Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، باز باران با ترانه از آسمان می‌بارد، امروز آسمان هم ترانه شادی سر داد، امروز در جشن 40 سالگی انقلاب اسلامی، شکوه و عظمت مردم همیشه در صحنه استان لاله خیز و لاله پرور مازندران در باران دیدنی است. امروز این مردم به پاس 40 سال پاسداری از آرمان‌های شهیدان، 40 سال مقاومت و ایستادگی و سرافرازی آمدند تا به دشمنان قسم خورده انقلاب بگویند؛ ما آمده‌ایم! تا به ستمگران جهان یادآوری کنیم پای آرمان‌ها و ارزش‌های این انقلاب ایستاده‌ایم؛ حتی اگر باران ببارد! امروز مردم آمدند تا بار دیگر به ستمگران بفهمانند که تا پای جان از انقلاب و میهمن‌مان پاسداری خواهیم کرد و مثل سال‌های جنگ، سرود غیرت و پیروزی سر دهند و فریاد بزنند که هنوز دل‌مان به عشق این انقلاب می‌تپد و مشت‌های گره کرده این مردم است که مانند پتک سنگین بر سر دشمن فرود می‌آید و این صدای فرزندان انقلاب است که پشت آمریکا و استکبار جهانی را می‌لرزاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درود بر مردم ولایتمدار و انقلابی که پا به پای این انقلاب آمده اند تا 40 سالگی اش را به جشن بنشینند. آری! امروز مردم آمده‌اند تا بگویند ما ایستاده‌ایم در 40 سالگی انقلاب‌مان. امروز آنچه که می‌شنوی صدای آشنای خنده‌های وطن است؛ صدای زلال همبستگی و وفاداری از جای جای مازندران با شکوه، این صدا شنیدنی است؛ از رامسر تا گلوگاه و از همه جای این استان، آوای یکدست عشق به انقلاب و ایران عزیز به گوش می‌رسد. آری! فرزندان وفادارت ای وطن مثل همیشه دین خود را به انقلاب اسلامی به خوبی ادا کرده اند. و تو بدان ای وطن! هنوز هم این ملت دلداده به انقلاب است و بر سر عهدی که با تو بست می‌ماند و ثابت قدم در راه انقلاب ایستاده است و با تمام وجود می گوید هنوز هم مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل شعار اصلی ماست. و سرافرازانه و قدرتمندانه فریاد می‌زند: برخيز، که فجر انقلاب است امروز بيگانه صفت، خانه خراب است امروز هر توطئه و نقشه که دشمن بکشد از لطف خدا، نقش بر آب است امروز و من نیز فریاد می زنم! ای ایران سربلند من! نامت را باشکوهتر از همیشه بر صفحه دلم می‌نگارم و با افتخار فریاد می‌زنم همیشه جاودان بمانی! جاودانه ترین نام دنیا ای ایران!

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۰۵۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ختم غائله‌ی شهرنو به روایت شیخ حسین انصاریان/ قسمت ۱

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در آستانه‌ی پیروزی انقلاب یکی از نقاطی که مورد غضب انقلابیون تندرو قرار گرفت و حتی دو هفته پیش از پیروزی قطعی توسط آنان به آتش کشیده شد، شهرنو یا همان محله‌ی بدنام تهران بود. نخستین بار عصر دوشنبه ۹ بهمن ۱۳۵۷ شماری از جوانان تندرو به شهرنو هجوم برده و آن‌جا را به آتش کشیدند، اما ماجرا با ورود ده نفر روحانی در آن مقطع ختم به خیر شد؛ آن‌ها فورا به آتش‌نشانی مراجعه کرده و از ماموران خواستند برای خاموش کردن آتش اقدام کنند. با این حال استخوان شهرنو همچنان لای زخم انقلاب باقی ماند تا نزدیک به دو هفته پس از پیروزی انقلاب.

مرحله‌ی بعدی مواجهه‌ی انقلابیون با شهرنو این بار اما نه سرخود، که به دستور دادستانی وقت صورت گرفت آن هم نزدیک به دو هفته پس از پیروزی انقلاب. روز یک‌شنبه ۵ اسفند ۱۳۵۸ خیابان‌های اطراف محدوده‌ی شهرنو زیر پوشش حفاظتی پاسداران انقلاب قرار گرفت و در ساعت ۲۲ پاسداران کمیته‌ی منطقه‌ی ۱۲ و چند نفر از اعضای شورای دایره‌ی مبارزه با منکرات، با در دست داشتن حکم دادستانی با بولدوزرهای شهرداری دیوارهای شهرنو را تخریب کردند.. فردای آن روز کیهان در پی اعلام این خبر نوشت: «قرار است جای خانه‌ها، مغازه‌ها و اماکن قلعه شهرنو که کار تخریب آن ظرف چند روز آینده پایان می‌گیرد، به‌زودی در زمین آن بازار اسلامی،‌ مسجد، مدرسه و پارک ایجاد شود.» یکی از مسئولان شورای دایره‌ی مبارزه با منکرات نیز در رابطه با این موضوع به خبرنگار شهری کیهان گفت: «دایره‌ی مبارزه با منکرات کار خود را از چهار ماه پیش با حکم دادستان انقلاب اسلامی آغاز کرد و خط اصلی عمل‌کرد این شورا مبارزه‌ی پی‌گیر در جهت ریشه‌کن کردن فساد و فحشا در سراسر کشور می‌باشد.»

نماینده‌ی دادستان برای حل این مسئله، شیخ حسین انصاریان بود. ایشان در گفت‌وگویی که با بخش تاریخ شفاهی مرکز اسناد انقلاب اسلامی در پاییز ۷۸ انجام داده جزئیات این ماجرا را توضیح داده است. مرکز اسناد انقلاب اسلامی به‌تازگی ویدیوی قسمت نخست این بخش از سخنان او را در کانال تلگرامی خود قرار داده که متن آن به این شرح است:

انصاریان: یک بار مردم حمله کردند آن‌جا را آتش زدند. کار افراطی هم صحیح نیست هم این‌که آقای طالقانی خیلی از این عمل ناراحت شد و در یک سخنرانی‌اش خیلی حمله کرد به آن‌هایی که این کار را کردند. من اول فرستادم شهرنو آمار گرفتم؛ ۱.۱۲۰ خانه در ۸۰ هزار متر ساختمان در آن‌جا وجود داشت؛ یک طبقه و دو طبقه، تمام این خانه‌ها مرکز فحشا بود. خیلی نرم باها آن‌ها صحبت، و همه‌ی خانه‌ها را قیمت‌گذاری کردیم. خانه‌ها را به ما واگذار کردند ولی به نام من در محضر نوشتند که وکیل آقای قدوسی (دادستان کل انقلاب اسلامی) بودم. من امضا می‌کردم و پول‌شان را هم نقد می‌دادم.

[مصاحبه‌کننده] مقاومتی نکردند؟

انصاریان: اغلب‌شان نه، چون پیرمرد هم شده بودند، پشیمان هم شده بودند. با آن‌ها برای توبه کردن هم صحبت می‌کردیم. خیلی‌هایشان هم گریه می‌کردند و با کمال رضایت... حتی بعضی‌ها پول خانه‌های‌شان را نگرفتند، گفتند حالا که شما می‌خواهید یک کار خدایی کنید ما سند را به نام‌تا می‌زنیم می‌رویم.

۲۵۹۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898958

دیگر خبرها

  • راهپیمایی « جمعه خشم» در مازندران برگزار می شود
  • ادامه مراسم جمعه‌های خشم در مازندران
  • ادامه مراسم جمعه های خشم در مازندران
  • بیش از ۴۰ راهپیمایی حمایت از مردم غزه در کرمان برگزار شد
  • ختم غائله‌ی شهرنو به روایت شیخ حسین انصاریان/ قسمت ۱
  • دمیدن روح در دنیای امروز با تمدن نوین اسلامی
  • آسمان مازندران امروز ابری و باران پراکنده
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • تداوم بارش باران تا ظهر امروز در مازندران
  • آسمان مازندران امروز ابری همراه با رگبار باران