Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-24@22:57:20 GMT

غذا‌هایی که جلوی بد بو شدن بدن را می‌گیرند

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۸۸۷۳۳

غذا‌هایی که جلوی بد بو شدن بدن را می‌گیرند

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،   خوردن بعضی غذا‌ها مثل کاهو، گوجه فرنگی یا قهوه عرق بدن را زیاد و بوی عرق را تندتر و قوی‌تر می‌کند. اما غذا‌هایی هم وجود دارند که تاثیر معکوس دارند و جلوی بدبو شدن بدن را می‌گیرند.

 

روغن نارگیل

روغن نارگیل یکی از موثرترین محصولاتی است که در خوشبو شدن بدن موثر است. خاصیت ضد میکروب روغن نارگیل جلوی رشد باکتری‌ها را می‌گیرد و اسید لوریک موجود در آن بوی بد بدن را می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشنهاد می‌شود روزانه ۱ الی ۲ بار بعد از حمام قسمت زیر بغل را با روغن نارگیل چرب کنید. اگر در غذا‌ها از روغن نارگیل استفاده کنید بوی بد دهان نیز از بین می‌رود.

 

لیمو و خانواده مرکبات

خاصیت ضدعفونی کننده لیمو علاوه بر بوی بد بدن بوی بد دهان را نیز از بین می‌برد. صبح‌ها یک لیوان ترکیب آب و آب لیمو مصرف کنید و یا این که آب نصف لیمو را بگیرید و به قسمت‌های زیر بغل و یا زیر پا‌ها بمالید و بعد از خشک شدن دوش بگیرید.

 

تخمه شنبلیله

تخمه شنبلیله نوعی آنتی اکسیدان است نه تنها سموم بدن را از بین می‌برد بلکه از عفونت‌هایی که منجر به بوی بد می‌شود نیز جلوگیری می‌کند. ۱ قاشق چای خوری تخمه شنبلیله را دم کنید و بعد از ۶ الی ۸ ساعت بنوشید. تخمه شنبلیله را در چای هم می‌توانید اضافه کنید.

 

برگ نیم

برگ نیم یک داروی گیاهی ارزشمند است که مدت هاست در گیاه پزشکی به کار می‌رود. برگ‌های این گیاه خاصیت ضدعفونی کننده دارد باکتری‌ها و سمومی که باعث ایجاد بوی ناخوشایند بدن می‌شوند را از بین می‌برد. برگ نیم را می‌توانید مثل تخم شنبلیله استفاده کنید. پودر برگ نیم را با آب خمیری کنید زیربغل بزنید و بعد از چند دقیقه بردارید و دوش بگیرید. این کار را ۳ بار در هفته انجام دهید.

 

جعفری

جعفری حاوی مقدار زیادی کلروفیل است و بوی خوب آن خاصیت ضدعفونی کننده و گندزدایی دارد. این گیاه بدن را پاکسازی کرده و با باکتری‌هایی که منجر به بوی بد می‌شوند مبارزه می‌کند.

 

مریم گلی

مریم گلی حاوی فلاونوئیدهایی، چون آپی ژنین، دیوسمتین و لوتئولین است. این گیاه دارای چندین خاصیت درمانی از جمله هموستاتیک، اکسپکتورانت، دیورکتیک، ضد التهاب و ضد باکتری است. برگ‌ها و گل‌های این گیاه با تعریق مبارزه می‌کنند و آن را می‌توان هم به عنوان دمنوش و هم در حمام استفاده کرد.

 

نعناع

نعناع را همی توان تازه مصرف کرد هم به صورت خشک شده و هم به شکل روغن گیاهی. این گیاه خاصیت ضد التهاب دارد و به همین دلیل بوی بد بدن را از بین می‌برد.

 

دارچین

دارچین را همیشه در غذا استفاده کنید، زیرا بوی بد دهان را از بین می‌برد. اگر روزانه مصرف شود جلوی تعریق و بد بو شدن بدن را نیز می‌گیرد.

 

چای سبز

چای سبز حاوی اسید‌های ارگانیک است و خاصیت قابض آن جلوی رشد باکتری‌ها و تعریق زیاد را می‌گیرد. این گیاه هم برای پا‌ها هم دهان و هم بدن مفید است. روزانه چای سبز بنوشید تا زودتر به نتیجه برسید.

 

رزماری

رزماری جلوی رشد باکتری‌هایی که باعث ایجاد بوی بد می‌شوند را می‌گیرد. این گیاه حاوی موادی، چون کلروفیل و منتول است که تاثیر ضدعفونی کننده دارند. کمبود زینک در بدن باعث تعریق زیاد می‌شود و گیاه رزماری زینک مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. می‌توانید با این گیاه دوش بگیرید و یا چند قطره روغن رزماری را با آب رقیق کرده و به قسمت زیر بغل بزنید.

 

خبرنگاران جوان

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: گوناگون جعفری نعنا روغن نارگیل جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۸۸۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • کشف یک راه جدید برای از بین بردن بوی زیر بغل
  • ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد
  • هشدار جدی/ اگر این 7 غذا را دوباره گرم کنید و مصرف کنید مرگ آور خواهد بود
  • خواص آب هویج بستنی
  • آدم فضایی سبز را فراموش کنید؛ حیات فرازمینی ممکن است بنفش باشد
  • این سم خاصیت درمانی و زیبایی دارد