که اکنون در آموزش و پرورش تالیف شده بیشتر رفع تکلیفی بوده هم اکنون مقوله محیط زیست بسیار شکننده شده است و در شرایط مناسبی قرار ندارد، هرچند اقداماتی نظیر دانشگاه‌ها و مدارس سبز با تاخیر انجام شد، اما باید آن را غنیمت بدانیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • مهلت ثبت‌نام آزمون سنجش شایستگی‌های فنی‌‌وحرفه‌ای‌ها تا نهم اردیبهشت
  • بهترین سایت آموزش فارکس کدام است؟
  • مهلت ثبت‌نام آزمون سنجش شایستگی‌های فنی‌ وحرفه‌ای‌ها تا نهم اردیبهشت
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • شورای فرهنگی محیط زیست در همه استان‌ها فعال می‌شود
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود