Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت کاروان‌های غیرمجاز اعزام زائر به عتبات عالیات سالانه موجب بروز حوادث متعددی برای هموطنان می‌شود.

سفر به عتبات عالیات از جمله سفر‌هایی است که در مناسبت‌های خاص و حتی روز‌های عادی مشتاقان و علاقه‌مندان زیادی را به خود اختصاص می‌دهد و سالانه میلیون‌ها نفر از سراسر کشور به این سفرمعنوی می‌روند.

در حالی که بسیاری از هموطنان مسلمان نگاه خاصی به این سفر معنوی دارند، تعدادی از افراد سودجو با سوءاستفاده از این علاقه و دادن وعده‌ سفر ارزان قیمت مخاطبانی را برای خود جذب می‌کنند؛ اما بسیاری از این افراد نمی‌دانند که چرا هزینه‌های کاروان‌های آزاد  با کاروان‌های مجاز متفاوت و گاهی اوقات هم کمتر است!

از گذشته تا به امروز اخبار تلخ و ناگواری از حوادث تروریستی و شهدای زائران به گوش رسیده است و کاروان‌هایی که مجاز و تحت پوشش سازمان حج و زیارت نبوده‌اند، تحت تاثیر این حوادث قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روز‌های گذشته نیز حمله تروریستی به زائران ایرانی در عراق  ۹ نفر مجروح به جای گذاشت که سازمان حج و زیارت در این باره  اعلام کرد:کاروانی که مورد سوءقصد قرار گرفته  تحت حمایت و پوشش این سازمان نبوده است.

مرتضی آقایی مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، از همه زائران عتبات عالیات خواست که برای اعزام به این سفر تنها به دفاتر زیارتی مجاز مراجعه کنند.

وی گفت: مشتاقان سفر به عتبات عالیات برای برخورداری از پوشش‌های امنیتی و درمانی در دفاتر مجاز تحت پوشش سازمان حج و زیارت ثبت نام کنند.

 مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت همچنین یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های اعزام‌های سازمان حج و زیارت با اعزام‌های دفاتر غیرمجاز عتبات را داشتن بیمه سلامت و حتی بیمه فوت برای زائران حسینی دانست؛ در حالی که شرایط کاروان‌های غیرمجاز اینگونه نیست.

افراد سودجو نه تنها در بحث پوشش سلامت و امنیت زائران، بلکه برای کسب سود بیشتر در نحوه خدمات رسانی، اسکان، اغذیه و ... کم‌ترین‌ها را در نظر می‌گیرند؛ چنانچه برخی از زواری که گرفتار اینگونه تورهای زیارتی شده‌اند از وضعیت نامناسب و بهداشت اغذیه و محل اسکان کاروان‌های غیرمجاز گلایه داشته‌اند.

حمید محمدی رئیس سابق سازمان حج و زیارت درباره خدمات نامناسب کاروان‌های غیر مجاز می‌گوید: استاندارد خاصی در سازمان حج و زیارت در حوزه مسکن وجود دارد، به طوری که برای هر کاروان ۴۰ نفره باید ۱۷ اتاق تخصیص یابد در حالی که آزادبر‌ها برای کاهش هزینه‌شان این تعداد را به ۱۵ و یا ۱۳ اتاق کاهش می‌دهند.

وی با اشاره به پوشش بیمه‌ای زائران کاروان‌های مجاز تاکید می‌کند: بحث امنیت، بیمه و درمان برای سازمان حج و زیارت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که این موضوع مورد توجه مجموعه‌های غیرمجاز نیست و متاسفانه کاروان‌های غیرمجاز خدمات درمانی خاصی ندارند.

محمدی خاطرنشان می‌کند: در سالهای گذشته بین سازمان حج و زیارت، دولت عراق و مسئولین امنیتی، قرارداد‌های ویژه‌ای با شرکت‌های امنیتی منعقد شده و این افراد کاروان‌های زیارتی سازمان حج و زیارت را مشایعت می‌کنند که این موضوع می‌تواند امنیت و آرامش زائر را در پی داشته باشد. در حالی که کاروان‌های غیرمجاز به هیچ وجه چنین خدمات امنیتی را ندارند.

با توجه به آنچه که درباره تفاوت‌های کاروان‌های غیرمجاز و مجاز ذکر شد، انتظار می‌رود تا مردم با آگاهی بیشتری برای این سفر اقدام کنند و فریب تبلیغات و کاهش هزینه‌ها را نخورند.

علاوه بر این مسئولان مربوطه نیز باید نظارت بیشتری بر کاروان‌های غیرمجاز و اعزام زوار آنان به عتبات عالیات داشته باشند تا شاهد عدم فعایت آنان و کمتر شدن حوادث تلخ باشیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مسلمان پوشش حمله تروریستی سلامت فوت استاندارد مسکن درمان دولت امنیت و آرامش تبلیغات امنیت و آرامش خدمات رسانی دولت کاهش هزینه کربلا مسلمان عتبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۵۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز توسط سامانه پنجره واحد زمین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما  و بنابر اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، با سراسری شدن خدمات سامانه پنجره واحد زمین به ۱۶ استان باقیمانده کشور، هزاران هکتار از اراضی کشور با استفاده از هوش مصنوعی مورد پایش قرار گرفت. بر اساس این اعلام، سامانه پایش اراضی که یکی از دو زیرسامانه پنجره واحد زمین است و نیز وظیفه پردازش و مقایسه تصاویر ماهواره‌ای قبل و بعد از تغییر کاربری در بازه‌های زمانی مختلف و با تکیه بر هوش مصنوعی را به عهده دارد، موفق به شناسایی بیش از ۴۰ هزار تغییر کاربری شد که این تصاویر حفاظت ۲۰ هزار هکتار از اراضی سراسر کشور را در پی داشته است. در همین راستا، استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی در پردازش تصاویر ماهواره‌ای زمین که توسط دو شرکت دانش بنیان انجام شد باعث بهبود ۴۵ درصدی در دقت شناسایی تخلفات نسبت به ابتدای سال جاری شده است. زیرسامانه درگاه متقاضیان مردمی که به صدور مجوز‌های زمین محور می‌پردازد نیز با اتصال حدود ۲۴ دستگاه از ۴۷ دستگاه اجرایی و با کاهش محسوس زمان انتظار برای متقاضیان دریافت مجوز و بدون نیاز به مراجعه حضوری، نسبت به صدور مجوز‌های مختلف می‌پردازد به طوری که تا کنون بیش از ۴۹۰ هزار درخواست، توسط بیش از ۳۷۸ هزار متقاضی دریافت خدمت و مجوز در پلتفرم زمین ثبت شده است. پاسخگویی به این درخواست‌ها که پیش از این ماه‌ها به طول می‌انجامید، با استفاده از خدمات سامانه زمین در مقایسه با قبل به ۵۰ درصد کاهش یافته است و در حال حاضر در بسیاری موارد در کمتر از ۹۰ روز، مجوز درخواستی متقاضیان صادر می‌شود. مجوز‌هایی که توسط سکوی زمین صادر می‌شود، نیازمند تبادل استعلام‌های متعددی در میان دستگاه‌های متولی است که همگی رایگان و بعضا بلادرنگ پاسخ داده می‌شوند. پیش از این که سامانه زمین فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کند، برخی دستگاه‌ها به طور غیرقانونی برای پاسخگویی به استعلامات، اقدام به اخذ وجه از مردم می‌کردند که با آنها برخورد شد. بنابر این گزارش، سامانه پنجره واحد زمین توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران و با همکاری دبیرخانه ستاد هماهنگی و مبارزه با مفاسد اقتصادی راه‌اندازی شده و بهره‌بردار این سامانه سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور است. سامانه پنجره واحد زمین به نشانی iraneland.ir هم اکنون آماده ارائه خدمات به متقاضیان است.

دیگر خبرها

  • بررسی ساخت و سازهای غیرمجاز در کردستان
  • ساخت و سازهای غیرمجاز تضییع حقوق عامه شهروندان است
  • شناسایی ۴۸ انشعاب غیر مجاز آب در بندر امام خمینی
  • دستگیری شکارچی غیرمجاز در روستای نصرآباد
  • شناسایی ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز توسط سامانه پنجره واحد زمین
  • در جدال ارزها با همراهی وکیل متخصص
  • تردد بیش از ۱۵۵ هزار نفر از مرز مهران
  • اجرای طرح گشت مقابله با تغییر کاربری غیر مجاز زمین در شاهرود
  • ثبت‌نام ۳۱۰۰۰ نفر برای اعزام به عتبات نوروزی
  • ضرورت جرم انگاری متناسب در حوزه حفاری‌های غیر مجاز