Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به تازگی خبری از تلاش هکرها برای استفاده از سایت Google Translate به عنوان پوششی برای مخفی کردن دامنه واقعی سایت‌های مخرب خود در فضای مجازی منتشر شده است. روشی که این هکرها برای جمع‌آوری اطلاعات کاربران انجام می‌دادند، فیشینگ (Phishing) نام دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک محقق امنیتی پس از این که به طور تصادفی ایمیلی دریافت کرد که در آن گفته شده بود یک دستگاه دیگر به حساب کاربری گوگل او وارد شده است، این استراتژی جدید مهندسی هکرها را کشف کرد.

ایمیل دریافت شده دارای یک رابط کاربری است که کاربر را قانع می‌کند این پیام از سوی شرکت گوگل فرستاده شده است. به همین دلیل کاربر بدون این که شک کند روی گزینه Consult The Activity کلیک کند. اما در حقیقت این گوگل نیست که برای شما پیام فرستاده است، بلکه فردی است که از طریق آدرس ایمیل Hotmail این کار را انجام داده‌ است.

پس از آن که کاربران گزینه‌ای که در ایمیل وجود دارد را کلیک می‌کنند، به صفحه تقلبی منتقل می‌شوند که بسیار شبیه صفحه ورود به حساب کاربری گوگل است. جالب این جاست که پس از این که کاربر اطلاعات حساب کاربری گوگل خود را وارد می‌کند، به صفحه دیگری منتقل می‌شود که در آن جا اطلاعات حساب فیسبوک نیز از او خواسته می‌شود. در واقع این نشان می‌دهد، هکر تنها به اطلاعات گوگل طعمه قانع نبوده و برای دریافت اطلاعات حساب شبکه‌های اجتماعی او نیز تله گذاشته است. علاوه بر اطلاعات ورود، هکر ممکن است به آدرس IP، موقعیت مکانی و نوع مرورگر کاربر دست پیدا کند.

افرادی که پشت این روش هک فیشینگ قرار داشتند از Google Translate برای پنهان کردن هویت اصلی سایت خود استفاده می‌کردند. همچنین این روش بر روی کاربرانی که از گوشی استفاده می‌کنند، تاثیر بیشتری داشت زیرا لینک را به طور کامل مشاهده نمی‌کردند و تنها قسمت دامنه اصلی را می‌دیدند. استفاده از Google Translate به سایت‌های مخرب اجازه می‌داد که از قسمت امنیتی سایت عبور کنند.

برای این که از طریق این روش هک نشوید، همیشه لینک سایتی که به آن وارد می‌شوید را بررسی کنید. سایت‌های فیشینگ تنها ظاهر سایت اصلی را دارند و اگر به لینک آن دقت کنید، ارقام و حروف به صورت رندم در آن وجود دارند. در ادامه تصاویر قدم به قدم این روش هک را مشاهده می‌کنید.

بیشتر بخوانید: نوت ۱۰ با یک پردازنده ۷ نانومتری عرضه خواهد شد

انتهای پیام/

هک شدن اطلاعات کاربران گوگل از طریق Google Translate

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری هک فیشینگ گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۶۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوطلبان شرکت در کنکور مراقب کلاهبرداران باشند | ویدئو

دریافت 1 MB

به گزارش همشهری آنلاین، مجرمان سایبری با جعل هویت و با ادعای واهی دسترسی به سؤالات آزمون سراسری یا ارتباط و همکاری با طراحان سؤال ، اقدام به اخاذی و کلاهبرداری از داوطلبان کنکور می‌کنند.

داوطلبان کنکور به هیچ عنوان فریب تبلیغات دروغین جذاب و اغوا کننده فروش سوالات کنکور در شبکه‌های اجتماعی را نخورند و صرفا با تکیه بر دانش و معلومات خود در کنکور شرکت کنند.

کد خبر 846312 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر مهم کنکور امتحان - امتحانات

دیگر خبرها

  • وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی
  • هشدار محققان گوگل: کاربران ممکن است به دستیار‌های هوش مصنوعی وابستگی عاطفی پیدا کنند
  • جزئیاتی از حمله به سایت اتمی ایران و کنسولگری ایران در سوریه از زبان دبیر شورای عالی امنیت /۵ پیشنهاد به نشست سن پترزبورگ
  • چگونه با وجود محدودیت ها در گوگل تبلیغ کنیم؟
  • تصاویر واقعی از گوگل پیکسل ۸A منتشر شد/ پرچمدار گوگل در رنگ‌های جدید در راه است
  • دادگاه برزیلی ایکس را بازخواست می‌کند
  • بارگذاری اطلاعات مربوط به مراکز انتفاعی در سایت شفافیت شهرداری
  • داوطلبان شرکت در کنکور مراقب کلاهبرداران باشند | ویدئو
  • اتصال روستا‌های ۲۰ خانوار اردبیل به شبکه ملی اطلاعات
  • واریز ۹۴۱ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران