Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-16@11:08:41 GMT

صادرات فولادسازان بزرگ 19 درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۹۶۴۴۲

به گزارش اکوفارس به نقل از ایرنا، جداول آماری شرکت های بزرگ فولاد ساز (ذوب آهن، مبارکه اصفهان و فولاد خوزستان) مجموع صادرات 10 ماهه 97 در مقایسه با مدت مشابه پارسال افت 19 درصدی دارد.
مجموع صادرات فولاد شرکت های یاد شده در دی امسال به رقم 349 هزار و 597 تن رسید و با توجه به متوسط 10 ماهه که کمتر از 471 هزار تن بود، کاهش 49 درصدی را نشان می دهد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بررسی داده های دوره مورد بررسی حاکی از رشد صادرات میلگرد توسط ذوب آهن اصفهان است بگونه‌ای که در دی ماه سه هزار و 849 تن میلگرد صادر شد که نسبت به دی ماه 96 رشد 149 درصدی داشت.
همچنین 10 ماهه 97 در مجموع 125 هزار و 935 تن میلگرد توسط ذوب آهن صادر شد که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته هشت درصد رشد داشت.
فولاد خوزستان در دوره 10 ماهه امسال یک میلیون و 840 هزار و 143 تن صادرات داشت که سهم دیماه 175 هزار و 971 تن ثبت شد .
علاوه براین فولاد مبارکه اصفهان نیز در مدت 10 ماهه 97 به میزان 755 هزار و 945 تن صادرات داشت که در مقایسه با مدت مشابه در سال 96 افت 14 درصدی را نشان می دهد و سهم صادرات دیماه این واحد هشت هزار و 358 تن بود.
ذوب آهن هم در 10 ماهه امسال 738 هزار و 868 تن صادرات داشت و در دیماه این رقم 62 هزار و 492 تن ثبت شد.
به گزارش ایرنا، 9 ماهه امسال 18 میلیون و 700 هزار تن فولاد در کشور تولید شد که در همسنجی با پارسال 16 درصد رشد نشان می‌دهد.
سال گذشته مجموع صادرات فولاد سازان کشور 9 میلیون و 480 هزار تن بود که رشد 39 درصدی نسبت به سال 95 داشت.
برپایه جداول آماری مورد بررسی عملکرد 10 ماهه امسال فولادسازانی از قبیل فولاد هرمزگان، فولاد آلیاژی ایران، فولاد خراسان و فولاد کاوه جنوب نیز سهمی از کل صادرات این دوره را به خود اختصاص دادند.
آمارهای منتشر شده حاکی است، اکنون ایران به عنوان دهمین فولاد ساز جهان محسوب می شود و ظرفیت این بخش به رقم 35 میلیون تن رسیده است.
انتظار می رود امسال 24 تا 25 میلیون تن فولاد خام ( میانی ) در کشور تولید شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۶۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ نفت با موشک‌های ایرانی!

به گزارش همشهری آنلاین، افزایش قیمت نفت در گشایش بازارهای جهانی، برآورد بسیاری از کارشناسان خارجی است. آن‌ها با تأکید بر اهمیت حمله موشکی ایران از خاک خود به خاک رژیم صهیونیستی، معتقدند در زمان آغاز معاملات بازارهای جهانی در روز دوشنبه، قیمت نفت رشد خواهد کرد.

پیش‌ازاین نگرانی بازار نفت از کیفیت پاسخ ایران به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی باعث شارژ قیمت نفت شده بود و حالا با عملی شدن این وعده، باید منتظر رفتار واقعی بازار نفت ماند.

البته تأثیر حمله موشکی ایران فقط محدود به بازار نفت نیست. هم‌زمان با وقوع حمله، بازار رمزارزها نیز با سقوط قیمت مواجه شد و بیت کوین به‌عنوان شاخص‌ترین ارز مجاری، سقوط ۷ درصدی قیمت را تجربه کرد. در آن‌سوی ماجرا، شرکت «سامسونگ» نیز در پی رکود اقتصاد رژیم صهیونیستی به دلیل ادامه جنگ در غزه، تصمیم به توقف فعالیت‌های شاخه نوآور خود در اراضی اشغالی گرفته و حالا با حمله موشکی ایران مصمم‌تر است تا سامسونگ نکست را به بیرون از مرزهای ناامن رژیم صهیونیستی منتقل کند.

در آمریکا، هم‌زمان با فشار افزایش واردات بر اقتصاد این کشور، سقوط درآمد بزرگ‌ترین بانک ایالات‌متحده خبرساز شده و زنگ خطر را برای اقتصاد این کشور به صدا درآورده است. سیتی گروپ، یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های سرمایه‌گذاری چندملیتی آمریکا محسوب می‌شود که کاهش ۲۷ درصدی درآمد خود در سه‌ماهه ۲۰۲۴ را تائید کرده است. این خبر باعث شد قیمت سهام سیتی گروپ در بورس نیویورک ۲.۱۲ درصد کاهش پیدا کند.

ولز فارگو هم یکی دیگر از شرکت‌های خدمات مالی چندملیتی آمریکایی است که با کاهش ۷.۶ درصدی درآمد در سه‌ماهه سال جاری میلادی بوده است. این خبرها، خاطره رکود بانکی آمریکا در سال ۲۰۰۸ را زنده می‌کند که باعث زلزله اقتصادی در این کشور شد.

در قاره سبز، بازار خبرهای خودرویی داغ است. خودروسازی معروف پورشه از افت چهار درصدی تحویل خودرو در سه‌ماهه ۲۰۲۴ خبر داده که نتیجه بازار چالش‌برانگیز چین و تأخیر در تحویل کالاهای گمرکی در آمریکای شمالی بوده است. این سازنده خودروهای اسپرت در سه‌ماهه ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل، چهار درصد خودروهای کمتری را در سطح جهان تحویل داده است و کاهش تحویل محصولات آن در چین و آمریکای شمالی به ترتیب ۲۴ و ۲۳ درصد افت کرده است.

در این میان به نظر می‌رسد عقب ماندن پورشه به نفع فولکس‌واگن تمام شده و این خودروساز آلمانی توانسته در تحویل محصولات از پورشه سبقت بگیرد.

گروه خودروسازی فولکس‌واگن اعلام کرده است که در سه‌ماهه ۲۰۲۴ موفق شده تحویل خودروهای خود را ۳ درصد نسبت به سه‌ماهه پارسال افزایش دهد و این مسئله ناشی از رشد فروش در چین و همچنین آمریکای شمالی و جنوبی بوده که ازقضا پورشه در بازار آنها ناکام مانده بود.

فارغ از خبرهای ناگوار اقتصاد از آمریکا و رژیم صهیونیستی، به نظر می‌رسد اوضاع کلی اقتصاد جهان در حال بهبود باشد. سازمان تجارت جهانی پیش‌بینی کرده است که تجارت جهانی کالاها در سال جاری بهبود پیدا کند؛ هرچند این بهبود کمتر از سطح انتظار است.

ازنظر این نهاد بین‌المللی که مقر آن در ژنو است، کاهش فشارهای تورمی پس از کاهش ۱.۲ درصدی در سال گذشته باید به افزایش حجم تجارت کالا به میزان ۲.۶ درصد در سال ۲۰۲۴ و ۳.۳ درصد در سال ۲۰۲۵ کمک کند؛ این در حالی است که پیش‌بینی قبلی این سازمان از رشد تجارت جهانی در سال ۲۰۲۴ بالغ‌بر ۳.۳ درصد بود که حالا ۰.۷ واحد درصد کاهش پیدا کرده است.

کد خبر 844399 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها خودرو - جهانی نفت تجارت جهانی

دیگر خبرها

  • افزایش ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲
  • اپل دیگر بزرگترین سازنده گوشی جهان نیست
  • کاهش ۴۳ درصدی تصادفات نوروز امسال در مقایسه با پارسال در خوزستان
  • کاهش ۱۰ درصدی فروش آیفون
  • رشد ۱۳ درصدی صادرات به افغانستان
  • شارژ نفت با موشک‌های ایرانی!
  • صادرات به افغانستان با رشد ۱۳ درصدی به ۱.۸ میلیارد دلار رسید
  • افزایش ۲۶ درصدی صادرات به روسیه