Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌مدیرکل مدیریت بحران خوزستان از تلاش جهت استحکام‌سازی سیل‌بندهای بخش‌های مختلف شوش و جلوگیری از ورود سیلاب به مناطق در معرض خطر خبر داد.

‌به گزارش ایسنا‌، کیامرث حاجی‌زاده در بازدید از مناطق در معرض خطر سیل در حاشیه رودخانه دز با اشاره به بارندگی دو روز گذشته گفت: در بارش‌های اخیر بر اثر افزایش میزان ورودی آب به سدهای کرخه و دز به ویژه سد دز بعضی از روستاها در خطر تهاجم سیل رودخانه قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: بر اثر این بارندگی، به سیل‌بندها و دیواره‌های ساحل رودخانه‌های کنار روستاها آسیب وارد شده است.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: پیرو بازدید استاندار خوزستان، از چند روز گذشته ماشین‌آلات لازم را در همه شهرستان‌های استان خوزستان بسیج شده‌اند.

حاجی‌زاده اظهار کرد: حدود ۵۰۰ دستگاه ماشین‌آلات از طریق همه شرکت‌ها و دستگاه‌های اعضای شورای مدیریت بحران استان خوزستان در شهرستان‌های در معرض سیل در فاصله دو سه ماه اخیر مشغول استحکام‌سازی هستند.

وی اظهار کرد: در دو حوضه آبریز کرخه و دز که بیشترین مشکلات را به همراه داشتیم، ماشین‌آلات بسیج شده و شامگاه جمعه نیز در منطقه هویزه، سوسنگرد و حمیدیه حضور داشتیم که در این مناطق حدود ۱۶۰ دستگاه ماشین‌آلات مورد نیاز مستقر شده‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰ دستگاه ماشین در مناطق مختلف بخش‌های شاوور، آهودشت، مرکزی و فتح‌المبین شوش و همچنین دزفول مستقر شده‌اند.

حاجی‌زاده با اشاره به برنامه‌ریزی انجام شده در دو زمینه برای پیشگیری از وارد شدن سیل و ورود رودخانه دز به سمت یک روستا، افزود: یک قسمت از کار مربوط به استحکام‌بخشی سیل‌بند است که کلیه ماشین‌ها در حال حاضر بسیج شده‌اند و با حضور مسئولان شهرستان و بعضی از مدیران استانداری پیگیری در حال انجام است. شرکت نیشکر هفت تپه و مدیرعامل آن و همکاران وی نیز پای کار هستند.

وی ادامه داد: بر اثر افزایش دبی آب و عدم لایروبی بستر رودخانه‌ها، متأسفانه رودخانه از مسیر اصلی خود منحرف شده و عدم لایه روبی سیل‌بند و دیوار، این روستا را مورد تهدید قرار داده است.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: در حال حاضر با ۵ دستگاه بولدوزر دینو و یک دستگاه بیل‌بوم بلند، اقدامات شروع شده و در منطقه میان‌آب در حال تلاش هستند که رودخانه به راه خود بازگردانده شود. البته برای سرعت بخشیدن به کار، میزان خروجی سد را از صبح جمعه کاهش دادیم تا بتوانیم این سیل‌بندها را استحکام‌بخشی کنیم.

حاجی‌زاده با اشاره به این‌که همه اعضای شورای مدیریت بحران شهرستان شوش و فرماندار این شهرستان پای کار هستند، اظهار کرد: در حال حاضر مصالح به اندازه کافی توسط سازمان آب و برق خوزستان فراهم شده و شرکت نیشکر هفت‌تپه نیز سنگ لاشه و کوپال فراهم کرده و شهرداری شوش نیز برای تحویل مصالح در حال همکاری هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۰۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازماندهی ۴۹۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با حوادث احتمالی سامانه بارشی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، ملک زاده درارتباط با شبکه خبر گفت: در ده شهرستان استان یزد بارش‌ها رگباری و بهاری را شاهد بوده ایم که عمده بارش‌ها در ارتفاعات مرکز استان و شهرستان بهاباد رخ داده است. 
وی ادامه داد: بارش‌ها و ورود رواناب در شش محور یزد-طبس، یزد –دربید، یزد- خضرآباد، اردکان –هامانه، بهاباد-بنستان، ببروئیه –ده جمال موجب شد تا برای حفظ ایمنی شهروندان مسدودی مسیر اعلام شود تا رواناب‌ها فروکش کنند. 

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد با اشاره به اینکه در دو سال گذشته تغییر اقلیم وبارش‌های فرا نرمال را در استان یزد داشته ایم، افزود: در سال ۱۴۰۱ نیزاین بارش‌ها و سیلابی شدن مسیر بالغ بر شش هزار میلیارد تومان به زیرساخت‌های کشاورزی، مسکونی و راه‌ها خسارت وارد کرد.
ملک زاده ادامه داد: در سالجاری نیز براساس آموزش‌ها و تدابیر لازم آمادگی دستگاه‌ها را داشته ا یم که با هماهنگی و هم افزایی دستگاه‌های اجرایی خسارت‌ها بسیار کمتر شده وتاکنون نیز بیشترین بارش‌ها مربوط به تفت با ۵۹ میلیمتر و رودخانه فصلی این شهرستان با دبی ۷۰ متر برثانیه حجم عبور رواناب داشت و این حجم عبور آب پدیده شگفتی است که به خوبی مدیریت شد. 
وی افزود: دوهزار سازه آبی -خاکی برای حفاظت ایمنی شهر‌ها و بخشی برای تقویت قنوات و آبرسانی ایجاد شده است والبته در برخی محور‌ها شاهد واژگونی خودرو‌ها بوده ایم که با امدادرسانی سریع، خوشبختانه مشکل خاصی در این زمینه نداشته ایم. 
مدیرکل مدیریت بحران با اشاره به تداوم فعالیت این سامانه تا فردا گفت: بیش از ۴۹۰ تیم امدادی و خدماتی در دستگاه‌های مختلف سازماندهی شده اند که گروه‌های جهادی نیز هم در کنار این تیم‌ها در حال آماده باش و خدمت رسانی به همشهریان هستند.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • پیکر۲ کودک سراوانی در رودخانه ماشکید پیدا شد
  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • سازماندهی بیش از ۴۰۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با سیل در یزد
  • سازماندهی ۴۹۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با حوادث احتمالی سامانه بارشی