Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-03-29@01:48:05 GMT

نویسنده پرفروش دروغگو از آب درآمد

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۱۳۹۷۷

نویسنده پرفروش دروغگو از آب درآمد

دن مالوری نویسنده پرفروش اقرار کرده که درباره داشتن سرطان مغز دروغ گفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایندپندنت، با فاصله کمی پس از این که مجله نیویورکر پروفایلی جدید از دن مالوری منتشر کرد و نشان داد که چطور این نویسنده طی سال‌ها درباره زندگی شخصی خود دروغ گفته است، او مجبور شد که اقرار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نویسنده آمریکایی کتاب «زن پشت پنجره» که تحت نام مستعار ای‌جی فین به چاپ رسید، گفت به این دلیل ادعا کرده بود سرطان دارد تا بتواند با تقلاهای خود با بیماری دو قطبی کنار بیاید.

کتاب «زن پشت پنجره» که ماه ژانویه سال ۲۰۱۸ منتشر شد، توانست در صدر جدول کتاب‌های پرفروش نیویورک تایمز قرار بگیرد. پیش از انتشار این کتاب، مالوری در خانه‌های نشر لندن و نیویورک به عنوان ویراستار کتاب مشغول به کار بود.

اقتباسی سینمایی از کتاب او هم ساخته شده و قرار است امسال روی پرده‌های سینما برود. داستان این فیلم درباره زنی دچار آگورافوبیا یا هراس از مکان‌های باز است که جاسوسی همسایه‌های خود را می‌کند. ایمی آدامز و گری اولدمن در این فیلم نقش‌آفرینی می‌کنند.

به گفته نیویورکر، مالوری که یک مرد آمریکایی ۳۹ ساله است که در دانشگاه آکسفورد تحصیل کرده، به تعدادی از همکارانش گفته است که مبتلا به سرطان مغز است. او همچنین این ادعا را در درخواست خود برای دانشگاه هم مشمول کرده بود.

این مقاله همچنین مالوری را متهم به این کرده بود که به مردم می‌گوید مادرش هم به خاطر سرطان جان خود را از دست داده است و برادرش نیز در قید حیات نیست. وقتی مالوری نوجوان بود مادرش سرطان داشت، اما هم او و هم برادرش زنده هستند.

مالوری در پاسخ به این مقاله در بیانیه‌ای گفت: این حقیقت دارد که چند بار در گذشته من گفته‌ام، تلقین کرده‌ام یا اجازه داده‌ام دیگران باور کنند که به جای یک مشکل روانی، من یک مشکل فیزیکی دارم: مشخصا سرطان. وقتی نوجوان بودم مادرم سرطان سینه شدید داشت که تجربه شکل‌دهنده آن دوران از زندگی من و معادل درد و وحشت بود. به شدت از مشکلات روانی خودم خجالت می‌کشیدم و ترسناک‌ترین و حساس‌ترین رازهایم بودند.

او اضافه کرد: مثل بسیاری از افرادی که مبتلا به بیماری دوقطبی شدید هستند، من هم افسردگی خردکننده، افکار توهمی، وسواس‌های مرگبار و مشکلات حافظه‌ای را تجربه کرده‌ام.

او گفت با توجه به تمام این‌ها، معذرت‌خواهی می‌کند که از حسن نیت دیگران سوء استفاده کرده و این هدفش نبوده است

منبع:مهر

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۳۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبدالله سیدران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالله سیدران، شاعر بوسنیایی که نویسنده فیلمنامه فیلم برنده جشنواره کن توسط امیر کوستوریتسا، کارگردان صرب، بود و میراث غنی فرهنگی از بینش انتقادی خود درباره بالکان به جا گذاشته، در سارایوو درگذشت.

به گزارش مهر، سیدران نویسنده فیلمنامه «وقتی بابا رفته بود ماموریت» کوستوریتسا بود که سال ۱۹۸۵ جایزه نخل طلای کن را دریافت کرد. او همچنین در نوشتن فیلمنامه فیلم «دالی بل را یادت می‌آید؟» کوستوریتسا در سال ۱۹۸۱ با وی همکاری کرد.

این نویسنده که سال ۱۹۴۴ در سارایوو به دنیا آمد، انتشار آثار ادبی، به ویژه شعر، را در دهه ۱۹۶۰ آغاز کرد. او منتقد صریح نیروهایی بود که بارها موجب متلاشی شدن بالکان از جمله زادگاهش سارایوو بودند. وی در مصاحبه با یک ایستگاه تلویزیونی محلی در سال ۲۰۱۱ گفت: آزار و اذیت در خطوط سیاسی در یک نسل به نسل‌های بعدی منتقل می‌شود. این نفرین بالکان است، نفرین سرنوشت ما که اینجا گذشته محبوب‌تر از حال است.

بنیامینا کاریچ، شهردار سارایوو، در ادای احترام به سیدارن نوشت: ما شما را برای همیشه به خاطر شهادتتان در مورد زیبایی، روح و غرور بوسنیایی، در مورد ارزش‌هایی که انسان را انسان می‌سازد، به یاد خواهیم آورد.

سیدران سال پیش به دلیل مشکلات جدی سلامتی از حضور در مجامع عمومی خودداری و فقط گاه از طریق رسانه‌های اجتماعی با مردم ارتباط برقرار کرد. وی عضو آکادمی علوم و هنر بوسنی بود و جوایز ادبی ملی و بین المللی را در کارنامه داشت که جایزه آزادی مرکز پن فرانسه برای کتاب شعر «تابوت سارایوو» از جمله آن‌ها بود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888922

دیگر خبرها

  • ظرفیت عظیم شعر برای برنامه‌سازی در تلویزیون
  • یادداشت|تأملات سیدحسن حسینی در حوزه «بیدل شناسی»
  • عبدالله سیدران درگذشت
  • گزارشی از نظر منتقدان درباره آخرین کتاب چاپ شده مارکز
  • پاسخی به درخواست یک روزنامه در مورد کاظم صدیقی! - یک جامعه شناس: توصیه به «برخورد مؤمنانه» زمانی اعتباری داشت؛ اکنون آن‌که توصیه می‌کند، بیشتر به چوپان دروغگو می‌ماند!
  • کتابی که تئوری کودتای رضا شاه بود
  • پاسخی به درخواست یک روزنامه در مورد کاظم صدیقی/ توصیه به «برخورد مؤمنانه» زمانی اعتباری داشت/ اکنون آن‌که توصیه می‌کند، بیشتر به چوپان دروغگو می‌ماند!
  • پرفروش‌ترین خودروها در اروپا
  • نویسنده «مار و پله»: از مامور امنیتی پرونده مدینه متشکرم
  • پرفروش‌ ترین گوشی شیائومی + دانلود لیست قیمت جدیدترین و ارزان‌ترین موبایل امروز(۷ فروردین)