Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه «تقویت توان دفاعی و بازدارندگی یکی از مهم ترین دستاوردهای انقلاب بوده است»، گفت: ایران در حوزه دفاعی و بازدارندگی پیشرفت چشم گیری داشته و امروز شاهد ضریب امنیت بالایی در کشور هستیم.

پروانه مافی در گفت‌وگو با ایسنا درباره دستاوردهای انقلاب اسلامی پس از گذشت ۴۰ سال بیان کرد: سازمان ملل هر ساله گزارش توسعه انسانی منتشر می‌کند که از سال ۱۹۹۰ این گزارش شعارش این بوده که مردم ثروت واقعی کشورها هستند که حاکی از تغییر رویکردها نسبت به موضوع توسعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش دارای شاخصی به نام HDI است که معیار کلی از وضعیت توسعه انسانی را نشان می‌دهد و دستاورد کشورها را در سه بعد اساسی معرفی می‌کند. این سه بعد عبارتند از "بهداشت و سلامت" مانند امید به زندگی در بدو تولد، "آموزش" مانند مدت زمان انتظار برای تحصیل و متوسط سال‌های تحصیل، "سطح استاندارد زندگی" که درآمد ناخالص سرانه آن را نشان می‌دهد.

این عضو هیئت رئیسه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تصریح کرد: ارزش عددی شاخص توسعه انسانی بین صفر تا یک است و این امر امکان مقایسه بین کشورها را فراهم می‌کند. طبق گزارش سازمان ملل جایگاه ایران به لحاظ شاخص توسعه انسانی در سال‌های پس از انقلاب در سه بعدی که نام برده شد دائماً روبه افزایش بوده است. به طوری که این رقم از حدود ۰/۵۷ در سال ۱۳۶۹ به حدود ۰/۸ در سال ۱۳۹۶ ارتقا یافته است.

مافی در ادامه خاطرنشان کرد: این آمارها نشان می‌دهد که ایران در این سال‌ها رشد ۳۸/۳ در این زمینه‌ها داشته است. در شاخص بهداشت و سلامت، میانگین متوسط طول عمر از ۵۶/۶ درصد به ۷۵/۷ رسیده است. یعنی حدود ۲۰ سال میانگین متوسط طول عمر افزایش یافته است. در زمینه آموزش، گسترش آموزش در کشور در چهل سال اخیر از ۴۸/۸ درصد به ۸۸/۲ درصد رسیده است و نرخ با سوادی جمعیت زیر ۴۹ سال از ۵۰/۳ به ۹۵/۲ افزایش یافته است.

رئیس فراکسیون خانواده مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: بر اساس این آمار عدالت جنسیتی در آموزش رشد قابل توجهی داشته است. به طوری که آموزش دختران در کل کشور از ۳۸/۳ درصد به ۴۹/۳ درصد رسیده است. در آموزش عالی نیز ما افزایش چشمگیری داشته ایم. به طوری که از ۱۶۰ هزار دانشجو به چهار میلیون و ۷۴ هزار دانشجو دست یافته ایم.

این عضو فراکسیون امید مجلس در ادامه به اشاره به مهم‌ترین دستاورد انقلاب در این چهل سال بیان کرد: تقویت توان دفاعی و بازدارندگی کشور یکی از موفق ترین و مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب در طول این چهل سال بوده است. یکی از مهم‌ترین محورهای راهبردی ایران بعد از انقلاب توان دفاعی و بازدارندگی بوده است. ایران در طول این سال‌ها با تهدیدات مختلفی روبه رو بوده است و در حوزه دفاعی و بازدارندگی پیشرفت چشم گیری داشته است و امروز شاهد ضریب امنیت بالایی در کشور هستیم.

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه در پاسخ به این سوال که بزرگ‌ترین چالش پیش روی انقلاب چهل ساله چیست؟ گفت: این سوال من را به یاد حرف پیتر دراکر پدر علم مدیریت در جهان انداخت. ایشان در اواخر قرن ۲۰ گفته است: «در قرن ۲۱ مهم‌ترین چالش پیش روی کشورهای جهان، چالش مدیریت است. چراکه همه انسان‌ها در هر نقطه‌ای که باشند به دلیل دسترسی آسان به اطلاعات و افزایش سطح فهم و درک به یک فرهیختگی نسبی می رسند و اداره کردن آدم‌هایی که به این سطح از فرهیختگی دست یافتند یک چالش است. مدیرانی که می‌خواهند جهان آینده را اداره کنند باید کارآمد و دانا باشند.»

مافی در پایان گفت: چالش مدیریت یکی از مهم‌ترین چالش‌های کشور ما نظیر همه کشورهای دنیا است که باید با سرمایه گذاری ویژه بر روی جوانان خلاق و با استعداد با آن روبه رو شد. پرورش و به کارگیری جوانان با استعداد در حوزه‌های مدیریتی باید یکی از استراتژی‌های اساسی کشور در آینده باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چهل سالگی انقلاب اسلامی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۰۲۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور ایران از توان بازدارندگی استراتژیک رژیم صهیونیستی‌/ضرورت تنبیه رژیم صهیونیستی برای امنیت جهان لازم بود

"عباس گلرو" عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این واقعیت که جمهوری اسلامی ایران نشان داد اراده برای عملی کردن پاسخ به دشمنان را دارد، به خبرنگار حوزه پارلمانی خبرگزاری تقریب گفت: باید توجه داشت که جمهوری اسلامی تحولاتی که در منطقه غرب آسیا می‌گذرد را با حساسیت بیشتری پیگیری کند و در این بین هر گونه اظهار نظری که بتواند به ثبات منطقه کمک کند، باید گفته شود.
 
وی ادامه داد: تمامی کشورها باید علملیات وعده صادق را مدنظر قرار بدهند؛ چرا که این اولین بار در منطقه بود که جمهوری اسلامی ایران مستقیما به خاک سرزمین اشغالی فلسطین حمله و جواب شیطنت رژیم اسرائیل را داد.
 
نماینده مردم سمنان با اشاره به رایزنی های غرب برای جلوگیری از پاسخ ایران به اسرائیل، گفت: کشورهای اروپایی و غربی علی رغم رایزنی‌های فشرده با ایران برای خویشتنداری کردن کشور ما دیدیم که دستگاه دیپلماسی ما همگام با بخش نظامی خوب عمل کرد و پاسخ های محکمی داده شد که جدیت ایران در واکنش را مورد تاکید قرار داد.

گلرو با بیان این واقعیت که هیبت پوشالی اسرائیل که هیچ کس جرات چپ نگاه کردن به آنها را نداشت فرو ریخت، تصریح کرد: جهانیان دیدند که موازنه وحشتی برقرار شد، سطح بازدارندگی ایران ارتقا یافت  و تمامی اینها سبب شد افکار عمومی داخل اسرئیل نسبت به امنیت‌شان بیشتر از پیش نگران شوند.
 
این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به  رایزنی های کشورهای غربی  با مقامات وزارت خارجه ایران، تاکید کرد: زمانی که آنان جدیت ایران در پاسخ دادن به رژیم غاصب اسرائیل را دیدند از ما خواستند که در چارچوب حقوق بین‌الملل عمل کنم که خود این درخواست نشان داد عمل ما "دفاع مشروع"، "قانونی" و در "چارچوب حقوق بین‌الملل" بود؛ این عملیات نشان داد دنیا نمی‌توانست هیچ نقدی به واکنش ما داشته باشد.

 ادبیات نیانیاهو تغییر کرده است 
وی با بیان اینکه نتانیاهو همچنان به دنبال متقاعد کردن آمریکا و غرب برای پاسخ به ایران است، ادامه داد: ادبیات رژیم غاصب اسرائیل "ادبیات نگرانی" در درون است. یعنی با نگرانی حرف از واکنش می زنند و می گویند به گونه ای جواب ایران را خواهیم داد که منطقه را ملتهب نکند؛ و این بدین معناست که ما به طرف های اروپایی تضمین می‌دهیم که دست به کاری نزنیم که ایران با شدت بیشتری با ما برخود کند.
 
گلرو با یادآوری این واقعیت که اظهار نظرهای نتانیاهو قبل و بعد از اقدام ایران بسیار متفاوت و با احتیاط شده است، چرا که خوب فهمیده است راه پاسخ دادن باز شده است،  بیان داشت: "وعده صادق" درواقع پاسخ به اسرائیل نبود بلکه به طرف های غربی عضو ناتو هم پاسخ دادیم. چرا که انگلیس و فرانسه  با استفاده از جنگنده و ابزارهای مختلف نظامی خود در جهت رهگیری موشک های بالستیک، کروز و پهپادهای ایرانی آمده بودند ولی ما علی رغم همه کمک هایی که به رژیم صهیونیستی شد موفق عمل کردیم.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی در پایان با اشاره به اینکه آمریکا و غرب اعلام کردند که پاسخ حمله ایران به رژیم صهیونیستی را از طریق دیپلماتیک خواهند داد، افزود: با توجه به دیپلماسی قوی و فعالانه دولت در برخورد کردن در این زمینه و همچنین مذاکراتی که با سایر کشورها بویژه چین و روسیه انجام شد مشاهده کردیم که  آمریکا و اروپا در پاسخ دیپلماتیک به ایران شکست خوردند.
 
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد /بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • همه دستاوردهای امروز ایران اسلامی، از برکات نهضت امام راحل است
  • عبور ایران از توان بازدارندگی استراتژیک رژیم صهیونیستی‌/ضرورت تنبیه رژیم صهیونیستی برای امنیت جهان لازم بود
  • ارسال پیام بازدارندگی در وعده صادق/ طوفان الاقصی ارکان رژیم صهیونیستی را به چالش کشید
  • دستاوردهای سپاه نتیجه به‌کارگیری نیروهای جوان است
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • راز ظهور قدرت ایران در نظم نوین جهانی