Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) گفت: فرآیند حمل و نقل درون محوطه ای کالاهای اساسی با هدف افزایش بهره وری، سطح کارایی و اثربخشی جابجایی این نوع کالا در مجتمع بندری امام خمینی(ره) هوشمندسازی شد. به گزارش «انرژی امروز» از سازمان بنادر و دریانوردی، عادل دریس با اشاره به سیاست گذاری سازمان بنادر مبنی بر هوشمندسازی بنادر و بهره گیری از اینترنت اشیا در تسریع روند عملیات جاری در بنادر، افزود: با بهره گیری از فناورهای نوین اطلاعات (IT)، فرآیند حمل و نقل درون محوطه ای کالاهای اساسی به صورت هوشمند تحت مدیریت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی تصریح کرد: امروزه کالاهای اساسی در سراسر دنیا در تناژهای بسیار زیاد جابجا می شوند و جابجایی حجم عظیم این کالاها مشکلات خاصی را بر بنادر تحمیل می کند که عموم این مشکلات به عملیات کار با کالا مربوط است. وی بیان داشت: مجتمع بندری امام خمینی(ره) به عنوان بندر هاب غلات کشور بیشترین حجم صادرات و واردات کالاهای اساسی در آن انجام می‌پذیرد.  دریس با بیان اینکه بندر  امام خمینی(ره)، تنها بندر پیشگام نسل سوم کشور است که قابلیت ارائه طیف وسیعی از خدمات لجستیکی را به مشتریان خود دارد، اذعان داشت: با در نظر داشتن واردات حجم وسیع کالاهای اساسی در مجتمع بندری امام خمینی(ره) لزوم مدیریت و کنترل صحیح حمـــل و نقل درون محوطه ای (انتقال کالا از اسکله به اماکن نگهداری کالا و بالعکس) ضروری است. مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) در خصوص مزایای هوشمندسازی حمل و نقل درون محوطه ای  کالاهای اساسی بیان داشت: ارتقا سطح امنیتی، سطح ایمنی، مدت زمان و کاهش هزینه، الکترونیکی کردن امور و بهره گیری از توان نیروی انسانی متخصص زمینه ساز جذب بیشتر ترافیک دریایی، رضایتمندی مشتریان و وفادار کردن آنها در خصوص بهره گیری از خدمات عرضه شده در مجتمع بندری امام خمینی(ره) می شود. دریس با بیان پیشگامی مجتمع بندری امام خمینی(ره) در بهره گیری از فناوری های نوین اطلاعات در زمینه ارائه خدمات بندری، تصریح کرد: تکمیل و بهره برداری از پروژه هوشمندسازی حمل و نقل دورن محوطه ای کالاهای اساسی در این مجتمع بندری با سرمایه گذاری بخش خصوصی و مدیریت و برنامه ریزی معاونت اموربندری و اقتصادی همزمان با دهه مبارک فجر سال جاری صورت پذیرفته و تکمیل و اجرایی شدن آن سبب بروز تحول چشمگیری در بهینه سازی عملیات تخلیه و بارگیری کالای اساسی و ارتقای سطح رضایتمندی صاحبان کالا شده است. 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۰۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۱ میلیون دلار ارز به نیازهای خدماتی تخصیص داده شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، این بانک ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز، طی دوره اول فروردین ماه تا (۲ اردیبهشت) سال جاری برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است. کالاهای اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد. نرخ ارز تأمینی برای کالاهای اساسی و دارو ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان بوده است.

به ترتیب ۵۵۱ و ۱۰۱ میلیون دلار ارز برای گروه واردات در مقابل صادرات و گروه خدمات تأمین شد.

طی سال جاری، تأمین ارز صنایع در دو بازار نیما و واردات در مقابل صادرات، ۲ میلیارد و ۴۰۵ میلیون دلار بوده است. سهم ارز نیمایی یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار با نرخ ۴۱ هزار تومان است و ۵۵۱ میلیون دلار دیگر در بخش واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی تأمین شده است. صنایعی که عمدتاً ارز نیمایی و واردات در مقابل صادرات برای آنها تأمین شده است، شامل صنایع حمل و نقل و خودرو، تجهیزات برق، معدنی، ماشین آلات و تجهیزات تولید و منسوجات و پوشاک است.

گفتنی است، امروز (۳ اردیبهشت) در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۳ هزار و ۷۲۵ تومان، یورو با نرخ ۴۶ هزار و ۵۳۶ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۹۰۶ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۰ هزار و ۸۰۵ تومان، یورو با نرخ ۴۳ هزار و ۴۲۹ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۱۱۱ تومان بود.

کد خبر 6085689 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • اینفوگرافیک | مقدار کالای اساسی حمل شده از مبدا بندر امام خمینی (ره) به استان آذربایجان غربی (۱۲ماهه سال ۱۴۰۲)
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • جابه‌جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی از مبدا بندر امام خمینی (ره)
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • ۱۰۱ میلیون دلار ارز به نیازهای خدماتی تخصیص داده شد