Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-24@20:21:41 GMT

شب ادراری کودک بالای 6 سن به راحتی درمان می شود

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۸۹۶۶۵

صدای ایران- دکتر مجتبی عاملی متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری گفت: شب ادراری کودکان بالای 6 سال بیماری محسوب می شود که به راحتی قابل علاج است.
دکتر عاملی در گفت و گو با خبرنگار سرویس صدای سلامت پایگاه خبری صدای ایران درباره شب ادراری در کودکان گفت: شب ادراری یک بیماری است که عموما برای کودکان بالای 6 سال اگر این اتفاق بیفتد ما آنرا بیماری تلقی می کنیم و سن شروع درمانش را هم بالای 6 سال می دانیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری افزود: خیلی از اوقات مراجعین ما در سنین کمتر از 6 سال با نگرانی به ما مراجعه می کنند که مشکلی نیست . اما اگر کودکشان در زیر 6 سالگی از شب ادراری خود احساس ناراحتی و خجالت داشته باشد، نیازمند درمان خواهد بود. اما اصولا اگر تا 6 سالگی کودک احساس ناراحتی ، خجالت نداشته باشد ما می توانیم برای بهبود خود به خودی آن بدون دارو صبر بکنیم.
وی افزود: علت شب ادراری اکثر اوقات ناشناخته است. در نود درصد موارد شب ادراری هیچ علت کلیوی  و مجاری ادراری ندارد. یعنی تمام بررسی های ما شامل معاینه ، سونوگرافی و آزمایش ادرار هیچ نتیجه ی خاصی را به دست نمی دهد و کودک کاملا سالم هست در نتیجه والدین نباید نگرانی از این  بابت داشته باشند .

دکتر عاملی خاطر نشان کرد: اما مواردی به ما مراجعه می شود که سن فرد به 17 ، 18 سال هم حتی رسیده و هنوز مراجعه نکرده است. این هم اصلا توصیه نمی شود این که بعضی والدین می گویند که خوب پدر یا مادر خودشان قبلا اینطوری بودند و به تدریج خوب می شود، سخن الزاما درستی نیست.   وی افزود: این امر عوارض روحی ، عصبی و ناراحتی بسیاری برای کودک خواهد داشت. بنابراین برای سن بالای 6 سال توصیه می شود که دیگر صبر نکنند و والدین حتما برای درمان مراجعه کنند. این بیماری درمان دارد و به راحتی با یک سری رژیم های غذایی که ما می دهیم با یک سری تغییرات رفتاری که برای کودک ایجاد می کنیم به اضافه ی درمان های دارویی به راحتی قابل علاج هست و جای نگرانی نیست.   این متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری افزود: توصیه ما این است که به والدین در سنین بالای 6 سال حتما برای درمان فرزندانشان مراجعه کنند و نگذارند که این امر به صورت مزمن برای کودک آزار روحی ایجاد کند و درمان آن همان طور که عرض کردم رفتاری و چه دارویی وجود دارد و بسیار خوب به درمان جواب می دهند و ما توصیه مان این است که حتما برای درمان مراجعه بفرمایند. 
 
ویدئو گفتگوی صدای ایران با دکتر دکتر مجتبی عاملی فوق تخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری را در ادامه ببینید:

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۸۹۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه

به گزارش خبرنگار مهر، سیدامیرمحسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، گفت: همایش سالیانه جامعه اورولوژی، فرصت مغتنم برای گردهمایی همکاران با آشنایی با تازه‌های رشته اورولوژی و تبادل تجربیات است.

وی افزود: برای مراقبت از کلیه‌ها و دستگاه ادراری، دو رشته مهم نفرولوژی و اورولوژی را داریم که اهمیت رشته اورولوژی در بحث مراقبت و درمان، بیشتر خودنمایی می‌کند.

ضیایی ادامه داد: بیماری‌های کلیوی، مجاری ادراری، سرطان‌های دستگاه ادراری و…، همگی تحت الشعاع رشته اورولوژی است.

وی تاکید کرد: اورولوژی جزو رشته‌های پیشرو بوده که وابسته به دستگاه است.

رئیس جامعه اورولوژی ایران افزود: در سطح منطقه، جزو بهترین ارائه دهندگان خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های اورولوژی هستیم.

ضیایی با اشاره به اهمیت عمل‌های جراحی کم تهاجمی، تاکید کرد: در حال حاضر کمتر از ۵ درصد جراحی‌های سنگ کلیه به شکل باز انجام می‌شود.

وی افزود: سنگ‌های ادراری، پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و سرطان‌های دستگاه ادراری، به ترتیب شایع‌ترین بیماری‌های اورولوژی محسوب می‌شوند.

رئیس جامعه اورولوژی ایران، از افزایش سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از دلایل افزایش تشخیص بیماری‌ها نام برد و تاکید کرد: اگر کشور بر روی سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کند، می‌توان از افزایش بار بیماری‌ها جلوگیری کرد.

در ادامه، محمدعلی زرگر عضو هیأت جامعه اورولوژی ایران گفت: جامعه اورولوژی هر سال در اردیبهشت ماه یک کنگره برگزار می‌کند که هدف آن، به روزرسانی اطلاعات و معلومات همکاران اورولوژیست است.

وی افزود: پروستات، یکی از بیماری‌های شایع است که دو نوع خوش خیم و بدخیم دارد.

زرگر ادامه داد: جامعه اورولوژی ایران از جایگاه بالایی در دنیا برخوردار است و شاید در بحث دسترسی به دستگاه‌های مورد نیاز با محدودیت مواجه باشیم.

وی از فشارخون و دیابت به عنوان دو عامل نارسایی کلیه نام برد و افزود: نارسایی کلیه یکی از بیماری‌های هزینه ساز است.

رباب مقصودی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیأت مدیره جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: عمل‌های جراحی کم تهاجمی در کشور از رشته اورولوژی شروع شده و خیلی از جراحی‌ها با این روش انجام می‌شود.

وی افزود: با عمل‌های کم تهاجمی برای درمان سنگ کلیه، بیمار می‌تواند خیلی سریع به شرایط عادی باز گردد.

مقصودی ادامه داد: یکی از معضلات خانم‌ها در سنین بالا، عارضه بی اختیاری ادراری است که اقدامات درمانی در کشور برای این عارضه به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: جراحی کم تهاجمی، فیلد زیادی از بیماری‌های اورولوژی را در بر می‌گیرد.

محمدهادی رادفر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: ایران، یکی از دو کشور برتر رشته اورولوژی در منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفته‌ترین اعمال جراحی رشته اورولوژی در اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

رادفر گفت: جامعه اورولوژی ایران در انجمن جهانی این رشته بسیار فعال است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در روزهای ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود.

کد خبر 6086051 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • این دو بیماری را به‌خاطر کلیه‌ها کنترل کنید
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • مجبور کردن افراد به خرید عینک در مرکز بینایی‌سنجی خاصی خلاف قانون است
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • مهمترین عامل مرگ و میر افراد بالای ۵۰ سال
  • مشاوره؛ حریمی امن برای بازیابی، تقویت و پیشرفت
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!