Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-19@05:08:15 GMT

بهره برداری از طرح های عمرانی شهرستان قزوین

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۹۹۲۳۲

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، با حضور آیت اله عابدینی نماینده ولی فقیه در استان، عبدالمحمد زاهدی استاندار، علی فرخزاد معاون عمرانی استاندار و جمعی از مدیران استان، تعدادی از طرحهای عمرانی استان افتتاح شد.
سعید بهادیوند چگینی مدیرکل توزیع نیروی برق استان در مراسم افتتاح طرح خروجی پست ۶۳ کیلو وات پونک بیان کرد:این طرح یکی از پروژه های دهه فجر است که سال گذشته پست ۶۳ پونک افتتاح شد و این طرح توسعه مهمترین کار شرکت توزیع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت:از پروژه های انجام شده کابل کشی فشار متوسط زمینی بطول ۷۹۵ متر با کابل ۱۸۵، احداث شبکه فشار متوسط هوایی تکمداره بطول ۹۴۲ متر، احداث شبکه فشار متوسط هوایی دومداره بطول ۲۵۹۷ متر،
تقویت شبکه فشار متوسط از تکمداره به دو مداره بطول ۷۸۴ متر که هزینه آن مبلغ چهار میلیارد و بیست میلیون ریال از اعتبارات شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین تامین گردیده که مقدار ۴ فیدر از ۱۲ فیدر پست ۶۳ در حال استفاده است که ۶ فیدر هم در اینده اجرا و به بهره برداری می رسد.
در ادامه، با حضور دکتر کریمی معاون آموزش وزیر علوم و تحقیقات و فناوری، دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) افتتاح شد.

این دانشکده در حال حاضر ۸۵۰ نفر دانشجو دارد و ظرفیت اسمی آن بیش از هزار نفر است.

همچنین در ادامه آیین افتتاح ساختمان مرکزی پارک علم و فناوری قزوین برگزار شد.

معاون وزیر علوم و تحقیقات
در ایین افتتاح ساختمان پارک علم و فناوری بیان کرد:وزارت خانه از پارک های علم و فناوری حمایت همه جانبه می کند و از سال ۹۲ تا ۹۶ درامد حاصل از پارکها حاصل از فروش دانش فنی در پارک‌های کل کشور بیش از شش و نیم برابر شده است و استان قزوین نیز باید در این راستا اقدام کند.

معاون آموزش وزیر علوم و تحقیقات افزود:تا سال گذشته برای بیش از ۳۰ هزار نفر ثر پارکهای علم و فناوری کشور اشتغالزایی شده است.

در ادامه دکتر گرجی رییس پارک علم و فناوری استان قزوین در این مراسم بیان کرد:۸۰ واحد فناور در این پارک حضور دارند.

وی گفت:امیدواریم بتوانیم حوزه فعالیت این پارک را افزایش دهیم.
۱میلیارد و دویست میلیون تومان به شرکتها در استان کمک خواهیم کرد و به دنبال همکاری با همه حوزه ها استان می باشیم. کل این مجموعه ده کارمند دارد و به ششصد دانشمند و فرهیخته استان خدمات ارایه می دهد.

دکتر گرجی اظهار کرد:۱۹ موسسه در این مجموعه داریم که در سطح بین الملل فعال هستند و پروژه های انها حدود دویست میلیارد تومان برای استان بازاوری دارند. از جمله محصولات این پارک تولید موتورهای دیزلی است که امروزه به بهره برداری رسیده و می توان گفت سیستم حمل و نقل کشوری را این مجموعه مدیریت می کند.

وی گفت:طراحی موتورهای دیزلی و موتورهای قطارهای شهری از دیگر فعالیت های این پارک است و سرمایه زیادی در این محل هزینه شده اما با حضور شرکتهای همکار می توان گفت شرکتهای موجود عملا بازوی کمکی دولت هستند و حدود ۱۰۶ واحد فناور فعال در این پارک وجود دارد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۹۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن

به گزارش خبرگزاری صدا وسیماَ، مرکز تحقیقات و فناوری دو شرکت فعال در حوزه تولید واکسن‌های پلی ساکاریدی و ایمپلنت‌های ارتوپدی(کاشتینه) با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فناوران پارک، ساختمان دو شرکت جدید در پارک فناوری پردیس افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، یکی از این شرکت‌ها که سال ۱۳۹۸ با هدف تولید محصولات زیست فناورانه و واکسن‌های پلی ساکاریدی شامل هیب، پنوموکوک و مننژیت فعالیت خود را آغاز کرد.

فاز اول ساختمان این شرکت در پارک فناوری پردیس حدود ۱۵۰۰ متر مربع شامل آزمایشگاه، واحد تولیدی و اداری  است.

در مرکز تحقیقات این شرکت که سه شنبه بهره برداری شد، دو واکسن در مرحله مطالعات انسانی بوده و انتظار می‌رود که پس از انجام مطالعات لازم، در نیمه دوم سال، این دو واکسن پس از اخذ محوز‌های لازم وارد بازار شود.

افتتاح نخستین مرکز شتابدهی و هم آفرینی حوزه سلامت با مجوز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از دیگر برنامه‌های این بازدید بود. این مرکز در حمایت از شرکت های نوپا حوزه سلامت فعالیت خواهد داشت.

دیگر شرکت دانش‌بنیانی که افتتاح شد در حوزه تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی مانند پیچ، پلک و نیل‌های اینترلاک به عنوان تثبیت کننده داخلی در درمان شکستگی‌ها فعالیت می‌کند.

محصولات این شرکت علاوه بر توزیع در بیش از ۱۵۰ مرکز پزشکی در داخل کشور به کشور‌های آلمان، سوئد، مالزی و... نیز صادر شده است.

دیگر خبرها

  • مرکز تخصصی هوش مصنوعی پارک علم و فناوری استان سمنان افتتاح شد
  • بهره برداری از پروژه‌های عمرانی و آغاز عملیات فیبر نوری شهرستان میامی
  • بهره برداری از پاسگاه محیط بانی صیدوا در مهدیشهر
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان با حضور وزیر بهداشت
  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • اجرای ۱۲۰ پروژه شهری در منطقه ۵ شهرداری شیراز