Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید درخشانی رئیس اتحادیه سوپر مارکت و مواد پروتئینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص وضعیت اعضای این اتحادیه گفت: متاسفانه امسال اصلا وضعیت مناسبی نداشتیم، رکود و کاهش قدرت خرید مردم باعث شده که اکثر اصناف در وضعیت بدی به سر ببرند حتی صنف ما که توزیع کننده اقلام غذایی است.

 وی در خصوص میزان فروش سوپرمارکت‌ها در سال جاری گفت: میزان فروش در محلات مختلف متفاوت است اما به طور میانگین نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش قدرت خرید مردم کاملا در خرید اقلام غذایی خودش را نشان داده فردی که قبلا یک شانه تخم مرغ می‌گرفت الان دانه‌ای خرید می‌کند.

درخشانی ادامه داد: مردم در تمام سبد غذایی خود سیاست صرفه جویی را در پی‌گرفته‌اند و همین عوامل باعث شده که برخی از اعضای صنف ما مخصوصا آنهائی که مستاجر هستند کسب و کار خودشان را تعطیل کنند. اگر وضعیت به همین منوال ادامه پیدا کند سال آینده تعداد زیادی از سوپرمارکت‌ها تعطیل خواهند شد یا تغییر کاربری خواهند داد.

وی در خصوص توزیع اقلام غذایی توسط ستاد تنظیم بازار گفت: اصناف جزو مردم هستند آنها هم زن و بچه دارند و باید زندگی کنند. نمی‌دانم چرا هیچ اهمیتی به آنها داده نمی‌شود. مگر وظیفه اصناف توزیع کالا نیست چرا ستاد تنظیم بازار برخی اقلام سوبسید‌دار را فقط به فروشگاه‌های زنجیره‌ای یا میادین جهت توزیع می‌دهد. همین کارها سبب می‌شود که شاهد صف‌های طولانی و درگیری بین مردم باشیم.

درخشانی تصریح کرد: در زمانی‌که کوپن وجود داشت در اوج جنگ اصناف با دادن تعهد و تضمین عامل پخش کالا می شدند و مردم هر محله از سوپرمارکت نزدیک خود کالا را تهیه می‌کردند. من با معاون وزیر هم صحبت کردم اما نتیجه‌ای نگرفتیم همه اصناف بد نیستند. بیشتر کاسب‌ها می‌خواهند نان حلال به خانه ببرند و به مردم و مملکت خدمت کنند.

رئیس اتحادیه سوپرمارکت‌ها و مواد پروتئینی در پایان افزود: ما بارها این حرف‌ها را زدیم اما حتی به حرف‌های ما گوش نمی‌کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تنظیم بازار جنگ صرفه جویی سیاست مواد پروتئینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۶۴۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو کاهش یافت

علی بهادری جهرمی از کاهش مالیات بر ارزش افزوده و حقوق گمرکی کالا‌های اساسی و دارو به ۱ درصد خبر داد که از اول فرودین ماه اعمال می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با رأی هیأت دولت، تعرفه واردات و صادرات کلیه کالا‌ها به تصویب رسید و بزودی ابلاغ خواهد شد. سعی شد در این تعرفه‌ها، جهت‌گیری در حمایت از کنترل قیمت اقلام مورد مصرف مردم و حمایت از تولید داخل باشد.

وی افزود: هم‌چنین برای تسریع اجرای تکالیف و بودجه امسال و تحقق شعار سال، ضوابط اجرایی بودجه به تصویب هیأت وزیران رسید.

بهادری جهرمی یادآور شد: دولت برای حمایت از تأمین کالا‌های اساسی مالیات ارزش افزوده و هم‌چنین حقوق گمرکی کالا‌های اساسی، اقلام دارویی، مواد اولیه تأمین دارو و نهاده‌های دامی را به ۱ درصد کاهش داد و این کاهش از ابتدای فروردین اعمال خواهد شد.

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی ۲۹۱ میلیون لیتر بنزین در پارسال
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • صرفه‌جویی ۵۰۰ میلیارد تومانی حوزه آرد و نان در لرستان
  • توزیع ۵۷۰۰ تن اقلام اساسی در مازندران
  • توزیع بیش از ۵ هزار تن اقلام اساسی در مازندران
  • توزیع ۲۸ هزار تن کالای اساسی در استان اصفهان
  • مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو کاهش یافت
  • ۲۹۱ میلیون لیتر بنزین در استان کرمانشاه صرفه‌جویی شد
  • جذب و توزیع هدفمند اعتبارات، مبنای عمل سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان باشد
  • صرفه جویی بیش از ۴۷ میلیون لیتر بنزین در ایلام