Web Analytics Made Easy - Statcounter

اختتامیه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر امشب برگزار شد و منتخبین هیات دوران در عرصه های مختلف مشخص شدندبه گزارش بلاغ،این مراسم با حضور اصحاب فرهنگ و هنر در برج میلاد تهران برگزار شد.

سخنان دبیر جشنواره فیلم فجر در آغاز مراسم

ابراهیم داروغه زاده دبیر جشنواره فیلم فجر با گرامیداشت ایام دهه فجر سخنان خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن سخنان داروغه زاده در ادامه آمده است: 
سی و هفتمین جشنواره را در ححالی به پایان می بریم که برای سینماگران اتفاقات مهمی افتاد. سال 97 مهم ترین سال برای سینمای ایران و پرفروش ترین سال برای سینمای ایران به شمار می آید. استقبال تماشاگران از آثار متعدد و متنوع سینمای ایران در طول سال به نمایش در آمد و در این سال یکصد سالن جدید به مجموعه سالن های سینما اضافه شد. 
آثار کوتاه، مستند و سینمایی در رویدادهای جهانی حضور داشت. اقتصاد سینما اقتصادی پویا با رشد همراه بود. آثار در جشنواره نسبت به دوره های قبل رشد قابل توجهی داشت. این چیزی است که منتقدین پس از شروع نمایش ها گفتند که سال سختی برای داوران است. 
تنوع آثار در جشنواره و وسعت جغرافیایی آثار در تمامی ایران و تمرکز به آثار سینمای ایران به موضوعات دارای اولویت در کشور مورد پسند علاقه مندان ایران است. 
سینمای ایران در چهل سال با وجود تلاش دشمنان برای ناامید سازی دشمنان تلاشی افزون بود که سهم خود را در چهل سالگی انقلاب ادا کند که جشنواره فجر برای سینمای ایران رویداد هنری نیست بلکه رویدادی مهم در عرصه فرهنگ کشور است.
آنچه از دید رسانه ها شور و نشاط جریان اجتماعی حول محور سینمای ایران در سراسر کشور شرایطی فراهم کرد که عدالت اجتماعی را داشته باشد. 
صف های طولانی علاقه مندان به اکران آثار جشنواره امسال را جشنواره ای متمایز ساختهخ بود خدارا شاکریم که سهم قابل توجهی در جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی داشته باشیم. 
امشب تمام سینمای ایران پیروز و سربلند هستند همه نامزد شده ها و نشده ها. سینمای ایران از فردا راهی جدید را آغاز خواهد کرد.

 

در ادامه این مراسم سیمرغ بلورین فیلم کوتاه داستانی به فیلم «بچه خور» به کارگردانی محمد کارت رسید.

محمد کارت پس از دریافت جایزه خود گفت: خیلی خوشحالم از سیدمازیار میری تشکر می کنم و از عوامل این فیلم . تبریک به شما و ممنون از همه شما. امیدوارم فیلم کوتاه در جشنواره فجر استمرار داشته باشد.

سیمرغ بهترین فیلم سینمایی مستند به بهارستان خانه ملت ساخته بابک بهداد رسید.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم در بخش نگاه نو به فیلم «مسخره‌باز» به کارگردانی همایون غنی‌زاده اهدا شد.

 

 برای دریافت این جایزه خیال محمد یک مهاجر افغانستانی به روی سن آمد و این متن را خواند: "اسم من خیال محمد است. نزد آقای غنی زاده کار می کنم من یک مهاجر افغانستانی هستم .از ایشان خواستم اگر توانست امروز از مشکلات مهاجران افغانستانی بگوید و بگوید که زندگی درد دارد. ایشان از من خواست به جای ایشان اینجا حاضر شوم و خودم از مشکلات مهاجران بگویم و بگویم زندگی درد دارد. در راه فکر کردم مگر مشکلات ما را همه نمی دانند؟ مشکلات تحصیلی، دانشجویی ،امتیازات حقوقی ا وجتماعی اما خود مردم ایران مگر مشکلات کم دارند؟ برای همین دیگر نیکو نیافتم در این شرایط گله کنم .امروز باید فقط حرف های خوب بزنیم. می خواهم از این فرصت استفاده کنم و مردم ایران را سپاس گویم. امروز که آفتاب امید در افغانستان دمیدن گرفته ما مردم افغانستان به پاس سال های میزبانی شما برایتان آرزوی عبور از مشکلات و بحران ها می کنیم. امید که رنگ آرامش دوباره به کشور بازگردد."

 البته غنی زاده از این جایزه انصراف داد که متن نامه انصراف همایون غنی زاده از دریافت سیمرغ جشنواره فجر بدین شرح است:" نگاه نویی به جشنواره تزریق نکرده ام

کاگردان موفق برگزیده باید موفق شده باشدکه نگاه نو و جدیدی رادر جشنواره تزریق کرده باشد. حال آن‌که آن‌چه می‌بینیم حکایت از عدم موفقیت اینجانب، کارگردان «مسخره‌باز» در تزریق نگاه نو به جشنواره است.
لذا ضمن خرسندی و قدردانی از ایجاد فرصت حضورم در جشنواره امسال، اینجانب همایون غنی‌زاده از پذیرفتن این جایزه، یعنی نگاه نو معذورم.
امید که در دوره‌های دیگر، کارگردان مقبول‌تری برای این جشنواره باشم."

سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی به مجتبی فرآورده و مهدی جعفری برای فیلم «۲۳ نفر» اعطا شد.

 در ادامه مراسم اختتامیه سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور روی صحنه، ضمن تبریک جشن ملی سینما و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بخشی از پیام حسن روحانی رییس‌جمهور را برای جشنواره سی و هفتم خواند و تاکید کرد که متن کامل این پیام در کتاب جشنواره منتشر شده است.

محمد علی باشه‌آهنگر جایزه بخش سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه میدانی را به ایمان کریمیان برای "ماجرای نیم روز: رد خون" اهدا کرد.

در بخش جلوه های بصری، سیمرغ بلورین به جواد مطوری(مسخره باز) رسید.

سیمرغ بلورین بهترین چهره پردازی به ایمان امیدواری برای فیلم سینمایی شبی که ماه کامل شد اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین طراحی لباس به محمدرضا شجاعی برای فیلم سینمایی شبی که ماه کامل شد اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه به کیوان مقدم برای فیلم سینمایی غلامرضا تختی شد اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری به ایرج شهزادی برای فیلم سینمایی متری شیش و نیم اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری به مهرشاد ملکوتی برای فیلم سینمایی ماجرای نیمروز؛ رد خون اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین تدوین به بهرام دهقانی برای فیلم سینمایی متری شیش و نیم اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن به امین هنرمند برای فیلم سینمایی قصر شیرین اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری به حمید خضوعی ابیانه  برای فیلم سینمایی تختی اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین نقش مکمل زن به فرشته صدر عرفایی برای فیلم سینمایی شبی که ماه کامل شد  اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین نقش مکمل مرد به  علی نصیریان برای فیلم سینمایی مسخره باز اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین پویانمایی به فیلم سینمایی آخرین داستان(اشکان رهگذر) اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم هنر و تجربه به فیلم سینمایی مسخره باز(همایون غنی زاده) اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین نقش اول زن به الناز شاکردوست برای فیلم سینمایی شبی که ماه کامل شد اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین نقش اول مرد به هوتن شکیبا برای فیلم سینمایی شبی که ماه کامل شد اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه به محسن قرایی و محمد داوودی برای فیلم سینمایی قصر شیرین اهدا شد.

سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیات داوران به نیما جاویدی برای سرخپوست اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی به نرگس آبیار برای فیلم سینمایی شبی که ماه کامل شد اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم به شبی که ماه کامل شد اهدا شد.

منبع: خبر فوری

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۲۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی گفت: با توجه به دهه حماسه که از ۲۵ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و تا ۳ خردادماه ادامه پیدا می‌کند.

حسین عباس‌زاده افزود:تاکنون شاهد برگزاری ۳ دوره جایزه ملی داستان حماسی بوده‌ایم که به صورت ملی برگزار شده است و از سال گذشته چهارمین دوره داستان حماسی فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرده و در خرداد ماه اختتامیه چهارمین دوره را برگزار می‌کنیم.

وی گفت: آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره با محوریت داستان‌های حماسه تاریخی، حماسه بومی و حماسی دینی در دو قالب داستان کوتاه و رمان است که شرکت‌کنندگان آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده‌اند.

دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی افزود: پس از انتشار فراخوان چهارمین جایزه ملی داستان حماسی نشست‌هایی تخصصی در سراسر کشور و در استان‌های مختلف تحت عنوان معرفی کلی داستان حماسی، نحوه نگارش و آشنایی شرکت‌کنندگان با این نوع داستان برگزار شد که تقریبا در تمامی استان‌های کشور جلسات تخصصی توسط اساتید با سابقه برگزار شده است.

عباس‌زاده گفت: همچنین کارگاه‌هایی تخصصی در ۱۰ شهرستان خراسان رضوی از جمله شهرستان‌های تربت‌جام، سبزوار، نیشابور، خواف، چناران، تایباد و... برگزار شده است.

وی افزود: در مجموع نزدیک به ۹۹۶ نفر از سراسر کشور و خراسان رضوی در کارگاه‌های آموزشی چهارمین دوره جایزه ملی داستان حماسی شرکت کرده‌اند که در فراخوان اولیه آخرین مهلت ارسال آثار تا اواخر دی ماه سال ۱۴۰۲ اعلام شده بود، اما با توجه به درخواست شرکت‌کنندگان ارسال آثار تا ۱۵ اسفندماه تمدید شد.

دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خصوص تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره گفت: تاکنون ۸۸۹ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که ۱۸۵ اثر در قالب رمان و ۷۰۴ اثر نیز در قالب داستان کوتاه بوده است.

عباس‌زاده گفت: داوری آثار نیز در دو مرحله صورت می‌گیرد که در مرحله اول داوری اواسط اردیبهشت‌ماه انجام می‌شود و مرحله دوم نیز قبل از اختتامیه برگزار می‌شود.

 

 

دیگر خبرها

  • اختتامیه جشنواره «تن پوش» در ورامین
  • بهترین انیمیشن‌های ۲۰۲۳
  • اختتامیه فصل سوم جشنواره سرود ایران در آباده برگزار می‌شود
  • چه کسانی باید لوزه‌های خودشان را جراحی کنند؟ | بهترین زمان جراحی لوزه چه سنی است؟
  • برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد
  • نگاهی به فیلم سینمایی آسمان غرب/روایت ارتشی از جنگ
  • «استودیو جیبلی ژاپن» برنده دومین نخل طلای افتخاری جشنواره کن
  • اختتامیه هفتمین جشنواره مدرسه عشق در رشت
  • پوران درخشنده و پرویش نظریه در میان داوران جشنواره ملی فیلم اقوام
  • فرمانده کل ارتش: در آمادگی کامل هستیم