Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران، باتوجه به تصویب لایحه الحاق ایران به منطقه آزاد اتحادیه اقتصادی اوراسیا در هیات دولت و‌ تصویب کلیات این لایحه در مجلس شورای اسلامی، مهدی میر اشرفی معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران و‌ هیات همراه با عضو هیات رئیسه و ‌وزیر گمرک اتحادیه اقتصادی اوراسیا در مسکو دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این دیدار که به منظور رایزنی برای آماده سازی مقدمات الحاق صورت پذیرفت، قرار شد پیشنهاد گمرک ایران در زمینه مبادله موافقتنامه شناخت متقابل فعالان اقتصادی مجاز (AEO ) و یادداشت تفاهم تبادل الکترونیک اطلاعات از طرف اتحادیه اقتصادی اور آسیا مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEC) یک مجمع اقتصادی میان گروهی از کشورهای آسیایی و اروپایی است که از اکتبر سال 2000 با عضویت کشورهای بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان و ازبکستان آغاز به کار کرد.

از مزایای الحاق به این موافقتنامه تخفیف‌های تعرفه‌ای برای صادر کنندگان به اتحادیه اقتصادی اوراسیا شامل کشورهای روسیه، قرقیزستان، قزاقستان و بلاروس ارمنستان است. 

مجموع مساحت کشورهای عضو این اتحادیه بیش از 20 میلیون کیلومتر مربع و جمعیت آن بیش از 180 میلیون نفر است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: منطقه آزاد اوراسیا گمرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۸۴۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌شود

مهدی شیردل فرماندار تایباد در میزگرد فرصت‌های سرمایه گذاری در منطقه آزاد دوغارون با حضور زعفران کاران گفت: فرصت‌های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات زراعی و باغی در این منطقه آزاد تجاری و همچنین تجارت در بازار جهانی برای فعالین و متقاضیان ایجاد می‌شود.

وی افزود: منطقه آزاد تجاری-صنعتی دوغارون در فاز یک به مساحت ۲۴۵ هکتار محصور و مهیا شده است و اولویت اول سرمایه گذاری در این کانون اقتصادی به مشارکت کنندگان بومی اختصاص دارد.

فرماندار تایباد ادامه داد: مرزنشینی، عدم تکیه به تسهیلات دولتی و وجود ارتباطات فرهنگی با افغانستان از مهمترین مزیت‌های کشاورزان و باغداران بومی منطقه می‌باشند.

شیردل بیان کرد: رایزنی‌های مسئولان محلی خراسان رضوی و هرات که اکنون در دستور کار دو طرف نیز قرار دارد، می‌تواند در حوزه تجارت و توسعه روابط اقتصادی ایران و افغانستان کارآمد باشد.

نماینده عالی دولت در تایباد تصریح کرد: بخش اعظمی از مراودات اقتصادی تهران و کابل در حوزه تامین نیاز‌های افغانستان و ایران هنوز از دیگر ظرفیت‌های موجود در این همسایه شرقی استفاده نکرده است.

تایباد در رتبه سوم تولید و کشت زعفران در خراسان رضوی

در ادامه نیز جواد اعتضادی مدیر جهاد کشاورزی تایباد اظهار کرد: این شهرستان با ۸ هزار و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت زعفران، در رتبه سوم تولید و کشت این محصول در خراسان رضوی قرار دارد.

وی افزود: عملکرد تولید زعفران در سال گذشته در شهرستان تایباد ۲۸ تن بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد: در این شهرستان یک واحد بسته بندی زعفران با ثبت برند یا نشان تجاری فعالیت می‌کند و در سال گذشته ۷۵۰ کیلوگرم زعفران به کشور‌های حاشیه خلیج فارس صادر کرده است.

اعتضادی بیان کرد: تکمیل زنجیره ارزش افزوده زعفران و جلوگیری از خام فروشی می‌تواند درآمد بیشتری نصیب کشاورزان بکند و این امر با ایجاد صنایع تکمیلی و تبدیلی محقق می‌شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: امروزه درآمدزایی علم محور از زعفران و دیگر گیاهان دارویی در کشور‌های تولیدکننده این محصول رایج شده؛ به طوریکه با استخراج و فرآوری ماده موثره و دیگر مواد شیمیایی از گیاهان به سود‌های بیشتر می‌رسند و می‌شود چنین واحد‌هایی در منطقه آزاد تجاری دوغارون ایجاد کرد.

معافیت ۲۵ ساله مالیاتی در مناطق آزاد تجاری

محسن پوراحمدی مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری-صنعتی دوغارون نیز اظهار کرد: مناطق آزاد تجاری از قید برخی قوانین اقتصادی رها هستند که یکی از آنها ارائه معافیت مالیاتی به مدت ۲۵ سال به سرمایه گذاران است.

وی افزود: منطقه آزاد تجاری-صنعتی دوغارون در مجموع ۷ هزار و ۸۰۰ هکتار مساحت دارد که در فاز اول آن ۲۴۵ هکتار زمین آماده هر گونه سرمایه گذاری و فعالیت اقتصادی از سوی متقاضیان است.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری-صنعتی دوغارون ادامه داد: معافیت از عوارض گمرکی و قوانین صادرات و واردات، وجود قانون کار اختصاصی، همکاری با کشور‌های همسایه، ایجاد مناطق آزاد تجاری مشترک، امکان واردات کالای خام و فرآوری آن در محدوده منطقه آزاد و استقلال مدیریتی از جمله مزایای موجود در مناطق آزاد هستند.

پوراحمدی بیان کرد: همچنین می‌توان در مناطق آزاد بانک فراساحلی و مرکز مبادلات پولی با کد سوئیفت ایجاد کرد و پروژه‌ها با منابع مالی خارجی و ارزی تامین اعتبار می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: دوغارون تنها منطقه آزاد در کشور است که به علت تراز تجاری مثبت، از قانون مالیات بر ارزش افزوده معاف است.

همچنین در حاشیه این میزگرد، کشاورزان زعفران کار نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه سرمایه گذاری در منطقه آزادی تجلری دوغارون ارائه دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • سایه درگیری‌های جهانی بر سر نشست اقتصادی اروپا
  • افزایش مناسبات منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است
  • گمرک استان کرمانشاه به دنبال تسهیل و تسریع در انجام تشریفات ترخیص کالا است
  • افزایش تعاملات منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است
  • رویکردگمرک کرمانشاه تسهیل و تسریع در انجام تشریفات ترخیص کالا است
  • بازگشایی مجدد راه منطقه سهندآباد به آزاد راه پیامبر اعظم
  • افزایش ۲۴درصدی ارزش صادرات از گمرک جلفا
  • فرصت سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌شود
  • الحاق یک دستگاه آمبولانس پیشرفته به قشم
  • الحاق یک دستگاه آمبولانس پیشرفته به ناوگان امدادی جزیره جهانی قشم