Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه به نقل از رسانه های خارجی: نخستین کامیون‎های حامل کمک‌های بشردوستانه آمریکا به ونزوئلا، از جمله مواد غذایی و دارویی، وارد شهر مرزی کوکوتای کلمبیا شده است.این کامیون‌ها هم اکنون در نزدیکی یک پل در مرز این دو کشور همسایه توقف کرده اند. ارتش ونزوئلا با قرار دادن کانتینر‌هایی روی پل، آن را مسدود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا، که از حمایت ارتش برخوردار است، با ورود این کمک‌ها به کشورش مخالف است و ارسال این محموله‌ها را یک "نمایش سیاسی بی ارزش" می‌داند.

این کمک‌ها که شامل ده کامیون حاوی مواد غذایی، تجهیزات ضروری پزشکی و داروست در انباری در نزدیکی پل مرزی در خاک کلمبیا نگهداری خواهد شد.

مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا روز گذشته در واکنش به ممانعت ارتش ونزوئلا از ورود این کمک‌ها در حساب توئیتری خود نوشته بود: «مردم ونزوئلا به شدت به این کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند. ایالات متحده و دیگر کشور‌ها خواستار کمک هستند، اما ارتش تحت فرمان مادورو راه این کمک‌ها را با کامیون‌ها و تانکر‌ها بسته است. رژیم مادورو باید اجازه دهد که کمک‌ها به مردم گرسنه برسند.»   کشور نفت‌خیز ونزوئلا پس از اعمال تحریم‌های ظالمانه آمریکا در وضعیت بحران انسانی به‌سر می‌برد و بسیاری از مردم این کشور به دلیل کمبود مواد غذایی و دارویی به کشور‌های همسایه مهاجرت کرده‌اند. رهبران اپوزیسیون ونزوئلا با وجود مخالفت نیکلاس مادورو در پذیرش کمک‌های بشردوستانه، اخیرا خواستار ارسال این کمک‌های و تلاش بین‌المللی برای وارد کردن آن‌ها به کشور شدند.

خوان گوایدو، رهبر مخالفان و رئیس جمهور خودخوانده ونزوئلا می‌گوید دریافت این کمک‌ها برای کشورش که دچار کمبود شدید کالا‌های اساسی شده است از اهمیت بالایی برخوردار است.

فدریکا موگرینی، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا که برای شرکت در جلسه گروه تماس بین المللی درباره ونزوئلا در اروگوئه به سر می‌برد، ضمن اعلام این موضوع که گروهی برای مذاکره و فشار به دولت مادورو جهت برگزاری انتخابات به کاراکاس فرستاده می‌شوند تاکید کرد: «مداخلات همراه با زور و فشار تنها بحران را دراین کشور تشدید خواهد کرد.»

وی در نشستی مطبوعاتی افزود که گروه تماس بین المللی در ماه گذشته برای یافتن راه حل سیاسی مسالمت آمیز برای بحران ونزوئلا تشکیل شد اما تصمیم نهایی باید از سوی مردم این کشور باشد.

اما از سویی دیگر به گزارش خبرگزاری آلمان، رئیس ستاد فرماندهی مناطق جنوب آمریکا، گفته است که نیرو‌های امنیتی کوبا بخش مهمی از وظایف گارد حفاظتی نیکلاس مادورو را برعهده گرفته‌اند. از سوی دیگر چین کمک‌های سایبری در اختیار مادورو گذاشته است.دریادار کریگ فالر به کمیته نیرو‌های مسلح سنای آمریکا گفته است، بر اساس گزارش‌های مراقبتی که دریافت کرده، نیرو‌های امنیتی روسیه نیز وارد ونزوئلا شده‌اند.

این ژنرال آمریکایی همچنین نسبت به "حضور خرابکارانه و شرورانه"  ایران در ونزوئلا هشدار داد. فالر در پاسخ به پرسش سنا در مورد میزان وفاداری ارتش ونزوئلا به مادورو گفت که شبکه‌ای از مناسبات خویشاوندسالارانه (نپوتیسم) حول پرزیدنت مادورو را گرفته است که بخشی از آن در عرصه قاچاق مواد مخدر فعال است.فالر با اشاره به اینکه مادورو "وفاداری آن‌ها را با پول می‌خرد" افزود: «کوبا امنیت حول مادورو را تأمین کرده است.»

ژنرال آمریکایی در زمینه میزان وفاداری به مادورو می‌گوید: «همین که امنیت مادورو را نیرو‌های کوبایی تأمین می‌کنند، نشان‌دهنده میزان ناچیز وفاداری مردم ونزوئلا به مادورو است.»فالر با اشاره به بحران گرسنگی شدید در سطح کشور و وضعیت "تیره و تار" آن افزود که دو هزار ژنرال در ارتش ونزوئلا خدمت می‌کنند، و این بیش از کل شمار ژنرال‌های ناتو است، و بسیاری از این ژنرال‌ها در "لیست پرداختی" رئیس‌جمهور مادورو قرار دارند.

دریادار فالر مدعی شده که درجه و مرتبه نظامی در ونزوئلا، همانند گرسنگی در این کشور، سقوط کرده است. از نظر او مردم ونزوئلا آماده پذیرش یک رهبر جدید هستند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کمک های بشردوستانه ونزوئلا مادورو نیکلاس مادورو خوان گوایدو ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۵۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار خاخام های ارشد صهیونیستی درباره حمله به ایران/ سفر امیرعبداللهیان به نیویورک برای حضور در نشست شورای امنیت/ درخواست روسیه از شورای امنیت برای تحریم اسرائیل

 

بین الملل تابناک: هشدار خاخام های ارشد صهیونیستی درباره حمله به ایران، سفر امیرعبداللهیان به نیویورک برای حضور در نشست شورای امنیت، درخواست روسیه از شورای امنیت برای تحریم اسرائیل، هشدار رئیس ناسا نسبت به توانایی‌های فضایی چین و سفر قریب‌الوقوع بلینکن به پکن از مهم ترین خبرها و رویدادهای منطقه ای و بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

هشدار خاخام های ارشد صهیونیستی درباره حمله به ایران

منابع خبری چهارشنبه شب گزارش دادند که خاخام‌های ارشد رژیم صهیونیستی هشدار دادند که حمله احتمالی به ایران برای این رژیم خطرناک است.

 سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که خاخام‌های ارشد رژیم صهیونیستی به آریه درعی رئیس حزب شاس هشدار دادند که حمله احتمالی به ایران برای (رژیم) اسرائیل خطرناک است.

بر اساس این گزارش، آریه درعی عضو ناظر کابینه جنگ رژیم صهیونیستی مخالفت شدید خود را برای حمله احتمالی به ایران اعلام کرده است.

سفر امیرعبداللهیان به نیویورک برای حضور در نشست شورای امنیت

 حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، چهار روز پس از عملیات نظامی تنبیهی «وعده صادق» در پاسخ به حمله رژیم اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق سوریه، برای شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین وارد نیویورک شد.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران عصر چهارشنبه به وقت محلی با استقبال امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد؛ این نخستین سفر وزیر خارجه ایران در سال جدید شمسی به نیویورک، مقر اصلی سازمان ملل متحد و سومین سفر پس از آغاز جنگ اسرائیل در غزه است.

وزیر خارجه ایران قرار است روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست عالیرتبه شورای امنیت سازمان ملل در مورد فلسطین ذیل دستور کار «وضعیت خاورمیانه از جمله مساله فلسطین» شرکت و سخنرانی کند.

ملاقات با دبیر کل سازمان ملل متحد و سفرای کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی در محل سازمان ملل از دیگر برنامه‌های رئیس دستگاه سیاست خارجی کشورمان در این سفر خواهد بود.

همچنین انجام چندین ملاقات دوجانبه و مصاحبه مطبوعاتی هم از برنامه‌های دیگر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این سفر است.

امیرعبداللهیان قبل از عزیمت به نیویورک، توقفی در استانبول ترکیه داشت و از سرکنسولگری ایران در این شهر بازدید کرد.

درخواست روسیه از شورای امنیت برای تحریم اسرائیل

واسیلی نبنزیا نماینده دائم روسیه در سازمان ملل با اشاره به وضعیت فاجعه‌بار انسانی در غزه و عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به قطعنامه‌های الزام‌آور شورای امنیت درباره برقراری آتش‌بس در غزه طی ماه مبارک رمضان، خواستار بررسی موضوع تحریم رژیم صهیونیستی از سوی شورای امنیت شد.

نبنزیا روز چهارشنبه (به وقت محلی) در نشست شورای امنیت درباره تحولات غرب آسیا و فلسطین با بیان اینکه غزه شاهد بروز یک فاجعه بی‌سابقه است، اظهار کرد: اما با این وجود، (رژیم) اسرائیل مانع ورود نیمی از کاروان‌های کمک‌های بشردوستانه به این منطقه می‌شود.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل با تاکید بر اینکه نقش آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) باید به طور کامل احیا شود تا وضعیت فلسطینیان غزه بیش از پیش بحرانی نشود، خاطرنشان کرد: کل منطقه از عواقب و اثرات منفی تضعیف نقش آنروا، متأثر خواهد شد.

نبنزیا در ادامه با اشاره به پایبند نبودن رژیم صهیونیستی به قطعنامه‌های سازمان ملل، یادآور شد: قطعنامه شماره ۲۷۲۸ شورای امنیت سازمان ملل که خواستار برقراری آتش‌بس در نوار غزه در ماه رمضان بود، اجرایی نشد و به همین دلیل این شورا باید به فوریت موضوع اعمال تحریم‌ها علیه رژیم صهیونیستی را بررسی کند.

هشدار رئیس ناسا نسبت به توانایی‌های فضایی چین

رئیس ناسا نسبت به تقویت توانایی‌های فضایی چین با استفاده از برنامه‌های غیرنظامی برای پنهان کردن اهداف نظامی هشدار داد واز واشنگتن خواست هشیار بماند.

بیل نلسون، مدیر ناسا به اعضای کمیته تخصیص بودجه مجلس نمایندگان درباره بودجه ناسا برای سال ۲۰۲۵ گفت: چین به ویژه در ۱۰ سال گذشته گام‌های خارق‌العاده‌ای برداشته است، اما آنها بسیار بسیار محرمانه هستند. ما معتقدیم که بسیاری از برنامه فضایی به اصطلاح غیرنظامی آنها یک برنامه نظامی است و من فکر می‌کنم، در واقع، ما در یک مسابقه هستیم.

نلسون گفت امیدوار است پکن «به خود بیاید و بفهمد که فضای غیرنظامی برای استفاده‌های صلح آمیز است»

او گفت که ایالات متحده باید قبل از چین دوباره روی ماه فرود بیاید، زیرا هر دو کشور ماموریت‌های ماه را دنبال می کنند. اما او ابراز نگرانی کرد که اگر پکن ابتدا وارد شود، می تواند بگوید: خوب، اینجا قلمرو ماست، شما بیرون بمانید.

نلسون قبلاً گفته بود که ایالات متحده در «مسابقه فضایی» با چین است و هشدار داد که چین در نهایت می‌تواند ادعا کند که «مالک» منطقه غنی از منابع ماه است.

در سال ۲۰۲۲، برنامه فضایی چین یک ایستگاه فضایی در مدار زمین راه اندازی کرد و چندین ماموریت مداری و بازیابی نمونه را انجام داد. از آن زمان، ایالات متحده در حال برنامه‌ریزی برای بازگرداندن فضانوردان به ماه در سال ۲۰۲۶ با مأموریت Artemis III خود بوده است. چین می‌گوید امیدوار است تا سال ۲۰۳۰ انسان را به ماه بفرستد.

نلسون گفت که او مطمئن است که ایالات متحده «نقشه جهانی» خود را در اکتشافات فضایی از دست نخواهد داد. او گفت: اما شما باید واقع بین باشید. چین واقعاً پول زیادی را صرف آن کرده و آنها فضای زیادی در بودجه خود برای رشد دارند. من فکر می کنم که بهتر است مراقب خودمان باشیم.

سفر قریب‌الوقوع بلینکن به پکن

وزارت خارجه ایالات متحده روز چهارشنبه (به وقت محلی) در بیانیه‌ای اعلام کرد که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا این هفته برای دیدار با مقام‌های ارشد پکن به چین سفر خواهد کرد.

به گزارش پولیتیکو، در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است که بلینکن در طول سفر خود به چین، در مورد اهمیت حفظ خطوط ارتباطی باز برای مدیریت مسئولانه روابط بین واشنگتن و پکن گفت وگو خواهد کرد.

دانیل کریتنبرینک دیپلمات ارشد و دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور شرق آسیا و اقیانوسیه در یک نشست مطبوعاتی با بیان اینکه بلینکن در سفری چهار روزه از ۲۳ آوریل (۴ اردیبهشت) راهی پکن می‌شود در مورد این سفر به خبرنگاران، گفت: ما با رویکردی واقع‌بینانه، مطمئن و با تمایلی صادقانه به پکن می‌رویم تا رقابت خود با چینی‌ها را به مسئولانه‌ترین شکل ممکن، مدیریت کنیم.

کریتنبرینک همچنین با بیان اینکه مدیریت مسئولانه رقابت میان دو کشور اصلی‌ترین هدف سفر بلینکن به چین است، افزود: ما امیدواریم که در این سفر حداقل به این هدف دست پیدا کنیم.

وی در ادامه با اذعان به اینکه در شرایط کنونی عاقلانه نیست که لیست بلندبالایی از دستاوردها را برای سفر بلینکن به چین پیش‌بینی کرد، گفت: با این وجود ما امیدواریم که در گفت وگو با مقام‌های چینی در مورد تعدادی از موضوعات مشخص به نقاط مشترکی دست پیدا کنیم.

به نوشته پولیتیکو، بلینکن اولین وزیر خارجه آمریکا خواهد بود که در پنج سال گذشته از چین بازدید می‌کند و اولین مقام کابینه جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده خواهد بود که در چهار سال گذشته به پکن سفر خواهد کرد.

از زمانی که واشنگتن سفر برنامه‌ریزی شده بلینکن به پکن در ماه فوریه را پس از مشاهده و سرنگونی یک بالون چینی در حال پرواز بر فراز ایالات متحده، به تعویق انداخت، برقراری تماس‌های دیپلماتیک بین دو کشور با دشواری‌های زیادی مواجه بوده است.

 

دیگر خبرها

  • خبرنگار اسرائیلی حرفش را درباره حمله به ایران پس گرفت!
  • هشدار خاخام‌های ارشد صهیونیستی درباره حمله به ایران/ سفر امیرعبداللهیان به نیویورک برای حضور در نشست شورای امنیت/ درخواست روسیه از شورای امنیت برای تحریم اسرائیل
  • کارشناسان آمریکایی: اوکراین و اسراییل تبدیل به آزمایشگاه های جنگی روسیه و ایران شده اند
  • هشدار خاخام های ارشد صهیونیستی درباره حمله به ایران/ سفر امیرعبداللهیان به نیویورک برای حضور در نشست شورای امنیت/ درخواست روسیه از شورای امنیت برای تحریم اسرائیل
  • آمریکا به بهانه حمایت از مخالفان مادورو تحریم‌های نفتی ونزوئلا را تمدید می‌کند
  • ادعای رسانه آمریکایی: روسیه قصد دارد آمریکا را ضعیف کند
  • نشست مجازی تقوی با کوبایی‌ها
  • جلسه آنلاین رئیس فدراسیون والیبال با کوبایی‌ها
  • مادورو دفاتر دیپلماتیک ونزوئلا در اکوادور را تعطیل کرد
  • اسرائیل به ایران حمله کند جنگ جهانی سوم به راه می‌افتد