Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@11:01:13 GMT

توسعه کسب وکارهای روستایی را در دستور کار داریم

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۸۱۷۳۸

توسعه کسب وکارهای روستایی را در دستور کار داریم

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی قپانی پور بعد از ظهر جمعه در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به سیاست دولت در تثبیت جمعیت روستایی اظهار داشت: یکی از سیاست های دولت در تثبیت جمعیت روستایی ایجاد واحدهای کارگاهی متناسب با ظرفیت روستا به جهت فرآوری محصولات کشاورزی است که اعتبارات و تسهیلات خوبی در این زمینه درنظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تولید اشتغال و تقویت اقتصاد روستایی از دیگر اهداف ایجاد کارگاه ها در روستا محسوب می شود، افزود: ایجاد شغل و اشتغال و کارآفرینی از دیگر اهداف این کارگاه ها است که موجب تشویق روستاییان در ماندگاری و عدم مهاجرت می شود.

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری کاشان با بیان اینکه کاشان در حوزه خیران زبانزد خاص و عام است، ابراز داشت: خوشبختانه خیران در حوزه های مختلف عمرانی ورود پیدا کردند و امید است با ورود خیرین به توسعه اشتغال روستایی و استفاده از ظرفیت ها و منابع انسانی هر روستا گام های موثری برای اشتغال، تولید و کارآفرینی برداشته شود.

وی تقسیم عادلانه بودجه و تسهیلات در بین روستاییان را از سیاست های فرمانداری کاشان دانست و گفت: توسعه کسب و کارهای روستایی با اعطای وام های کم بهره نیز از دیگر سیاست های پیش روی فرمانداری کاشان به جهت ماندگاری روستاییان در روستا و عدم مهاجرت به شهرهای بزرگ است.

قپانی پور ضمن اشاره به تلاش مسئولان در راستای عدم مهاجرت روستاییان به شهرها افزود: مهاجرت روستاییان به شهرها تبعات مختلفی را دارد و بر همین اساس تلاش خود را برای ایجاد بسترهای لازم اشتغال و فراهم آوردن امکانات مورد نیاز روستاییان به کار گرفتیم

کد خبر 4537543

منبع: مهر

کلیدواژه: توسعه روستاها روستا فرمانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۸۱۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد

در سال مزین به «جهش تولید با مشارکت مردم» سامانه روستا بازار در اردبیل رونمایی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مدیرکل امور روستایی استانداری اردبیل عصر چهارشنبه در مراسم راه‌اندازی این سامانه، اظهار داشت: بخش عظیمی از تولیدات استان مربوط به روستاییان و عشایر است که با راه‌اندازی این سامانه تلاش شده تا فروش و عرضه محصولات کشاورزان در حوزه‌های مختلف رونق بیشتری بگیرد.

شاهپور آذروند تصریح کرد: بیش از یک میلیون تن محصولات کشاورزی در استان تولید شده و 80 نوع صنایع دستی توسط کشاورزان و عشایر عرضه می‌شود که در قالب سامانه روستا بازار امکان ارائه و عرضه آنها به شکل مطلوب فراهم است.

وی گفت: عمده روستاییان و عشایر در بازاریابی و فروش محصول با مشکلاتی روبه‌رو هستند که با بهره‌گیری از ظرفیت روستا بازار و سامانه الکترونیکی تلاش بر این است تا فروش محصولات شکل روان‌تری به خود گرفته و امکان عرضه متنوع محصولات و فروش آنها به صورت آنلاین فراهم آید.

مدیرکل امور روستایی استانداری اردبیل افزود: این سامانه به گونه‌ای طراحی شده که امکان خرید و فروش آسان محصولات بدون واسطه فراهم آمده و روستاییان و عشایر توانمند می‌توانند محصولات خود را عرضه کنند.

آذروند در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: یک‌هزار و 850 روستا و مناطق عشایری در استان با متصل شدن به این سامانه می‌توانند خدمات رایگانی را به روستاییان و عشایر ارائه کنند تا آنها محصولات تولید شده خود را اعم از زراعی، باغی، دامی، صنایع دستی و سایر محصولات هنری و فرهنگی به هموطنان عرضه کنند.

وی به برگزاری یازدهمین جشنواره کوچ عشایر به صورت بین‌المللی در بیله‌سوار اشاره کرد و ادامه داد: فردا و پس فردا این جشنواره بین‌المللی با حضور 10 استان عشایرنشین کشور و سه کشور خارجی برگزار می‌شود تا برای دومین سال شاهد میزبانی بیله‌سوار از جشنواره عشایر کشورهای مختلف باشیم.

مدیرکل امور روستایی استانداری اردبیل اضافه کرد: در این جشنواره سعی شده تا توانمندی‌های عشایر به ویژه تولیدات، آداب و رسوم، سایر ظرفیت‌های عشایر شاهسون و سایر عشایر ساکن در کشورمان و کشورهای همسایه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته و امکان عرضه محصولات متنوع نیز فراهم آید.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • ۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد
  • تشکیل شورا‌های جوان‌سازی در روستا‌های فارس
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • شورای جوان سازی روستا‌ها تشکیل می‌شود
  • ایجاد توازن در ارائه خدمات عادلانه ،در دستور کار شورای شهر ارومیه
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است