Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریبا آیت اللهی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به استقبال روز افزون از مشاغل خانگی در استان اظهار داشت: خوشبختانه سیاست‌های اتخاذ شده در این مسیر به نحوی است که جوانان و زنان می‌توانند بهره بیشتری از این فرصت کارآفرینی ببرند.

وی با اشاره به حمایت تیم اقتصادی یزد از مشاغل خانگی و اهمیت این موضوع ادامه داد: در اجرای طرح الگوی توسعه مشاغل خانگی و با عنایت به وضعیت بیکاران استان، در کارگروه تخصصی اشتغال از سال پیش مصوب شد حداقل 70 درصد مجوز‌های مشاغل خانگی برای فارغ التحصیلان و زنان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد با اشاره به اینکه بخش عمده ای از بیکاران استان را فارغ التحصیلان دانشگاهی و بانوان تشکیل می دهند اضافه کرد: با این نگاه، اجرای این مصوبه در دستورکار قرار گرفت و دستگاه‌های اجرایی صادرکننده مجوز مشاغل خانگی بیش از 40 درصد مجوزها را برای جوانان و همین تعداد مجوز ویژه زنان صادر می کنند.

آیت اللهی در ادامه با تشریح اهم فعالیت های صورت گرفته در حوزه مشاغل خانگی تصریح کرد: میانگین 84 درصد اشتغال ایجاد شده دستگاه‌ها در بخش مشاغل خانگی، برای افراد بدون تحصیلات دانشگاهی بود که 16 درصد برای افراد دارای تحصیلات دانشگاهی در نظر گرفته شد.

وی بیان داشت: بیشترین طرح‌های ارائه‌شده مربوط به شهرستان یزد و کمترین آن به اشکذر و در دستگاه‌ها نیز بیشترین طرح‌های حمایتی به سازمان صنعت، معدن و تجارت و کمترین آن به صندوق کارآفرینی‌امید اختصاص داشت.

مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد در ادامه افزود: بیشترین فراوانی صدور مجوز مشاغل خانگی مربوط به پرورش گوسفند و بز، تولید زعفران، قالیبافی، پرورش مرغ بومی، دوخت لباس، گلیم‌بافی، پرورش قارچ خوراکی، پرورش زنبور عسل، طراحی پارچه و لباس همچنین پرورش گاو شیری است.

وی عنوان کرد: مطابق مصوبات ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی رشته‌های این مشاغل در حوزه‌های صنایع دستی، فرش، کشاورزی، دامپروری، شیلات، خدمات، تولیدی صنعت و فناوری اطلاعات احصاء شده‌اند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیکاری یزد مشاغل خانگی فارغ التحصیلان دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۸۴۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال

شهاب‌الدین شفیعی معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری کرمانشاه و معاون کارگروه اشتغال شهرستان کرمانشاه گفت : از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا به امروز ۸۳۳ اشتغال خانگی بااعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال در شهرستان کرمانشاه ایجادشده و توانستیم رتبه اول اشتغال در سطح استان را کسب کنیم.

وی افزود: تعداد اشتغال ایجادی در سال ۱۴۰۲ در شهرستان کرمانشاه مطابق سامانه رصد بالغ‌بر ۱۳ هزار و ۷۶ نفر اشتغال‌زایی با ۱۰۰ درصد جذب ایجادشده است.

معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری کرمانشاه تصریح کرد: طبق آمار سامانه رصد (ثبت اشتغال ایجادی دستگاه‌های اجرایی) در این شهرستان بیش از ۱۰۴ درصد به تعهدات خود در حوزه اشتغال عمل کردیم.

وی بابیان اینکه اشتغال ایجادشده توسط ۲۹ دستگاه اجرایی است، ادامه داد: بیشترین اشتغال‌زایی مربوط به اداره صنعت و معدن با رقم ۴ هزار و ۵۵۰ نفر است.

شفیعی با اشاره به اینکه منابع پرداختی مختلفی ازجمله بانک عامل در پرداخت تسهیلات به متقاضیان خدمات ارائه می‌دهند، خاطرنشان کرد: در شهرستان کرمانشاه تا امروز از محل اعتبارات جز ۴ بند ب، تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲ از مبلغ سهمیه ۴۳۷ میلیارد تومانی کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای اشتغال‌زایی مددجویان این نهاد تاکنون ۳۱۵ میلیارد تومان جذب و به متقاضیان پرداخت‌شده است.

وی ضمن قدردانی از بانک‌های عامل و تعدادی از دستگاه‌های اجرایی که تعامل خوبی با متقاضیان دارند، عنوان کرد: در بحث مشاغل خانگی برخی دستگاه‌های اجرایی ازجمله میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، فرهنگ و ارشاد در رسته‌های مختلف تولیدی فعالیت خوبی انجام‌شده است.

معاون فرماندار کرمانشاه بابیان اینکه در رسته‌های صنایع‌دستی شامل البسه محلی، گیوه‌دوزی، گلیم‌بافی، سراجی سنتی (چرم‌دوزی)، احجام چوبی ایجاد اشتغال شده، افزود: رسته تولیدات کشاورزی مشاغلی همچون دام‌پروری و شیلات شامل پرورش دام و طیور، پرورش آبزیان، تولیدات قارچ خوراکی، بسته‌بندی گیاهان دارویی، بسته‌بندی محصولات باغی و... اشتغال‌زایی داشته است.

وی به ایجاد اشتغال در رسته فعالیت‌های تولیدی (صنعت و خدمات) شامل: قالیبافی، خیاطی، مونتاژکار لوازم الکترونیکی، مبل‌سازی، عروسک‌سازی و... اشاره و بیان کرد: در رسته فعالیت فرهنگی و هنری نیز مشاغلی از قبیل تصویرگری، طراحی هنری، گرافیست، طراحی دکوراسیون داخلی، برنامه‌نویسی نرم‌افزاری و... اشتغال آفرینی داشته‌ایم.

معاون کارگروه اشتغال شهرستان کرمانشاه از آمار گزارش تسهیلات جز سه بند ب، تبصره ۱۸ قانون بودجه تا تاریخ اول اردیبهشت ۱۴۰۳ درزمینه‌ی اشتغال‌زایی خبر داد و گفت: تاکنون از مجموع چهار هزار و ۲۵۶ طرح ثبت‌نام‌شده در سامانه تعداد ۲ هزار و ۸۴۱ طرح بااعتبار چهار هزار و دو میلیارد ریال و اشتغال پیش‌بینی‌شده و سه هزار و ۱۵۸ نفر به بانک‌ها معرفی شدند که تاکنون از این تعداد ۸۲۸ طرح بااعتبار یک هزار و ۱۴۲ میلیارد ریال درزمینه‌ی اشتغال به ۸۵۰ نفر پرداخت‌شده است.

وی اضافه کرد کرد: از محل تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در شهرستان کرمانشاه تاکنون تعداد ۳۸ طرح بااعتبار ۳۰۵ میلیارد ریال و اشتغال‌زایی پیش‌بینی‌شده ۹۵ نفر به بانک معرفی شد که از بین آن ۳۷ طرح بااعتبار ۲۵۵ میلیارد ریال و با اشتغال ۸۷ نفر این تسهیلات پرداخت‌شده است.

معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری کرمانشاه ضمن تشکر از زحمات مدیران محترم ادارات عضو کارگروه اشتغال و بانک‌های عامل در تحقق ۱۰۴ درصدی تحقق اشتغال شهرستان کرمانشاه تأکید کرد تا زمان ابلاغ اعتبارات اشتغال سال جاری بانک‌ها نسبت به تکمیل پرونده و اخذ ضمانت‌های موردنیاز بانکی و پرداخت تسهیلات و تسریع درروند نوبت‌دهی و پرداخت اقدام کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • استاندار سمنان: تامین آب پایدار یکی از مشکلات اصلی استان است
  • ضرورت کارآفرینی برای زندانیان و خانواده آن ها
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • ضرورت شبکه‌سازی میان مراکز نوآوری و کارآفرینی
  • حمایت از کارآفرینی برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است
  • متوسط سن بازنشستگی به ۴۰ سال رسید/ ارسال پیامک تعداد روز‌های اشتغال به بیمه‌شدگان
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی