Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-25@06:46:07 GMT

حقایقی درباره قرص های آنتی بیوتیک

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۹۶۶۴۴

حقایقی درباره قرص های آنتی بیوتیک

رکنا:آنتی‌بیوتیک‌ها نمی‌توانند انتخاب کنند، یعنی هم باکتری‌های خوب را از بین می‌برند و هم باکتری‌های بد را. از بین رفتن باکتری‌های مفید روده می‌تواند برای سلامت فرد خطرناک باشد.

 قبل از اینکه مصرف آنتی بیوتیک را شروع کنید حقایقی وجود دارد که باید نسبت به آن‌ها آگاه باشید. از زمان کشف آنتی بیوتیک تا کنون بحث‌های زیادی در موردش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نادیده گرفتن حقایقی در مورد این داروی بسیار قوی ممکن است به ضرر سلامتتان تمام شود.

آنتی بیوتیک هر چیزی را درمان نمی‌کند

خیلی از افراد لازم است بدانند که آنتی‌بیوتیک‌ها قرار نیست هر دردی را درمان کنند. آنتی بیوتیک زمانی کاربرد دارد که یک عفونت باکتریایی در بدن وجود داشته باشد و مصرف آن برای عفونت‌های ویروسی توصیه نمی‌شود.

ممکن است نسبت به آنتی بیوتیک مقاوم شوید

مصرف مکرر آنتی بیوتیک می‌تواند احتمال ایجاد باکتری‌های مقاوم به آنتی بیوتیک را افزایش بدهد. این باکتری‌ها می‌توانند بیماری‌هایی ایجاد کنند که درمانش دشوار بوده و تهدیدی جدی برای بدن باشند.

آنتی‌بیوتیک‌ها باکتری‌های خوب را نیز نابود می‌کنند

آنتی‌بیوتیک‌ها نمی‌توانند انتخاب کنند، یعنی هم باکتری‌های خوب را از بین می‌برند و هم باکتری‌های بد را. از بین رفتن باکتری‌های مفید روده می‌تواند برای سلامت فرد خطرناک باشد.

آنتی‌بیوتیک‌ها ایمنی بدن را ضعیف می‌کنند

خوب است بدانید مصرف زیاد آنتی بیوتیک می‌تواند شما را مستعد ابتلا به برخی از عفونت‌ها کند چون سیستم ایمنی بدنتان را ضعیف می‌کند. آنتی‌بیوتیک‌ها نه تنها در عملکرد سیستم ایمنی‌تان تداخل ایجاد می‌کنند بلکه به باکتری‌های مفید روده نیز آسیب می‌زنند و چرخه‌ای معیوب ایجاد می‌کنند. هر چه بیشتر آنتی بیوتیک مصرف کنید، ایمنی‌تان ضعیف‌تر شده و بیشتر به این دارو نیاز خواهید داشت.

آنتی بیوتیک علت اصلی بیماری را درمان نمی‌کند

هرچند مصرف آنتی بیوتیک، عفونت باکتریایی را درمان خواهد کرد اما علت اصلی بیماری برطرف نخواهد شد. کمبود املاح و ویتامین‌ها یکی از علت‌های اصلی بیمار شدن افراد است و در چنین موقعیت‌هایی آنتی‌بیوتیک‌ها هیچ کمکی نمی‌کنند.

آنتی‌بیوتیک‌ها ممکن است واکنش آلرژیک تولید کنند

آنتی‌بیوتیک‌ها مصرف زیادی دارند و از این رو بدون عوارض تلقی می‌شوند؛ اما احتمال اینکه واکنش آلرژیک در بدن ایجاد کنند بسیار زیاد است. فرد ممکن است نسبت به هر آنتی بیوتیکی آلرژی داشته باشد و واکنش‌های آلرژیک در طیف خفیف تا شدید قرار می‌گیرند.

آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توانند از عفونت‌های خطرناک باکتریایی پیشگیری کنند

هر چند آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توانند تهدیدی برای عملکرد مناسب ایمنی بدن باشند؛ اما در پیشگیری از عوارض جانبی بیماری‌های عفونی خطرناکی که منشاء باکتریایی دارند بسیار مفیدند.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت خطرناک تلگرام قرص برند عکس تصاویر پسر فیلم اعدام جوان دختر مرد صبح تلگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۶۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی

ناسا اعلام کرد که یک باکتری جهش‌یافته خطرناک در ایستگاه فضایی پیدا کرده است که عامل عفونت خونی فضانوردان حاضر بوده است. ریزگرانش، تابش خورشیدی، سطح بالای دی‌اکسیدکربن ، رطوبت و تهویه نامناسب در داخل ایستگاه فضایی از عوامل حضور و جهش این باکتری است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم،‌ ناسا اعلام کرد که یک باکتری جهش‌یافته خطرناک در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) پیدا کرده است که عامل عفونت خونی فضانوردان حاضر بوده است. ریزگرانش، تابش خورشیدی، سطح بالای دی‌اکسیدکربن ، رطوبت و تهویه نامناسب در داخل ایستگاه فضایی از عوامل حضور و جهش این باکتری اعلام شده است.

بد نیست بدانید که به دلیل محدودیت‌های فراوان در ایستگاه‌های فضایی، فضانوردان از سطح بهداشت حداقلی برخوردار هستند. استحمام در شرایط بدون گرانش و استفاده از دستشویی لوله‌ای عجیب و غریب ایستگاه فضایی از سختی‌های زندگی در فضا است.

دکتر کاستوری ونکتسواران؛ محقق اصلی آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا، گونه‌های باکتری انتروباکتر بوگاندنسیس جدا شده از ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را مورد مطالعه قرار داد. 13 سویه از یک باکتری بدنام به دلیل مقاوم بودن به چند دارو، از ISS جدا شد.

تصاویر خیره‌کننده ایستگاه فضایی بین‌المللی از یک منطقه برقی

یافته‌های مطالعه نشان می‌دهد که در شرایط مختلف، سویه‌های جدا شده از ISS جهش یافته و از نظر ژنتیکی و عملکردی در مقایسه با همتایان زمینی خود متمایز شدند. سویه‌ها توانستند در طول زمان با فراوانی قابل توجهی در ISS باقی بمانند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی
  • هشدار جدی/ اگر این 7 غذا را دوباره گرم کنید و مصرف کنید مرگ آور خواهد بود
  • مواد توهم‌زا موجب تسریع در روند مرگ سلولی می‌شود
  • مواد توهم‌زا چه عارضه هایی دارند/ تسریع در روند مرگ سلولی
  • روزی ۸ عدد از این میوه گران بخورید!
  • حال خوش کُن‌هایی که جانتان را می‌گیرند!
  • حقایقی در مورد سیاره آبی
  • ۷ داروی پرکاربرد که مصرف بی‌رویه آن‌ها مشکل‌ساز است
  • هفت داروی پرکاربرد که مصرف بی‌رویه آن‌ها مشکل‌ساز است