Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-23@09:38:39 GMT

گروه هم‌سالان ویژه نوجوانان و جوانان ایجاد می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۷۸۷۸۴

گروه هم‌سالان ویژه نوجوانان و جوانان ایجاد می‌شود

به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمين حجتی، مشاور مذهبی و فرهنگیمؤسسه تربيتی فرزندان امام روح‌الله(ره)، شامگاه پنج‌شنبه، هجدهم بهمن‌، در همایش تربیتی «اوج لذت تا بی‌نهایت»، که با حضور والدین جوانان عضو این کانون در خرم‌آباد برگزار شد، با تشريح فعاليت‌های اين مؤسسه در سطح کشور، گفت: تربيت فرزند يکی از مهم‌ترين مسائل در نزد اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اين‌که سن مشکلات در حال پايين آمدن است و کم‌کم دارد به مدارس می‌رسد، عنوان کرد: اين مشکلات تنها مال کشور ماست، کل دنيا از اين معضل رنج می‌برند منتها شبکه صهيونيست می‌گويد به‌جز يهوديان کل دنيا را بايد به فساد بکشيم.
حجتی با اشاره به اين‌که معضلات اجتماعی در تمام دنيا وجود دارد، عنوان کرد: در کشورهای ديگر که اسلامی نيستند برای خيلی از دسترسی‌ها فيلترهايی گذاشتند که بتوانند فرزندان خود را حفظ کنند.
مشاور تربيتی موسسه فرهنگی تربيتی فرزندان روح‌الله(ره) ادامه داد: مقام معظم رهبری می‌فرمايد اگر کسی به موضوعات و معضلات فرهنگی فکر کند بايد از خواب شب خود بگذرد.
وی با بيان اين‌که اگر اين انقلاب و فضاهای معنوی آن نبود اوضاع بدتر می‌شد، اظهارکرد: بحث ما مثلث تربيتی است در دين اسلام اصلی‌ترين نهاد تربيت بلاشک خانواده است و خداوند متعال در قرآن‌کريم می‌فرمايد: «خودتان و خانواده‌هايتان را از آتش نجات دهيد».
حجتی با اشاره به اين‌که اتمسفر اصلی تربيت در هفت سال اول شکل مي‌گيرد، عنوان کرد: ساختمان وجودی فرزندان ما در خانواده در هفت سال اول شکل می‌گيرد و طبق روايتی از پيامبر اکرم(ص)، در هفت سال اول بچه سرور است، هفت سال دوم سرباز و مطيع است و بايد در يک فضای قانونمند و دارای قاعده مانند مدرسه تربيت شود و در هفت سال سوم فرزند وزير است يعنی بايد کنار پدر و مادر باشد و همکار و يکی‌از رکن‌های زندگی شود.
مشاور مذهبی موسسه تربيتی فرزندان روح‌الله(ره) ادامه داد: خيلی از خانواده‌ها هفت سال اول را به سلامت رد می‌‌کنند، خيلی از خانواده‌ها نيز دقت ندارند که فرزندشان در هفت سال دوم در کدام مدرسه ثبت‌نام می‌کنند و محيط آن را در نظر نمی‌گيرند.
وي تصريح کرد: مشکل اصلی ما در هفت سال سوم است، گرايش‌های فطری جوانانه در اين دوره زياد وجود دارد، سن 12سالگی دروازه ورود به جوانی است، فرزند ما در اين نقطه عالم جديدی پيدا می‌کند.
حجتی با بيان اين‌که جوانان ما در اين سن چهار روحيه پيدا مي‌کنند که اگر اين نشانه‌ها در جوان ما نباشد بايد نگران شد، عنوان کرد: در اين سن جوانان ما حس استقلال‌طلبی پيدا می‌کند، دنبال يک هويت جمعی خاص بيرون از فضای خانواده می‌گردد، دوست دارد يک حضور مختارانه داشته باشد، دوست دارد در يک جايي حضور مسئولانه داشته باشد و کار و مسئوليتي برعهده بگيرد.
مشاور مذهبي موسسه تربيتي امام روحالله(ره) تصريح کرد: ما در خانواده نميتوانيم اين چهار رکن را تامين کنيم لذا خودبخود از خانواده دور مي شود و وارد گروه همسلان خود مي شود.
وي ادامه داد: الان گروه همسالان بد بيشتر هستند، ما بايد خودمان گروه‌های همسالان خوب و سالم معرفی کنيم، نه اين‌که فرزند را اجبار کنيم بلکه او را مختار بگذاريم.
این کارشناس مذهبی بيان کرد: کانون تربيتی فرزندان روح‌الله(ره) که در جاهای مختلف کشور در حال تاسيس است روی ايجاد گروه‌های هم‌سالان سالم و هدف‌دار تمرکز کرده است و ما نبايد معطل دولت بمانيم بايد مجموعه‌های خودجوش جوانان را تقويت کنيم، با يکديگر تعامل ايجاد کنند.
وی تصريح کرد: مؤسسه می‌خواهد يک گروه هم‌سالان سالم و هدفمند برای فرزندان ما ايجاد کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۸۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند

نرجس خاتون اسعدی خلیلی درباره اقدامات انجام شده در خصوص زنان سرپرست خانوار گفت: سازمان بهزیستی کشور به موجب ماده واحده لایحه قانونی راجع به تشکیل سازمان مصوب سال ۵۹ شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران، در جهت تحقق مفاد اصول ۲۱ و ۲۹ قانون اساسی تشکیل شد. یکی از اهداف اصلی این سازمان با عنایت به مفاد قانون تأمین زنان و کودکان بی‌سرپرست مصوب ۱۳۷۱، حمایت و توانمندسازی خانواده‌های دارای سرپرست زن و نیازمند است.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در این راستا، دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی چون ارتقا سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

۲۷۸ هزار خانوار بانو سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۲۷۸۰۰۰ خانوار بانو سرپرست تحت پوشش این سازمان هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد ۲۷۸ هزار خانوار زن سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان هستند، تصریح کرد: این خانوارها از مستمری ماهیانه برخوردار هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌ شوند. به طور متوسط سالانه حدود ۲۰ درصد به تعداد بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش اضافه می‌گردد.

اسعدی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲، حدود ۳۵ هزار خانواده واجد شرایط پشت نوبت، در راستای سیاست پذیرش افراد پشت نوبت و حذف صف انتظار، تحت پوشش سازمان قرار گرفته‌اند و بر حسب نیاز و شرایط ایشان از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره تأمین مسکن زنان سرپرست خانوار گفت: یکی از اقدامات سازمان بهزیستی، پرداخت کمک هزینه تأمین ودیعه مسکن است که با توجه به افزایش تورم و افزایش هزینه‌های تأمین مسکن به خصوص در کلانشهرها طی سال‌های اخیر، پیگیری‌های لازم بمنظور افزایش اعتبار و بهره مندی تعدادی بیشتری از بانوان سرپرست خانوار انجام شده است. همچنین سازمان ساخت مسکن برای این قشر را نیز در دستور کار دارد.

اسعدی درباره پرداخت وام به زنان سرپرست خانوار گفت: سالانه به بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، آموزش مهارت‌های کارآفرینی و کسب و کار، مهارت‌های زندگی، فنی و حرفه‌ای، آشنایی با قوانین کار و تأمین اجتماعی، اصول ایمنی در محیط کار، اطلاع‌رسانی و آگاه کردن خدمت گیرندگان از مزایای بیمه‌های تأمین اجتماعی و بازرگانی به تعداد قریب به ۱۲۰۰۰ نفر ارائه می شود.

وی ادامه داد: همچنین به تعدادی از بانوان سرپرست خانوار که موفق به کسب مدرک مهارتی شده‌اند سرمایه کار بلاعوض پرداخت می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره اقدامات توانمندسازی زنان سرپرست خانوار گفت: از دیگر اقدامات قابل انجام توسط این سازمان برای بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش می‌توان به موارد آماده‌سازی شغلی، پرداخت سرمایه کار، راه‌اندازی کسب و کارهای گروهی، پرداخت حق بیمه اجتماعی زنان و دختران شهری و روستایی، تأمین هزینه تحصیل فرزندان دانش آموز و دانشجوی بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، اشاره کرد.

معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی

وی ادامه داد: همچنین ارائه تسهیلات معافیت سربازی جهت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار تحت پوشش فاقد همسر از دیگر خدماتی است که به این گروه از زنان ارائه می‌شود و فرزندان ذکور واجد شرایط خانواده‌های تحت پوشش از انجام خدمت سربازی معاف می‌شوند.

اسعدی با اشاره به آموزش مهارت‌های زندگی ویژه زنان سرپرست خانوار و اعضا خانواده این زنان گفت: زنان سرپرست خانوار از آموزش مهارت‌های پیش از ازدواج، مهارت‌های زندگی خانوادگی، مهارت‌های زندگی، افزایش سطح سواد سلامت با تأکید بر آموزش مراقبت از سلامت و… بهره‌مند شده اند.

وی ادامه داد: همچنین پرداخت کمک هزینه بهبود تغذیه خانواده‌های تحت پوشش، تشکیل گروه‌های همیار بانوان سرپرست خانوار، اجرای برنامه تأمین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی، غربالگری سلامت جسمی بانوان خانواده‌های تحت پوشش، مداخلات تخصصی مددکاری اجتماعی در مراقبت از خانواده‌های تحت پوشش با رویکرد مدیریت مورد (با اولویت زنان مطلقه) از دیگر برنامه‌های این دفتر است که به زنان سرپرست خانوار ارائه می‌شود.

وی درباره برنامه‌های مددکاری با اولویت زنان مطلقه گفت: این برنامه با بهره گیری از ظرفیت ایجاد شده در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی و با هدف تقویت خانواده‌ها، ارتقای سلامت اجتماعی، تلاش برای ماندگاری زندگی زوج‌ها و مدیریت و کاهش آسیب‌ها به خانواده‌های تحت پوشش ارائه می‌شود.

فرآیند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور همچنین در خصوص خروج از چرخه حمایت گفت: مدت زمان حمایت، پرداخت مستمری و انجام فرایند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است. لذا چنانچه خانوار پس از دریافت خدمات توانمندسازی، طی مدت سه سال به توانمندی لازم دست نیابد، پرداخت مستمری تا ۶ ماه بعد نیز ادامه می‌یابد.

وی ادامه داد: در صورت ارتقای توانمندی خانواده‌های تحت پوشش با توجه به نمره مکتسبه پرسشنامه وضعیت توانمندی خدمت گیرنده و گزارش مددکار اجتماعی مبنی بر تأیید تغییر وضعیت خدمت گیرنده و افزایش دهک درآمدی بالاتر از ۵، امکان خروج از چرخه فراهم می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت سرپرستی فرزندخوانده هستند
  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت دریافت فرزندخوانده هستند
  • نقش مهم حمایت والدین در سلامت روانی و احساسی فرزندان
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند
  • برگزاری دوره های سواد رسانه برای کاهش آسیبهای فضای مجازی
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • اجرای کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • سلامت نوجوانان و جوانان یکی از ضروریات نظام سلامت است
  • ریابکوف: بریکس پلتفرم مالی ویژه راه‌اندازی می کند
  • ایجاد گروه جدید برای تذکر حجاب در خیابان‌ها | فرمانده سپاه تهران از ورودی جدی «سفیران مهر» گفت