Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخشدار مرکزی شهرستان لنده گفت: مناطق گردشگری این شهرستان در زمینه‌های بهداشتی، تامین آب آشامیدنی دچار ضعف‌ زیرساخت‌های اولیه است. ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۲ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لنده، عادل مرادی در نشست ستاد خدمات سفراین شهرستان اظهار داشت: شهرستان لنده یکی از محدود شهرستان‌های می‌باشد که در این ایام سال دارای طبیعتی بکر و زیبا و همچنین آب وهوایی معتدل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سد «زیبامحمد» خرم‌آباد با هدف تامین آب شرب، کشاورزی و گردشگری احداث می شودنخستین بندر ‌مسافری ـ گردشگری ایران در گیلان افتتاح می‌شود‌سوت نخستین قطار گردشگری در لرستان به صدا در‌می‌آیدتوسعه گردشگری در چهارمحال و بختیاری سبب ایجاد اشتغال پایدار می‌شود

بخشدارمرکزی شهرستان لنده بیان کرد: از مهم‌ترین مناطق گردشگری شهرستان لنده می‌توان به منطقه موگرمون که در تمامی فصول سال دارای رودخانه همیشه جاری و طبیعت بکری که دارد نام برد.

مرادی با بیان اینکه وجود امام زاده عمادالدین ولی، تپه‌های سرسبز روستاهای چهارراه عالی طیب وقیام، صحرای آبلش و رودخانه مارون، روستاهای آتشگاه و تراب را که از نعمت سرسبز و زیبایی خدادای بهره‌مند هستند را از مهم‌ترین مناطق گردشگری شهرستان لنده دانست وافزود: طبیعت زیبایی این مناطق چشم هر رهگذر و مسافری را نوازش می‌دهد اما متاسفانه‌ نبود سرویس بهداشتی مناسب، تامین آب شرب و نبود آلاچیق در این مناطق باعث می‌شود که مهمانان نوروزی نتوانند اسکان کنند.

وی تصریح کرد: نبود نقشه گردشگری شهرستان لنده در نقشه استان کهگیلویه و بویر یکی دیگر از مهم‌ترین ضعف‌های این شهرستان است.

انتهای پیام/ن

R41452/P/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۹۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردنه بیژن در کهگیلویه و بویراحمد بازگشایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا پیمانجو دوشنبه شب در حاشیه بازگشایی این محور در گفتگو با خبرنگاران افزود: گردنه بیژن در ارتفاع سه هزار و ۲۰۰ متری از سطح دریا قرار دارد و این گردنه یکی از مرتفع‌ترین گردنه‌های کهگیلویه و بویراحمد است.

پیمان جو با بیان اینکه ارتفاع برف در برخی از نقاط گردنه بیژن در سال‌های پربارش تا هفت متر نیز می‌رسد، گفت: این گردنه استان اصفهان را به کهگیلویه و بویراحمد متصل می‌کند و با توجه به بارش سنگین برف در این گردنه، آبانماه این مسیر مسدود و در اوایل اردیبهشت بازگشایی می‌شود و بازگشایی آن سبب سهولت در رفت و آمد و کاهش یک ساعت و سی دقیقه‌ای مسافت سی سخت به پادنا و سمیرم می‌شود.

وی افزود: جاده سی سخت به سمیرم در مسیر جاده گردنه بیژن ۲۳ کیلومتر طول دارد و ۱۴ کیلومتر آن برف گیر است و با بازگشایی این جاده، تردد وسایل نقلیه آسان و مسیر تردد عشایر کوچ رو هموار می‌شود.

کد خبر 6086390

دیگر خبرها

  • اعلام میزان بارش‌های کهگیلویه و بویراحمد امروز تا ساعت ۲۱:۳۰
  • ساخت هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در دست اجرا در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • جزئیات خرید تضمینی گندم در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
  • گردنه بیژن در کهگیلویه و بویراحمد بازگشایی شد
  • بازگشایی مرتفع‌ترین جاده برف گیر ایران در شهرستان دنا
  • خودکشی ۶۰ جوان بدلایل فقر، اعتیاد و بیکاری
  • ناگفته‌های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • زیرساخت‌های منطقه نمونه گردشگری دربند سرعین تامین می‌شود
  • زیرساخت‌های اساسی در خراسان جنوبی باید تامین شود
  • زیرساخت‌های استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است