Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم صالحی عصر امروز در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به اینکه امروز یکی از اصلی‌ترین دلایل بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، نداشتن مهارت‌های کافی است، اظهار داشت: خوشبختانه دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای کمتر با چنین مشکلی مواجه هستند و تقریبا عمده فارغ التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اینکه در حال حاضر ۱۷۳ دانشکده زیرمجموعه دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور هستند، بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای از بزرگترین دانشگاه‌های کشور به‌شمار می‌رود و در حال حاضر ۱۶۰ هزار دانشجو در این دانشگاه ها در سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند.

صالحی ادامه داد: البته میزان پذیرش دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های گذشته حدود ۲۰۰ هزار نفر بود اما امسال به دلیل به دلیل تغییرات ایجاد شده در کنکور، تعداد دانشجویان کاهش یافت.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه ۵۲ آموزشکده فنی و حرفه‌ای در کشور ویژه بانوان است، عنوان کرد: بسیاری از فارغ‌التحصیلان خانم این دانشگاه به دلیل اینکه رشته‌ها متناسب با آنها در نظر گرفته شده، اکنون در مشاغل خانگی به درآمدزایی پرداخته‌اند.

صالحی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۱۰۰ رشته کاردانی و ۶۰ رشته کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی در این دانشگاه اقدام به پذیرش دانشجو می‌کنند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور تاکید کرد: به جای اینکه آموزش‌های عالی در کشور به این میزان رشد کند باید از گذشته بحث آموزش‌های فنی بیشتر مورد توجه قرار می‌گرفت تا بیکاری به این صورت گسترده نمی‌شد.

وی تصریح کرد: یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های ما، نیازسنجی در بحث پذیرش دانشجو است و تلاش می‌کنیم پذیرش دانشجویان بر اساس نیازهای جامعه صورت گیرد تا در زمان فارغ التحصیلی آنها با معضل فارغ التحصیلان بیکار مواجه نشویم.

کد خبر 4538902

منبع: مهر

کلیدواژه: ابراهیم صالحی فنی و حرفه ای یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۰۰۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه صنعتی دزفول برای نخستین بار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با اشاره به پذیرش دانشجوی دکتری در این دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ برای نخستین بار در مقطع دکتری دانشجو بپذیرد.

مهدی بدیعی ادامه داد: از سال تحصیلی جدید در سه رشته «مهندسی برق گرایش برق قدرت»، «مهندسی عمران گرایش مهندسی و مدیریت منابع آب» و «معماری» دانشجو دکتری تخصصی پذیرفته می‌شوند.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول عنوان کرد: داوطلبان برای شرکت در آزمون دکتری می‌توانند از طریق دفترچه راهنمای آزمون، ثبت‌نام و پس از قبولی و طی مراحل پذیرش برای نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۴ پذیرش شوند.

دیگر خبرها

  • درخشش فارغ التحصیل رشته مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد
  • پذیرش طرح تغییر اقلیم و تاب آوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف در "یونسکو"
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • بیکاری فارغ التحصیلان مازندران بالاتر از میانگین کشور
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می شوند/ ضعف نظام آموزشی
  • پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه صنعتی دزفول برای نخستین بار
  • بازار صالح آباد کجای تهران است و مناسب کیست؟
  • برنامه ریزی برای پذیرش شرکت‌های کرمانشاه در بازار سرمایه