Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@00:19:36 GMT

موج رسانه ای علیه نماینده مسلمان کنگره آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۱۲۴۸۱

«ایلان عمر» که یکی از دو زن مسلمانی است که در جریان انتخابات اخیر مجلس نمایندگان آمریکا به کنگره راه یافته، روز گذشته به نقش لابی موسوم به «کمیته امور آمریکا-اسرائیل»  (آیپک) در آمریکا اشاره کرد. همین اشاره کافی بود تا ده‌ها رسانه‌ و مقام سیاسی در آمریکا وی را به «یهودستیزی» متهم کرده و عقب‌نشینی و حتی مجازات وی را خواستار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند عمر پیش از این هم به دلیل حمایت از کمپین موسوم به «بایکوت اسرائیل» (بی‌دی‌اس) از سوی لابی‌های صهیونیستی تحت فشار بود، اما جنجال تازه پس از آن آغاز شد که «گلن گرینوالد» روزنامه‌نگار تحقیقی با انتشار توییتی پرسید چرا عمر و «رشیده طلیب» دیگر نماینده مسلمان کنگره، به دلیل انتقاد از اسرائیل مورد حمله اعضای کنگره قرار گرفته‌اند.

عمر در پاسخ به این سوال، در توییتی که اشاره تلویحی به صهیونیست‌هاست، نوشت: «همه‌اش به خاطر بنجامین‌هاست پسر.»

 

در واکنش به این توییت، «باتیا اونگار سارگون» از دبیران نشریه صهیونیستی «فوروارد» به انتقاد از عمر پرداخت و از او پرسید که فکر می‌کند چه کسی سیاستمداران آمریکایی را حمایت مالی می‌کند.

عمر به صراحت پاسخ داد: «آیپک.»

با وجود آنکه حمایت آیپک و دیگر بنیادهای صهیونیستی از سیاستمداران آمریکایی موضوعی مخفی نیست و حتی بخشی از مبالغ پرداختی به نامزدهای ریاست‌جمهوری و کنگره آمریکا به صورت عمومی اعلام می‌شود، اما اشاره رسمی یک عضو کنگره به این موضوع امری کم‌سابقه است و همین موضوع موجب شد تا همین دو توییت عمر را با سیلی از واکنش‌های رسانه‌ها و سیاستمداران حامی رژیم صهیونیستی مواجه کند. طبق معمول، در این واکنش‌ها برای فشار به عمر به انگ «یهودستیزی» توسل شده است.

«مکس رُز» هم‌حزبی عمر در مجلس نمایندگان آمریکا یکی از افرادی بود که به این مسئله واکنش نشان داد. او در توییتر نشت: «وقتی کسی از کنایه‌های تنفرآمیز و توهین‌آمیز علیه افرادی از هر مذهبی استفاده می‌کند، من ساکت نمی‌مانم... در دوره‌ای که یهودستیزی در حال گسترش است، رهبران ما نباید برای مقابله با کسانی که از اسرائیل حمایت می‌کنند، کلیشه‌های مخرب در مورد مردم یهود را برانگیزند.»

حتی رهبران حزب دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا نیز در بیانیه‌ای مشترک اظهارات عمر را محکوم کرده و نوشته‌اند: «استفاده خانم عمر از کنایه‌های ضدیهودی و اتهام‌زنی‌های زیان‌آور به حامیان اسرائیل واقعا توهین‌آمیز است. ما این اظهارات را محکوم کرده و از خانم عمر می‌خواهیم فورا بابت این اظهارات آسیب‌زا عذرخواهی کند.»

البته فشار به عمر و طلیب به دلیل انتقاداتشان از رژیم صهیونیستی موضوع تازه‌ای نیست و حتی پیش از انتشار توییت عمر، نمایندگان نزدیک به رژیم صهیونیستی طرح‌ها و قطعنامه‌هایی را برای محکوم کردن انتقاد از تل‌آویو به کنگره ارائه کرده‌اند. در یکی از قطعنامه‌های پیشنهادی «لی زلدین» نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان مستقیما به عمر اشاره و اظهارات گذشته وی در مورد رژیم صهیونیستی، یهودستیزی توصیف شده است.

در پی این فشارها، عمر عصر دوشنبه در بیانیه‌ای از اینکه از اظهاراتش برداشت‌های «یهودستیزانه» شده عذرخواهی کرد، اما در عین حال نوشت: «اما همزمان دوباره بر نقش مشکل‌ساز لابی‌گران در سیاست ما، چه آیپک باشد، چه انجمن ملی اسلحه باشد و چه صنعت سوخت فوسیلی، تأکید می‌کنم. مدت‌هاست که این مسئله وجود دارد و باید اراده پرداختن به آن را داشته باشیم.»

فشار سیاسی و رسانه‌ای به عمر در حالی صورت می‌گیرد که سال‌هاست نقش لابی صهیونیستی در سیاست آمریکا امری آشکار است و حتی کتاب‌هایی نیز در مورد آن نوشته شده است، هرچند همه این کتاب‌ها با بایکوت رسانه‌ای مواجه شده‌اند.

معروفترین کتاب در این زمینه کتابی است که در سال ۲۰۰۷ با عنوان «لابی اسرائیل و سیاست خارجی ایالات متحده» توسط «جان مرشایمر» و «استفان والت» دو تن از نظریه‌پردازان مشهور روابط بین‌الملل نوشته شد. پس از انتشار کتاب حتی این دو شخصیت برجسته دانشگاهی نیز از گزند انگ یهودستیزی مصون نماندند و از آن زمان عملا به حاشیه رانده شده‌اند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: انتخابات رسانه سیاست خارجی کنگره آمریکا مسلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۲۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل بعد از ۲۰۰ روز جنگ به هیچ چیز نرسید

یک رسانه عبری اعلام کرد که اسرائیل ۲۰۰ روز بعد از جنگ به هیچ چیز هدفی نرسید و به این نتیجه رسیده که تنها راه برای آتش‌بس با حزب‌الله، توقف جنگ در غزه است.

به گزارش مشرق، با گذشت ۲۰۰ روز از جنگ غزه علاوه بر کارشناسان و محافل و رسانه‌های صهیونیستی تقریبا همه مقامات اسرائیلی به جز «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر درباره وضعیت آشفته این رژیم در جنگ و عدم تحقق اهداف آن صحبت می‌کنند و تنها نتانیاهو است که همچنان شعار پوچ «پیروزی مطلق» را سر می‌دهد؛ در حالی که به هیچ یک از اهداف اعلام شده خود در جنگ غزه از جمله نابودی حماس و آزادی اسرای صهیونیست نرسید.

در همین زمینه روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت در گزارشی با اشاره به عقب نشینی اغلب نیروهای ارتش اسرائیل از خاک نوار غزه تاکید کرد که ارتش اسرائیل در هیچ یک از میادین نبرد به اهداف خود نرسید و در حالی که ۲۰۰ روز از جنگ گذشته مسئولان حماس همچنان باقی مانده‌اند و ۱۳۳ اسیر اسرائیلی هم در غزه هستند.

این رسانه صهیونیستی در ادامه به وضعیت آشفته جبهه شمالی فلسطین اشغالی در سایه حملات موشکی و پهپادی و نیز عملیات‌های ترکیبی حزب الله اشاره و اعلام کرد که در جبهه شمالی اسرائیل (فلسطین اشغالی) نیز شلیک موشک‌ها و پهپادها از سمت لبنان به صورت روزانه و با سرعت قابل توجهی ادامه دارد.

یدیعوت آحارانوت افزود که ده‌ها هزار شهرک نشین اسرائیلی در مرز با لبنان هنوز قادر به بازگشت به خانه‌های خود نیستند و در حالی که هنوز جنگ گسترده‌ای با حزب الله آغاز نشده است ده‌ها هزار اسرائیلی آواره هستند.

این رسانه عبری همچنین به عملکرد نامناسب مقامات سیاسی رژیم صهیونیستی اشاره و تاکید کرد که هنوز هیچ پیشرفتی در ارتباطاتی که میان آمریکا و فرانسه و دولت لبنان برای قانع کردن حزب الله جهت آرام کردن جبهه جنوب این کشور برقرار است، حاصل نشده و نهاد امنیتی و نظامی اسرائیل به این نتیجه رسیده که توقف جنگ در غزه تنها راهی است که می‌تواند به آتش بس با حزب الله در شمال هم منجر شود.

یدیعوت آحارانوت تصریح کرد که علاوه بر آن یمنی‌ها نیز همچنان به حملات خود در دریای سرخ ادامه می‌دهند و عمدتا با ائتلافی که آمریکا در آنجا تشکیل داده درگیر هستند.

از طرف دیگر «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی و رئیس کنونی حزب «اسرائیل خانه ما» اعلام کرد که ۲۰۰ روز بعد از شروع جنگ غزه شاهد شلیک ۵ موشک به سمت شهرک سدیروت و دو موشک به سمت زیکیم بودیم و همچنین در دویستمین روز این جنگ یک نبرد واقعی بی وقفه در شمال آغاز شد؛ جایی که حزب الله عمق شهر عکا را هدف قرار داد. علاوه بر آن اسیران اسرائیلی هنوز نزد حماس هستند.

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • طرح جدید در کنگره آمریکا برای توقف کمک نظامی به رژیم صهیونیستی
  • اسرائیل بعد از ۲۰۰ روز جنگ به هیچ چیز نرسید
  • پلیس فرانسه نماینده پارلمان را بابت انتقاد از اسراییل احضار کرد
  • پلیس فرانسه نماینده ارشد پارلمان را احضار کرد
  • اینفوگرافیک| عملیات ایران علیه اسرائیل در یک نگاه
  • اهداف راهبردی عملیات «وعده صادق» ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • ابعاد بی‌سابقه اعتراضات در آمریکا علیه حملات صهیونیست‌ها به غزه
  • مداخله ۹۵میلیارد دلاری آمریکا در معادلات جهانی | واشنگتن استراتژی سدنفوذ را احیا می‌کند؟
  • پول‌پاشی برای مثلث نیابتی
  • واکنش حماس به تصویب کمک‌های جدید آمریکا برای صهیونیست‌ها