Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-20@16:15:48 GMT

مبارزه با دیابت با مصرف مداوم پیاز

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۷۸۱۷۰

مبارزه با دیابت با مصرف مداوم پیاز

رکنا: اگر می خواهید دیابت نگیرید همیشه همراه غذا پیاز بخورید.

پیاز فیبر فراوانی دارد که برای دیابتی‌ها مفید است. فیبر، آرام آرام گوارش می‌شود و برای همین قند در خون به صورت تدریجی ترشح خواهد شد. در ضمن خوردن فیبر کمک می‌کند روده‌ها راحت‌تر کار کنند و دچار یبوست نشوید. یبوست مشکلی است که خیلی از دیابتی‌ها با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 هر ساله دیابت جان میلیون‌ها نفر را می‌گیرد. افرادی که دچار این بیماری هستند باید سطح قند خون خود را مرتباً کنترل کنند. دیابت می‌تواند منجر به چاقی، نارسایی کلیوی و بیماری قلبی شود. رژیم غذایی شما نقش بسیار مهمی در سلامتی‌تان دارد.

پیاز برای مبارزه با دیابت مفید است زیرا:

کم کربوهیدرات است
پیاز بسیار کم کربوهیدرات است؛ در واقع نصف فنجان پیاز خرد شده حاوی 26 کالری و 5.9 گرم کربوهیدرات است. دیابت نوع دوم، نتیجه‌ی مصرف بیش از اندازه‌ی کربوهیدرات‌ها است. از آنجایی که پیاز کربوهیدرات کمی دارد برای دیابتی‌ها مفید است. رژیم غذایی کم کربوهیدرات کمک می‌کند قند خون کنترل شود.

سرشار از فیبر است
پیاز فیبر فراوانی دارد که برای دیابتی‌ها مفید است. فیبر به آرامی تجزیه و هضم می‌شود، برای همین قند در خون به صورت تدریجی رها خواهد شد. در ضمن مصرف فیبر کمک می‌کند روده‌ها راحت‌تر کار کنند و دچار یبوست نشوید. یبوست مشکلی است که خیلی از دیابتی‌ها با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. رژیم غذایی سرشار از فیبر، سطح کلسترول را طبیعی نگه می‌دارد و ریسک بیماری قلبی را پایین می‌آورد.

شاخص گلیسمی پایینی دارد
شاخص گلیسمی یک ماده‌ی غذایی، تأثیر خاص آن غذا بر گلوکز خون بعد از مصرف آن است. شاخص گلیسمی پیاز 10 است که باعث می‌شود ماده‌ی غذایی ایده‌آلی برای دیابتی‌ها باشد. غذاهایی که شاخص گلیسمی‌شان کمتر از 55 است، قند را با سرعت کمتری وارد خون می‌کنند.

ویتامین و املاح آن زیاد است
مطالعات نشان داده‌اند مصرف ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌تواند برای دیابتی‌ها مفید باشد. پیاز حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین C است و ویتامین A، K و اسیدفولیک و نیاسین زیادی هم دارد. پیاز سرشار از املاح است مانند منیزیم، زینک (روی)، پتاسیم، آهن و فسفر.

نکاتی برای دیابتی‌ها
* برای پیشگیری از دردسرهای دیابت باید سطح قند خون را مرتباً چک کنید.
* پایین نگه داشتن سطح قند خون، ریسک علائم دیابت را به حداقل می‌رساند.
* افراد مبتلا به دیابت باید غذاهای سرشار از پروتئین بخورند. پروتئین به حفظ انرژی کمک کرده و با نگه داشتن سرعت سوخت و ساز در سطحی مطلوب، به سلامت بدن بیمار کمک می‌کند.
* افراد دیابتی باید فشارخون خود را نیز کنترل کنند. فشار خون بالا می‌تواند منجر به بیماری‌های متعددی از جمله بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و بیماری‌های چشم شود.
* دیابت، جریان خون در پاها را افزایش می‌دهد که می‌تواند منجر به افزایش احتمال زخم پای دیابتی شود. بیماران دیابتی باید پاهای خود را از بابت هرگونه زخم و بریدگی مرتباً چک کنند.

* بیماران دیابت باید مشکلات چشمی را نیز جدی بگیرند. این بیماری می‌تواند سبب آسیب به رگ‌های خونی ریز در شبکیه چشم شود.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت سلامت سوخت و ساز خوردن خون دیابت غذا عکس زن باران فیلم مرد تصاویر تهران کودک جوان زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۸۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه های فنی پیشگیری از خسارت در باغات سیاه ریشه

به گزارش جام جم آنلاین مازندران، فرید بیگی با اشاره به اهمیت پیشگیری و کاهش خسارت آفات و بیماری ها در باغات سیاه ریشه، توصیه های فنی برای مديريت آفات و بيماري هاي درختان ميوه هسته دار و دانه دار باغات سیاه ریشه را ارائه کرد.

 سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه زنبور گوجه و آلو از آفات مهم درختان گوجه سبز (آلوچه) در اوایل فصل رشد (بهار) در مازندران است که لارو(کرم)آن با تغذیه از گوشت میوه های تازه تشکیل شده سبب زرد شدن، ریزش میوه و کاهش محصول می شود، افزود: مبارزه شیمیایی در مناطقی که سابقه آلودگی دارد پس از تشکیل میوه و مشاهده اولین علایم خسارت آفت، ضمن ارائه نمونه و هماهنگی با کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک های گیاهپزشکی با اخذ نسخه گیاهپزشکی با سموم توصیه شده، ضروری است.

 

وی درباره آفت شته، اظهار کرد: این آفت، حشرات مکنده کوچکی به رنگ های سبز، سیاه و قهوه ای هستند که از اواسط فروردین به بعد پشت برگ ها و روی شاخه های جوان و نورسته با تراکم بالا ظاهر شده و با تغذیه از شیره گیاهی موجب پیچیدگی برگ ها، سرشاخه ها، ترشح عسلک و دوده ای شدن برگ و میوه و ریزش شکوفه ها و میوه های تازه تشکیل شده و انتقال بیماری های ویروسی می شود.

 

این مسوول تصریح کرد: تراکم پائین این آفت توسط حشرات مفید مانند کفشدوزک ها، زنبورها و مگس های پارازیت و بالتوری های شکارگر بصورت طبیعی کنترل شده و نیاز به مبارزه شیمیایی نیست، در صورت مشاهده تراکم بالای شته ها با هماهنگی و مشاوره کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک های گیاهپزشکی با سموم اختصاصی توصیه شده مانند پریمور ، مالاتیون، هوستاکوئیک، متاسیستوکس و ونتیگرا با دوز توصیه شده در نسخه گیاهپزشکی بصورت مه پاشی با فشار کم انجام تا موجب ریزش شکوفه ها و میوه های تازه تشکیل شده، نشود.

 

بیگی با اشاره به اینکه شپشک سفید توت از آفات مهم درختان هلو، شلیل، کیوی، گردو، توت و بید است، افزود: تراکم بالای پوره های این آفت با تغذیه از شیره گیاهی، سبب ضعف عمومی درخت، زرد شدن و ریزش برگ و خشکیدگی سرشاخه های آلوده می شود، این آفت ابتدا روی تنه درخت نزدیک سطح خاک مستقر شده که در صورت عدم مبارزه به دلیل چند نسله بودن آفت، پوره های نسل دوم یا نسل سوم روی شاخه های اصلی و سرشاخه ها مستقر می شود و در صورت عدم کنترل بموقع موجب خشکیدگی درخت و علاوه بر خسارت های یاد شده صادرات میوه به ویژه کیوی را بشدت تحت تاثیر قرار می دهد.

 

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سارمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: در حال حاضر مدیریت آفت در قالب مبارزه تلفیقی شامل مبارزه مکانیکی(پاک کردن تنه و شاخه های اصلی درخت با اسکاچ نرم و حذف سرشاخه های شدیدا" آلوده) و در صورت مشاهده ظهور پوره های آفت از هفته دوم اردیبهشت به بعد ضمن ارائه نمونه و هماهنگی با کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک های گیاهپزشکی می توان با یکی از حشره کش های توصیه شده مانند اتیون، آدمیرال، اپلاود و رلدان روی تنه و شاخه های اصلی درخت اقدام به سمپاشی کرد.

 

وی درخصوص بیماری های میوه هسته دار و دانه دار، گفت: مهمترین بیماری های قارچی، لب شتری هلو و شلیل، غربالی، مونیلیا، لکه سیاه سیب و گلابی و سفیدک هاست که با ایجاد علائم مربوط به خود روی برگ ها منجر به کاهش سطح فتوسنتز و خسارت کمی و کیفی روی محصول می شود.

 

این مسوول در مورد بیماری شانکر باکتریایی درختان هسته دار، اظهار کرد: علائم بیماری بصورت لکه های آب سوخته قهوه ای رنگ همراه با ترشح صمغ و خشکیدگی از محل ایجاد لکه به سمت نوک شاخه ها مشاهده می شود.

 

وی اظهار کرد: مشاوره و هماهنگی با کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک های گیاهپزشکی جهت استفاده یکی از قارچکش های اختصاصی و مناسب نظیر کاپتان، تیوفانات متیل، فلینت، ناتیوو، استروبی، دلان، مانکوزب، پانچو تی اف، دودین و بایکور برای بیماری های قارچی و ترکیبات مسی جهت بیماری های باکتریایی با دوز توصیه شده پس از ریزش گل ها و ظهور میوه الزامی است. 

 

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه به دلیل حساسیت شدید درختان سیاه ریشه در فصل رشد به روغن امولسیون شونده، استفاده از ترکیب یاد شده در مبارزه بهاره اکیدا ممنوع است، افزود: برای پیشگیری از هرگونه تاثیر سوء احتمالی سمپاشی ها روی حشرات گرده افشان به ویژه زنبور عسل، هماهنگی با زنبورداران منطقه برای جابجایی کندوها و رعایت نکات ایمنی ضروری است.

 

وی در پایان به باغداران توصیه کرد از اختلاط سموم با کودهای شیمیایی در سمپاشی ها خودداری و برای کسب اطلاعات و راهنمایی های بیشتر به کارشناسان حفظ نباتات مستقر در مراکز، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها و کلینیک های گیاهپزشکی مراجعه و به اطلاعات هواشناسی برای اطمینان از عدم بارندگی بمدت حداقل 24 تا 48 ساعت پس از سمپاشی توجه کنند.

دیگر خبرها

  • چرا نخود فرنگی سالم و مغذی است؟ / خواص نخود سبز
  • فصل طغیان آفات در کشاورزی خراسان‌شمالی
  • کیفیت «گندم» کشور در سطح جهانی است
  • این میوه سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین آ و بادیگارد قوی قلب شماست
  • مبارزه با بیماری‌های گندم در مزارع بهشهر
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • توصیه های فنی پیشگیری از خسارت در باغات سیاه ریشه
  • توصیه‌های فنی پیشگیری از خسارت در باغات سیاه ریشه
  • چگونه می‌توان بیماری دیابت را کنترل کرد؟
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان