Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرزایی با بیان اینکه دولت در بحث ساماندهی قیمت سوخت به دنبال تصمیم جامعی است، گفت: دولت معتقد است قمیت بنزین و گازوئیل باید با هم افزایش پیدا کنند.

«جلال میرزایی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد احتمال افزایش قمیت بنزین در سال 98 گفت: برداشت ما این است که  دولت هنوز در مورد افزایش قیمت حامل های انرژی به جمع بندی نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگرانی مجلس در مورد افزایش قیمت بنزین است اما دولت در این زمینه معتقد است که باید تصمیم جامعی هم در مورد قیمت بنزین و هم گازوئیل گرفته شود.

 

این عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار داشت: دولت معتقد است اگر بنزین گران شود و گازوئیل گران نشود ممکن است برخی جایگاههای عرضه سوخت، گازوئیل را با بنزین مخلوط کنند، ضمن اینکه در حال حاضر میزان افزایش قاچاق گازوئیل در کشور بیشتر از بنزین است.

 

نماینده مردم ایلام در خانه ملت تاکید کرد: شرایط جامعه برای تصمیم گیری در مورد افزایش قیمت حامل های انرژی در سال 98 مهیا نیست. پیشنهاداتی نیز که در مجلس مطرح می شود در راستای کمیته امدادی کردن جامعه است. مجلس راه را در این زمینه گم کرده است.

 

وی ادامه داد: ما باید به دولت به عنوان قوه مجریه که نگران مسائل اجرایی است و در آخر با مشکلات و پیامدهای این تصمیم گیری ها دست و پنجه نرم می کند اعتماد کنیم. مسئولان دولتی بارها چه در کمیسیون انرژی و چه صحن مجلس تاکید کرده اند که قاچاق بنزین و گازوئیل در سطح گسترده ای انجام می شود و مصرف بالاست و باید فکر اساسی کرد.

 

میرزایی خاطر نشان کرد: نمایندگان مجلس به جای اینکه همان فکر دولت را ادامه دهند و دغدغه های دولت را مبنا قرار دهند به فکر کمیته امدادی کردن جامعه هستند و اصل که همان قاچاق سوخت است در حاشیه قرار می گیرد و بیشتر به این فکر می کنند که چگونه این سرمایه را توزیع کنند و تا نگاه مجلس این است بعید است که به نتیجه مطلوب که در راستای کاهش مصرف سوخت و جلوگیری از قاچاق باشد برسیم./

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایام فاطمیه دهه فجر اصفهان فاطمیه 22 بهمن اردبیل انقلاب راهپیمایی22 بهمن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی انرژی میرزایی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۱۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضل بارنامه‌های جعلی/ قاچاق گازوئیل با ۱۰۰ برابر قیمت

معاون وزیر نفت با انتقاد از صدور بارنامه‌های جعلی در کشور گفت: بارنامه جعلی صادر می‌شود، بدون اینکه باری جابه‌جا شده باشد و سهمیه ۳۰۰ تومانی هر لیتر نفت‌گاز تخصیص یافته به پیمایشی که صورت نگرفته، در مرزهای کشور ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان به فروش می‌‌رسد. - اخبار اقتصادی -

جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: بیشترین میزان مصرف بنزین در ایام نوروز امسال به 29 اسفند بازمی‌گردد که 152 میلیون لیتر در این روز به مصرف رسید که نسبت به مصرف 144 میلیون لیتری بنزین در روز مشابه سال قبل از آن، 8 میلیون لیتر رشد داشته است.

* متوسط مصرف بنزین در ایام نوروز امسال حدود 119 میلیون لیتر در روز

وی افزود: متوسط مصرف بنزین در ایام نوروز امسال تا امروز 118.9 میلیون لیتر در روز بوده که رقم بسیار بالایی است و نسبت به متوسط مصرف بنزین در ایام مشابه سال قبل که رقم 115 میلیون لیتر بوده، رشدی 4.6 درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اذعان داشت: در روز 29 اسفندماه فقط در تهران 21.5 میلیون لیتر مصرف بنزین داشته‌ایم که این نشان می‌دهد مردم برای آغاز سفرهای نوروزی خود از تهران، باک‌های خودروها را پر کردند و عازم جاده‌ها شده‌اند.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه "طبق آمار پلیس راهور 139 میلیون تردد جاده‌ای بین‌شهری در این ایام رقم خورده"، گفت: ثبت این میزان تردد جاده‌ای بین شهری نشان می‌دهد که اولویت اول مردم برای سفرهای نوروزی، استفاده از خودروهای شخصی است که کافی نبودن ظرفیت ناوگان هوایی کشور، فروش بلیت‌های هواپیما به صورت چارتری و مشکلات عرضه بلیت، قیمت بالای بلیت هواپیما، عدم ظرفیت کافی در حمل‌و نقل ریلی و وضعیت نامناسب عرضه بلیت و قیمت آن، از دلایلی است که مردم ترجیح می‌دهند به صورت جاده‌ای سفر کنند.

وی ادامه داد: علاوه بر تقاضا و تمایل مردم برای سفرهای جاده‌ای، به‌خصوص با استفاده از خودروهای شخصی، خودروهای مورد استفاده مردم که تولید داخل است، بسیار پرمصرف هستند.

* خودروها استاندارد شوند 50 میلیون لیتر بنزین مازاد برای صادرات خواهیم داشت

سالاری با بیان اینکه "مصرف 120 میلیون لیتر بنزین در روز برای 29 میلیون وسیله نقلیه اعم از خودروهای شخصی، عمومی و موتورسیکلت، با هیچ استانداردی در جهان تطبیق ندارد"، گفت: 19 میلیون خودروی شخصی در کشور داریم که اگر با استاندارد هر 100 کیلومتر پیمایش 4 لیتر و یا 6 لیتر، مصرف بنزین داشته باشند، در همین وضعیت فعلی تولید بنزین می‌توانیم 40 تا 50 میلیون لیتر بنزین در روز مازاد بر نیاز مصرف داشته باشیم و به صادرات اختصاص دهیم.

وی افزود: پرمصرفی خودروهای ما در حوزه خودروهای گازوئیل‌سوز هم وجود دارد؛ درحالی‌که خودروهای دیزلی در کشور ما به‌ازای هر 100 کیلومتر پیمایش 60 تا 65 لیتر بنزین مصرف می‌کنند، استاندارد جهانی آن 30 لیتر است؛ درواقع 2 برابر استانداردها مصرف دارند و ما برای حدود یک میلیون خودروی دیزلی ناوگان حمل‌و نقل سنگین کشور، روزانه حدود 64 میلیون لیتر گازوئیل تخصیص می‌دهیم که رقم بسیار بالایی است.

* انحراف 1.5 میلیارد لیتری مصرف سوخت در متقاضیان مورد تأیید 16 دستگاه کشور

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه "16 دستگاه در کشور مثل وزارت صمت، وزارت کشور و وزارت جهاد کشاورزی مسئول تعیین سهمیه‌های سوخت برای بخش‌های مختلف مصرفی هستند"، گفت: این دستگاه‌ها باید نظارت و پایش خود را افزایش دهند چرا که ما بر اساس سهمیه‌های مشخص شده توسط این دستگاه‌ها و ثبت نام متقاضیان، سهمیه‌هایی را تخصیص می‌دهیم اما طبق پایش‌هایی که صورت داده‌آیم در مجموع 16 دستگاه متولی، در بخش مصرف انحرافی 1.5 میلیارد لیتری دارند.

وی ادامه داد: در بحث بارنامه‌های جعلی که بسیار زیاد در کشور صادر می‌شود، معضل اساسی داریم؛ چرا که بارنامه جعلی صادر می‌شود، بدون اینکه باری جابه‌جا شده باشد و سهمیه 300 تومانی هر لیتر نفت‌گاز تخصیص یافته به پیمایشی که صورت نگرفته، در مرزهای کشور 25 تا 30 هزار تومان در لیتر به فروش می‌رسد.

سالاری خاطرنشان کرد: بایستی بر اساس تأکید قانون، دستگاه‌های متولی به ایجاد سامانه پیمایش اقدام کنند، البته ما اعلام آمادگی کرده ایم که در صورت دادن مجوز به ما، خودمان راسا اقدام به ایجاد سامانه برخط برای پایش پیمایش‌ها کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت جدید روحانی از گرانی بنزین و اعتراضات ۱۴۰۱: رئیسی مصوبه را امضا کرد، اما اولین کسی بود که توئیت مخالفت زد!
  • روایت جدید روحانی از گرانی بنزین، اعتراضات و جلسه سران قوا
  • افشاگری جدید حسن روحانی از ماجرای گرانی بنزین و اعتراضات: اولین کسی که توئیت مخالفت زد، آقای رئیسی بود که نامه سران قوا را امضا کرده بود!
  • افشاگری جدید حسن روحانی از ماجرای گرانی بنزین و اعتراضات: من واقعا از زیرنویس شبکه خبر فهمیدم بنزین دیشب گران شده!
  • اظهارات بنزینی جدید روحانی/ چطور صبح جمعه فهمیدم؟!
  • می‌خواستند یک انبار اسلحه سپاه را تصرف کنند | چطور صبح جمعه فهمیدم؟! | توضیحات تازه حسن روحانی درباره جمله جنجالی
  • افشاگری روحانی از اعتراضات بعد از گران شدن بنزین /چرا صبح یا بعدازظهر جمعه خبری نشد؟/رئیسی خودش مصوبه را امضا کرد اما اولین کسی بود که توئیت مخالفت زد
  • قاچاق گازوئیل ایران با ۱۰۰ برابر قیمت بالاتر
  • گازوئیل ایران با ۱۰۰ برابر قیمت بالاتر قاچاق می‌شود
  • معضل بارنامه‌های جعلی/ قاچاق گازوئیل با ۱۰۰ برابر قیمت