Web Analytics Made Easy - Statcounter

یافته های مطالعاتی نشان می دهد مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با کاهش ریسک مرگ زودهنگام در بیماران دیالیزی مرتبط است.به گزارش بلاغ،معمولا بیماران مبتلا به نارسایی قلبی که تحت دیالیز هستند به دلیل تشکیل پتاسیم از مصرف میوه و سبزیجات اجتناب می کنند.

نتایج مطالعه محققان دانشگاه سیدنی نشان می دهد اگرچه مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با کاهش ریسک مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی-عروقی و مرگ به هر علتی در همه افراد مرتبط است، اما مصرف بیشتر آن با کاهش مرگ و میر به هر علتی در بیماران دیالیزی هم مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطالعه، محققان ۸۰۷۸ بیمار دیالیزی را مورد بررسی قرار دادند. یافته ها نشان داد بیمارانی که کمتر از ۱۰ وعده میوه و سبزیجات در هفته مصرف می کردند ۱۰ درصد کمتر با مرگ به هر دلیلی و ۱۲ درصد کمتر با ریسک مرگ ناشی از علل غیرقلبی-عروقی روبرو بودند.

بعلاوه بیمارانی که بیش از ۱۰ وعده میوه در هفته مصرف می کردند ۲۰ درصد کمتر با مرگ به هر دلیل و ۲۳ درصد کمتر با ریسک مرگ ناشی از علل غیرقلبی-عروقی مواجه بودند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۰۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل محیط زیستی، دلیل ۲۵ درصد مرگ و میر‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، وحید جعفری افزود: یکی از معظلات امروز جامعه تولید و دفع غیر بهداشتی پسماندهاست و با توجه به اینکه در زندگی روزمره مصرف زیادی داریم متاسفانه سرانه تولید زباله در کشور بالاست.

وی ادامه داد: افراد جامعه کمتر به مباحثی مانند استفاده مجدد و بازیافت و دفع غیربهداشتی پسماند‌ها فکر می‌کنند و یا پسماند‌ها در طبیعت رها می‌شود که موجب آلودگی محیط زیست می‌شود.

جعفری تصریح کرد: یکی از معظلات امروز جامعه استفاده بیش از حد پلاستیک در فروشگاه‌ها و نانوایی‌ها و سوپری‌ها و.. است و همه ما بدون فکر کردن به عواقب و مضرات آن از پلاستیک استفاده می‌کنیم.

وی بیان داشت: در حال حاضر بحث میکروپلاستیک‌ها موضوع داغی در حوزه سلامت است و به دلیل اینکه وارد چرخه زندگی ما می‌شوند بر سلامت تاثیر گذاشته و باید بیشتر مواظبت و دقت کنیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان مهریز هم با اشاره به اینکه همه ما باید رفتار مسئولانه نسبت به محیط زیست اطرافمان داشته باشیم، گفت: سعی کنیم کمتر زباله تولید کنیم و در مصرف کمتر پلاستیک دقت داشته باشیم.

دکتر مختاری بیان داشت: در خرید میوه حتی الامکان به جای پلاستیک از سبد و در خرید نان به جای پلاستیک از کیسه‌های پارچه‌ای استفاده کنیم تا از از آلودگی نان جلوگیری و همچنین در مصرف پلاستیک صرفه جویی شود.

وی ادامه داد: در هنگام مراجعه به طبیعت، کیسه زباله همراه داشته باشیم و نسبت به جمع آوری زباله در طبیعت اقدام کنیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جزئیات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار شهرداری تهران
  • جزییات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار
  • عوامل محیط زیستی، دلیل ۲۵ درصد مرگ و میر‌ها
  • اتفاقاتی که بعد از زیاده‌روی در مصرف هندوانه در بدن شما می‌افتد
  • تاثیر شگفت انگیز شکلات تلخ برای بیماری‌های روده‌ای
  • نقش فندق در کاهش ریسک ابتلا به سرطان
  • اگر نفخ زیاد می کنید لب به این غذاها نزنید!
  • خوردن هندوانه در چه شرایطی خطرناک است؟
  • قبض سنگین برق برای مصرف‌کنندگان کولر گازی
  • قبض سنگین برق در پی استفاده از کولر گازی در مناطق معتدل