Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

رئیس انجمن رانندگان کامیون‌های یخچالدار استان تهران خطاب به اعضای هیئت مدیره انجمن‌های صنفی رانندگان گفت: در افکار عمومی، انجمن‌های صنفی نمایندگان صنف خود تلقی می‌شوند، اگر خودمان هم به این موضوع ایمان و اعتقاد داریم و خودمان را نمایندگان واقعی صنف می‌دانیم پس باید برای کانون‌های استانی و کشوری خود نمایندگان واقعی انتخاب کرده تا بتوانیم جایگاه واقعی خود را پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین‌نیوز، عبدالله خانعلی این مطلب را در کانال تلگرامی «نافذ» منتشر کرد و در توضیح این دیدگاه خود با طرح چند پرسش، نوشت: آیا انجمن‌های صنفی کارگری رانندگان، نمایندگان واقعی رانندگان هستند؟ آیا هیئت مدیره انجمن‌های صنفی رانندگان افرادی تحصیل کرده و آگاه هستند؟ آیا هیئت مدیره انجمن‌های صنفی رانندگان قوانین و مقررات و آیین‌نامه تشکلات را مطالعه کرده‌اند؟ آیا هیئت مدیره انجمن‌های صنفی رانندگان به حقوق خود و رانندگان عضو آشنا هستند؟ 

این فعال صنفی همچنین با طرح این پرسش‌ها که آیا کلیه اعضای هیئت مدیره انجمن‌های صنفی رانندگان واجد شرایط حضور در تشکلات رانندگان بوده و افرادی هستند که به‌خاطر منافع صنف از منافع خویش و یا به خاطر منافع رانندگان از پست خود بگذرند و به خاطر منافع رانندگان در مقابل تخلفات انجمن‌های دیگر ایستادگی کنند و آیا هیئت مدیره انجمن‌های صنفی حاضرند در مقابل تخلفات کانون‌های استانی و کشوری بایستند، گفت: امیدوارم پاسخ پرسش‌های مطروحه مثبت باشد.

خانعلی با بیان این‌که برای خود او به عنوان یک عضو انجمن‌های صنفی پرسش‌هایی وجود دارد که بدون پاسخ مانده است، این پرسش‌ها را به شرح زیر برشمرد:

1 -چرا در مقابل ناحقی‌ها، جلوگیری از ورود افراد نامحرم صنفی هیچ اتحاد و همبستگی و همکاری بین انجمن‌های صنفی رانندگان وجود ندارد؟

2- چرا هیئت مدیره انجمن‌های صنفی رانندگانی که عضو کانون هستند در قبال عدم قبول یا تعلیق عضویت و اخراج انجمنی از کانون هیچ واکنشی نشان نمی‌دهند؟

3-چرا در زمان برگزاری مجامع عمومی و انتخابات کانون کشوری، به‌جای در نظر گرفتن منافع و مصالح رانندگان و صنف و شرایط و صلاحیت قانونی و شایستگی کاندیداها، با لابی‌گری و رابطه افرادی انتخاب می‌شوند که حتی سواد خواندن و نوشتن ندارند؟

4 - چرا انجمن‌های صنفی رانندگان در صدد شناسایی یکدیگر و ایجاد کانال ارتباطی و همفکری و تبادل نظر و ارتقاع کیفی خویش نیستند؟

5- چرا انجمن‌های صنفی مانند رانندگان تک‌روی را سر لوحه رفتار خویش قرار داده‌اند؟ 

6- آیا این نشان از عدم بلوغ صنفی هیئت مدیره انجمن‌های صنفی نیست؟ 

7 - آیا تاوان این تک‌روی‌ها، عدم اطلاع از قوانین و عدم اتحاد انجمن‌های صنفی را رانندگان نمی‌دهند؟

8 - تا چه زمانی این روند باید یا می‌تواند ادامه داشته باشد؟ 

9- آیا نتیجه این رفتار غیر حرفه‌ای و غیر منسجم هیئت مدیره انجمن‌های صنفی رانندگان به نفع کسانی نیست که نمی خواهند رانندگان سر و سامان گرفته و به حقوق حقه قانونی خود دست یابند؟ 

10 - آیا وقتی انجمن‌های صنفی رانندگان یکدیگر را قبول ندارند انتظار به‌جایی است که دیگران آنها را قبول داشته باشند؟ 

به گزارش تین‌نیوز، رئیس انجمن رانندگان کامیون‌های یخچالدار استان تهران با تاکید بر این‌که مسلماً ادامه این روند به نفع رانندگان و انجمن‌های صنفی آنان که مدعی حمایت از حقوق رانندگان هستند، نیست، اظهار کرد: اگر انجمن‌های صنفی رانندگان واقعی و با هم بودند و با هم ارتباط داشتند امروز شاهد ظهور انجمن‌ها و کانون‌های صوری رانندگان و شاهد ثبت کانون انجمن‌های صنفی رانندگان استان تهران با افرادی که شرایط ندارند و بازنشسته هستند، نبودیم.

خانعلی گفت: چرا انجمن‌های صنفی شرایط عضویت اعضای هیئت مدیره کانون کشوری را که چند نفر بیشتر نیستند و به‌جای ایشان و اعضای آنها تصمیم‌گیری می‌کنند، رصد نمی‌کنند؟ شاید اعضای هیئت مدیره شرایط عضویت در انجمن و کانون را نداشته باشند، شاید تخلفی کرده باشند، شاید کارت هوشمند رانندگی نداشته باشند، شاید کارت هوشمند رانندگی ایشان خارج از ضوابط و مقررات تمدید شده باشد، شاید بیمه معتبر و برقرار نداشته باشند و ...

او افزود: آیا باز هم باید رانندگان یک کشور مانند خرداد ماه اعتراض کنند تا هیئت مدیره کانون کشوری را تغییر دهند، پس نقش انجمن‌های صنفی رانندگان کشور چیست؟ 

این راننده و فعال صنفی گفت:  اگر انجمن‌های صنفی واقعی بودند پس از برکناری یک فرد از ریاست کانون و گذشت بیش از هفت ماه از تغییر و تحول در هیئت مدیره کانون، این چنین نبود که اعضای هیئت مدیره کانون تکمیل نباشند و هیچ مجمع و انتخاباتی هم برگزار نشود.

وی تاکید کرد: ضمن این‌که این چنین نبود که در زمان تغییر و تحول و تحویل کانون هیچ گزارشی از وضعیت صندوق کانون به هیچ انجمنی داده نشود و نیز این چنین نبود که در جریان اعتراضات و اعتصابات رانندگان هنگامی که ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی خود را ملزم به همکاری با تشکلات رانندگان دیدند و با تشکیل کارگروه تخصصی متشکل از انجمن‌های صنفی رانندگان نشست و جلسات رفع مشکل برگزار کردند، هیئت مدیره کانون با حضور انجمن‌های تخصصی و نمایندگان رانندگان از قبیل حاملان مواد غذایی و فاسد شدنی، حاملان فراورده‌های نفتی، ترانزیت، بونکر و غیره مخالفت نماید.

رئیس انجمن رانندگان کامیون‌های یخچالدار استان تهران خطاب به اعضای انجمن‌های صنفی رانندگان گفت: ما با این بی‌تفاوتی‌ها و عدم قبول مسئولیت واقعی، در مسیر خواست کسانی حرکت می‌کنیم که از عدم اتحاد و آگاهی ما و رانندگان جهت منافع مادی و معنوی خود نهایت استفاده را می‌برند، حال این افراد ممکن است در هر جایی و هر کسوتی شامل ادارات، ارگان‌ها و سازمان‌ها و فضای غیر دولتی و بازار کار رانندگان، مانند دلالان و شرکت های باربری و صاحبان کالا، باشند.

به گزارش تین‌نیوز، وی افزود: آیا این رفتارها در شأن افرادی است که مدعی نمایندگی قشر عظیم رانندگان هستند؟ پس فرق ما با رانندگانی که هیچ سمتی نداشته و بعضاً فاقد اطلاعات صنفی و حقوقی کافی بوده و در مراجعات به ادارات و سازمان‌ها به آنان گفته می‌شود در قالب تشکلات با ما مکاتبه کنید، چیست؟ 

خانعلی تاکید کرد: وقتی ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی به بهانه این‌که ما کانون را به عنوان نماینده انجمن‌ها به رسمیت می‌شناسیم انجمن‌های صنفی رانندگان را به حاشیه می‌رانند آیا وظیفه هیئت مدیره انجمن‌های صنفی رانندگان این نیست که سوابق، مدارک، شرایط و صلاحیت اعضای هیئت مدیره کانون کشوری را رصد کنند؟ آیا دلیل دیده نشدن و بها ندادن به انجمن‌های صنفی رانندگان، خود آنان و هیئت مدیره انجمن‌ها نیستند؟

وی خاطرنشان کرد: البته ناگفته نماند در این نابسامانی‌ها عدم حمایت رانندگان از انجمن‌ها به‌دلیل عدم عضویت در انجمن‌های صنفی و عدم استقبال از آنها  نیز دلیل اصلی پیدایش وضعیت کنونی است.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۶۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیات مدیره استقلال را فورا تغییر بدهید | همه افراد را با اسنپ پس بفرستید

به گزارش همشهری آنلاین سید حجت کریمی - مدیرعامل و عضو هیئت مدیره پیشین باشگاه استقلال - درباره موضوع واگذاری باشگاه استقلال به شرکت پتروشیمی خلیج فارس حرف های جالبی می زند.

او در این خصوص گفت: از شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدم و امیدوارم از این لحظه به بعد باشگاه استقلال با پشتوانه مردمی و هواداران میلیونی اش کمترین دغدغه را از بابت مسائل مالی داشته باشند و به شکل کاملاً حرفه‌ای در ادامه رقابت‌های این فصل و فصل آینده حضور پیدا کند.

مدیران فعلی را برای آورنده‌شان پس بفرستید

وی افزود: ضمن تبریک به خریداران سهام باشگاه استقلال توصیه می‌کنم حتماً در تغییر هیئت مدیره مستقر، زمان را از دست ندهند و همه این افراد را با یک اسنپ به دم خانه آقای قربان‌زاده بفرستند و همان جا پیاده کنند. چون کارنامه آنها در این ماه‌ها مشخص می‌کند که هیچ اتفاق مثبتی در استقلال رخ نداده است.

یک مدیر در باشگاه کار می‌کرد که به همین علت بیرونش کردند

عضو پیشین هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: متاسفانه در هیئت مدیره‌ای که هیچکس در آن کاری انجام نمی‌داد، یک نفر کار می‌کرد که اتفاقاً به همان دلیل که چون کار می‌کرد او را کنار گذاشتند. اسمش را هم می‌گویم، او علیرضا خانی بود که انصافاً در طول مدت زمانی که من در باشگاه حضور داشتم اهل حلال و حرام بود و ریز مسائل و اعداد و ارقام ورودی و خروجی باشگاه را از زیر ذره بین رد می‌کرد ولی در نهایت تحملش نکردند.

موافق عزل نکونام حالا حامی‌اش شده است!

کریمی ادامه داد: به عزیزانی که از این پس می‌خواهند استقلال را اداره کنند پیشنهاد می‌کنم افرادی را بیاورند که هدفشان از بودن در هیأت مدیره گرفتن بلیت بازی و پیراهن تیم نباشد. جالب است که یکی از همین افراد تا دیروز نامه عزل جواد نکونام را امضا می‌زد و حالا حامی‌اش شده و می‌گوید او تا سه سال دیگر هم قرارداد دارد.

در کدام دوره مدیراستقلال حقوق ۶۰ میلیونی گرفته؟

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال همچنین در واکنش به موضوع مطرح شده درباره انتشار دریافتی‌های یکی از مدیران پیشین باشگاه خاطرنشان کرد: تا جایی که می‌دانم پیش از این هیئت مدیره باشگاه حقوقی دریافت نمی‌کردند و این هم در نوع خودش جالب است که حالا اعضای هیئت مدیره ماهی ۶۰ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند. خیلی جالب است که بعضی از همین آقایان حتی یک بار هم در جلسات هیئت مدیره حضور پیدا نکرده‌اند.

امیدورام استقلال قربانی کارشکنی آقایان نشود

کریمی در پایان گفت: روزهای حساس و مهمی در پیش روی استقلال است تیمی که تا اینجا توانسته با وجود همه مشکلات هوادارانش را راضی نگه دارد حیف است که در پایان این مسیر به خاطر زیاده خواهی‌های عده‌ای و یا کارشکنی‌های گروهی دیگر نتواند دل میلیون‌ها هوادار را شاد کند و یکی جام دیگر به کلکسیون جام‌های باشگاه بیافزاید.

کد خبر 846514 برچسب‌ها ویژه ورزشی باشگاه استقلال

دیگر خبرها

  • هیات مدیره استقلال را فورا تغییر بدهید | همه افراد را پس بفرستید
  • هیات مدیره استقلال را فورا تغییر بدهید | همه افراد را با تاکسی پس بفرستید
  • هیات مدیره استقلال را فورا تغییر بدهید | همه افراد را با اسنپ پس بفرستید
  • مدیران فعلی استقلال را با اسنپ پس بفرستید!
  • پاسخ به ابهامات انجمن طراحان گرافیک/توجه به جوانان در هیات مدیره
  • احتمال تغییرات در هیئت مدیره وجود دارد
  • انتصاب عضو جدید هیئت مدیره شرکت ملی پست
  • واکنش استقلال خوزستان به لغو دیدار استقلال ملاثانی و فجرسپاسی در ورزشگاه غدیر
  • افزایش کرایه بار، تبعات تورمی ندارد
  • علیرضا مولایی عضو هیئت مدیره شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون شد