Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت اراده‌ای برای فیلترینگ ندارد؛ مثلا برای تلگرام یک ابرVPN درست کردند تا کار قوه قضاییه را خنثی کنند.

عضو فراکسیون ولایی مجلس با اشاره به اینکه اینستاگرام برادر تلگرام است، افزود: زور قوه قضاییه تاکنون به فیلتر اینستاگرام نرسیده است.

مجتبی ذوالنوری درباره بحث فیلترینگ اینستاگرام گفت: اینستاگرام برادر تلگرام است؛ ولی دولت با عدم تمکین از قانون، اجازه فیلتر شدن آن را نمی‌دهد و زور قوه قضاییه نیز تاکنون به فیلتر اینستاگرام نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه چرا زور قوه قضاییه به فیلتر تلگرام رسید، توضیح داد: زور قوه قضاییه به فیلتر تلگرام هم نرسیده است؛ به دلیل اینکه دولت هاتگرام و طلاگرام را وارد عرصه کرد.

وی با انتقاد از مقاومت دولت در موضوع فیلترینگ، درباره سلب مسئولیت وزارت ارتباطات از هاتگرام و طلاگرام افزود: ادعای وزیر ارتباطات صحیح نیست؛ ما خبر داریم که وزارت ارتباطات از آن نهاد امنیتی که هاتگرام و تلگرام طلایی را راه‌اندازی کرده، پشتیبانی فنی کرده‌ است.

چرا دیگر دولت در خصوص اطلاعات شخصی‌ مردم اظهار نگرانی نمی‌کند؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در این باره توضیح داد: زمانی که کوچ کاربران به سمت پیام‌رسان‌های داخلی در حال اتفاق بود، دولت به شدت بر این موضوع مانور داد که مردم نگران اطلاعات شخصی‌شان هستند؛ آیا اگر سروش و ایتا و گپ و آی گپ به عنوان پیام‌رسان فعال باشند، داده‌ها و اطلاعات مردم به خطر می‌افتد ولی حال که یک دستگاه امنیتی یک نسخه از اطلاعات مردم را کپی می‌کند، وزارت ارتباطات نهیبی نمی‌زند و اظهار نگرانی نمی‌کند.

وی تصریح کرد: وزارت ارتباطات چند بار اعلام کرده اگر هاتگرام و طلاگرام تا فلان تاریخ نتوانند به استقلال برسند، مجوزشان لغو می‌شود؛ آیا این حرف به آن معنا نیست که وزارتخانه مجوز فعالیت آنها را داده است؟

ذوالنوری با طرح این سوال که "آیا هاتگرام و طلاگرام به عنوان دو ابر فیلترشکن در کشور بدون مجوز فعالیت دارند"، بیان کرد: اگر بدون مجوز هستند چرا وزارت ارتباطات برخورد نمی‌کند؛ اگر مجوز دارند پاسخ دهند کدام نهاد به آنها مجوز داده است.

جنگ زرگری دولت در قبال هاتگرام و طلاگرام

وی گفت: در دولت تقسیم کار شده؛ یک دستگاه امنیتی درون دولت با وزارت ارتباطات همکاری دارند و اینکه وزارت ارتباطات در این خصوص از خود سلب مسئولیت می‌کند، جنگ زرگری و تقسیم کار است تا کوچ کاربران به پیام‌رسان‌های داخلی اتفاق نیفتد.

ذوالنوری با اشاره به سخنان رییس جمهور مبنی بر اینکه انگشت وزیر جوان من روی دکمه فیلترینگ نمی‌رود، ادامه داد: دولت اراده‌ای برای فیلترینگ ندارد؛ مثلا برای تلگرام یک ابرVPN درست کردند تا کار قوه قضاییه را خنثی کنند.

عضو فراکسیون ولایی مجلس افزود: جا دارد با دولت اعم از وزارت ارتباطات یا رییس جمهور برخورد شود زیرا قانون را اجرا نمی‌کنند؛ وقتی قوه قضاییه حکم فیلتر یک پیام‌رسان را داده، دستگاه مجری باید به وظیفه‌اش عمل کند./ خانه ملت

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۸۰۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر ارتباطات به تولید گوشی نوکیا در ایران/ زارع‌پور: ماهواره‌های متعددی آماده پرتاب داریم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهارکرد: سیاست ما در وزارت ارتباطات این است که اولویت اپراتورها توسعه شبکه باشد. اگر اپراتورهای تلفن همراه پولی دارند باید نخست به این بخش (توسعه شبکه) اختصاص دهند.

وی افزود: من نه خریدارم نه فروشنده که بخواهم خرید دیجی‌کالا از سوی همراه اول را تأیید یا تکذیب کنم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با بیان اینکه سال گذشته در تعامل وزارت علوم با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پنجره واحد برای دانشگاه‌ها راه‌اندازی شد که تا کنون بیش از ۲۶۰ دانشگاه عضو آن شده‌اند، اظهار کرد: این اقدام مشترک در ارزیابی اتحادیه بین‌المللی مخابرات به عنوان یکی از طرح‌های برتر انتخاب شد که مایه خوشحالی و افتخار است.

زارع پور تاکید کرد: انشاءلله امسال مانند سال گذشته مسیر هوشمندسازی دولت را دنبال خواهیم کرد؛ در حال حاضر ۷۰ درصد خدمات دولت از طریق پنجره هوشمند دولت به مردم ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه ماهواره‌های متعددی در ساخت داریم و ماهواره‌هایی آماده پرتاب داریم، گفت: سعی می‌کنیم ماهواره‌های سنجشی متعددی را داشته باشیم، یعنی چند ماهواره تصویربرداری در فضای کشور داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماهواره‌های سنگین‌تر با برد بیشتر پرتاب خواهد شد | پوشش فیبر نوری؛ بیش از ۷ میلیون خانوار
  • درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری به مسئولان
  • درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری : فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی هیچ کاربردی ندارد...
  • «ایکس» در این کشور فیلتر شد
  • افشاگری دوروف مالک تلگرام درباره تلاش دولت آمریکا برای جاسوسی از کاربران (فیلم)
  • شبکه اجتماعی « ایکس » در پاکستان فیلتر شد
  • به دنبال منظومه سازی ماهواره‌ای در مدار هستیم
  • واکنش زارع پور به خبر خرید سهام دیجی کالا توسط همراه اول
  • زارع‌پور: ماهواره‌های متعددی آماده پرتاب داریم
  • واکنش وزیر ارتباطات به تولید گوشی نوکیا در ایران/ زارع‌پور: ماهواره‌های متعددی آماده پرتاب داریم