Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه تزریق منابع صندوق توسعه ملی به صنعت نفت و گاز خروج از رکود تورمی را به دنبال دارد، گفت: توسعه صنعت نفت و گاز به منابع صندوق توسعه ملی نیازمند است.هدایت‌الله خادمی درخصوص کمیت و کیفیت استفاده از دارایی های صندوق توسعه ملی در توسعه صنعت نفت و گاز، گفت: در گذشته از منابع صندوق توسعه ملی برای توسعه پالایشگاه‌های بخش خصوصی ازجمله فاز ۹ و ۱۰ و ۱۲ و ۱۷ پالایشگاه پارس جنوبی به خوبی استفاده شده است، در دوران تحریم نیز می‌توان باوجود کمبود امکانات از طریق فروش اوراق و برداشت از صندوق توسعه ملی، میادین نفتی را گسترش داد، البته می‌توان از نقدینگی سرگردان در جامعه نیز برای تحقق این مهم بهره‌برداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تزریق منابع صندوق توسعه ملی به صنعت نفت و گاز خروج از رکود تورمی را به دنبال دارد نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی به نقش صنعت نفت و گاز برای خروج از رکود تورمی اشاره کرد و ادامه داد: با ارائه تسهیلات ویژه به صنعت نفت و گاز و تزریق منابع صندوق توسعه ملی به این صنعت می‌توان به خروج از رکود تورمی امیدوار بود. وی افزود: توسعه صنعت نفت و گاز امروز به توانمندی بخش خصوصی و همچنین منابع صندوق توسعه ملی نیازمند است، با سرمایه‌گذاری خارجی و همچنین ایجاد جذابیت در قراردادهای نفتی می‌توان منافع سرشاری از صنعت نفت و گاز بدست آورد. خادمی با اشاره به اینکه صندوق توسعه ملی نقش بسیار موثری در تامین مالی پروژه‌های صنعت نفت در چارچوب توانمندسازی شرکت‌های صنعتی و پیمانکاری خصوصی داخلی و نیز بهره‌گیری از توان مالی، فنی و تکنولوژی‌های شرکت‌های خارجی خواهد داشت، گفت: براساس اساسنامه صندوق توسعه ملی شرکت‌های خارجی سرمایه‌گذار با آورده ۳۰ درصد به‌عنوان سرمایه می‌توانند از منابع مالی صندوق برای سرمایه‌گذاری برخوردار شوند که این سیاست نقش پررنگی در جلب و مشارکت سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در ایران خواهد داشت. عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار کرد: بخش نفت و گاز از بخش‌های سودآور اقتصادی ایران است که به دلیل ارزآوری بالا به راحتی می‌تواند تعهدات مالی وام‌های ارزی را ایفا کند و از این بابت کمترین ریسک متوجه منابع صندوق توسعه ملی خواهد بود. 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۲۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحیه‌ای به کام بازار

احمد اشتیاقی در دنیای اقتصاد نوشت: بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال جاری موضوعی است که برای معافیت‌های مالیاتی سقف تعیین کرده است. بدین صورت که معافیت‌های مالیاتی برای اشخاص حقوقی را تا ۵۰۰ میلیارد تومان و برای اشخاص حقیقی تا ۵۰ میلیارد تومان تعیین شده است. این بند می‌توانست در صورت تصویب سازوکار شرکت‌ها، بنگاه‌های اقتصادی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری را به‌شدت تحت‌تاثیر قرار دهد؛ چرا که صندوق‌های سرمایه‌گذاری از معافیت تبصره ۱ ماده ۱۴۳ مکرر برخوردارند و در صورتی که این اتفاق به وقوع بپیوندد این معافیت تا سقف ۵۰۰ میلیارد تومان، با توجه به حجم بزرگی که صندوق‌ها دارند، می‌توانست برای آن‌ها مشکل‌ساز باشد.

از طرفی با توجه به اینکه، چون روزانه بر اساس NAV صدور ابطال می‌زنند، می‌توانست عملیات آن‌ها را با پیچیدگی مواجه و سازکار اداره آن‌ها را با چالش زیادی مواجه سازد. همچنین در صورتی که اصلاحیه‌ای رخ نمی‌داد شرکت‌های بزرگ صادر کننده بورسی، مانند شرکت‌های فولادی و مسی، با کاهش سودآوری مواجه می‌شدند.

از طرفی بحث‌های مرتبط با شرکت‌های سرمایه‌گذاری هلدینگ‌ها به دلیل اینکه از معافیت مالیات مضاعف برخوردار بودند، امکان داشت آن‌ها نیز با چنین تبصره‌ای در گره مالیاتی گرفتار شوند؛ بنابراین این تبصره برای بازار، تولید و شرکت‌های بزرگ تولیدی محدودیت‌های مشخصی را ایجاد می‌کرده و در خصوص بازار سرمایه می‌تواند سودآوری بنگاه‌های بورسی را تحت‌الشعاع قرار دهد و در خصوص صندوق‌های سرمایه‌گذاری به اخلال در روند توسعه صندوق‌ها و عملیاتشان منجر شود. از این رو اصلاح یا حذف این تبصره می‌توانست وضعیت این روز‌های بازار را بهبود بخشد.

همچنین پس از اینکه بازار تحت‌تاثیر مصوبه نرخ خوراک شرکت‌های پتروشیمی و پالایشگاهی‌ها آسیب‌هایی دید، شاهد آن بودیم که اتفاق خاصی در سطح بازار رخ نداد و در نهایت نیز بازار مجبور به پذیرش آن‌ها شد. مصوبه مذکور به نظر می‌رسید به طور کلی مانعی برای رسیدن به شعار‌های مرتبط با اهمیت و توسعه بخش تولیدی است و زمینه مذکور می‌توانست فضای پرابهامی بر بازار غالب کند.

از این رو به نظر می‌رسد اقدام مذکور مجلس در اصلاح بند مورد نظر اقدامی رو به مثبت و مفید در جهت نمود سیاست‌های مربتط با تولید است. از این رو می‌توان نسبت به بحث مذکور و اصلاحیه بنیادین آن خوش‌بین بود و می‌توان آن را گامی مثبت در جهت تحقق شعار‌های مرتبط با رشد و شکوفایی بازار و بخش تولیدی عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • حاتم بخشی بیات از جیب کارکنان نفت؟
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • اصلاحیه‌ای به کام بازار
  • جزئیات مهم درباره صندوق املاک و مستغلات در فرابورس
  • استمرار روند رشد اقتصادی/ وزارت نفت پرچم سرمایه‌گذاری خارجی را هم بالا برد
  • جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش