Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج تحقیقات جدید حاکی از فعالیتهای هسته‌ای کره شمالی با وجود مذاکرات خلع سلاح است. ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۰ بین الملل آسیا-اقیانوسیه آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، طبق یک تحقیق منتشر شده تنها چند هفته قبل از دومین نشست بین رئیس جمهوری آمریکا و رهبر کره شمالی به نظر می‌رسد کره شمالی درحین مذاکرات خلع سلاح با آمریکا احتمالا در سال گذشته اقدام به تولید 7 بمب هسته‌ای و افزودن آنها به زرادخانه خود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش منتشر شده از سوی مرکز همکاری و امنیت بین الملل دانشگاه استنفورد حاکی از آن است که با اینحال توقف آزمایشات موشکی و هسته‌ای کره شمالی از سال 2017 به بعد به این معنی است که برنامه هسته‌ای این کشور به نسبت سال گذشته تهدید کمتری به شمار می‌رود.

سیگفرید هکر، مدیر سابق آزمایشگاه تسلیحاتی لس آلاموس آمریکا در نیومکزیکو که اکنون در استانفورد مشغول فعالیت بوده و یکی از نویسندگان این گزارش به شمار می‌رود به رویترز گفت که تحلیل تصاویر ماهواره‌ای حاکی از ادامه تولید سوخت بمب در سال 2018 بوده است.

رهبر کره شمالی از ارتش سان دید + فیلم

 

به گفته وی سوخت تولید شده از فعالیت راکتور پنج مگاواتی در تاسیسات هسته‌ای یونگ بیون از 2016 تا 2018 به نظر از ماه می دوباره شروع به کار کرده و تقریبا 5 الی 8 کیلوگرم پلوتونیوم مناسب برای تسلیحات هسته‌ای تولید کرده است.

این ترکیب به همراه تولید احتمالا 150 کیلوگرم اورانیوم با غنای بالا احتمالا فرصت افزایش بمبهای هسته‌ای کره شمالی به تعداد 5 تا 7 عدد را داده است.

انتهای پیام/

R1036249/P/S8,87,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "کره شمالی"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار کره شمالی اخبار کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۵۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت «تیک‌تاک» در آمریکا احتمالاً هفته آینده به تصویب سنا می‌رسد.

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، تصویب احتمالی قانونی توسط کنگره آمریکا که مالک چینی «تیک‌تاک» را موظف به فروش آن در ایالات متحده می‌کند، یک پرونده مبسوط از جریان «واشنگتن در برابر تیک‌تاک» را می‌بندد.   تصویب این قانون همچنین پرونده جدیدی را باز می‌کند که می‌تواند به همان اندازه طولانی شود.   مجلس نمایندگان آمریکا روز شنبه تصویب کرد که اگر «تیک‌تاک» روابط خود را با چین قطع نکند، این شبکه اجتماعی در آمریکا ممنوع خواهد شد.   این مصوبه بخشی از لوایحی است که بر اساس آن، آمریکا ۶۱ میلیارد دلار به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان کمک مالی خواهد کرد. به این ترتیب احتمالاً این ممنوعیت هفته آینده با تصویب مجلس سنا و امضای رئیس‌جمهور این کشور به قانون تبدیل شود.   نکته قابل توجه درباره تصویب محدودیت «تیک‌تاک» در کنگره آمریکا این است که زمانی که این لایحه به قانون تبدیل شود، «تیک‌تاک» به سادگی از دستگاه میلیون‌ها کاربر محو نمی‌شود. جریان مبارزه «تیک‌تاک» برای باقی ماندن در آمریکا تحت مالکیت شرکت «بایت دنس» از کنگره و سازمان‌های نظارتی به دادگاه‌ها منتقل می‌شود.   این لایحه به شرکت چینی «بایت دنس» تا یک سال فرصت می‌دهد که برای «تیک‌تاک» خریدار آمریکایی پیدا کند یا با ممنوعیت مواجه شود.   دولت چین تاکید کرده که با هرگونه فروش اجباری «تیک تاک» مقابله خواهد کرد.   حامیان تجارت آزاد نگرانند که این قانون بتواند زمینه را برای سایر کشور‌ها ایجاد کند تا شرکت‌های فناوری آمریکایی را ملزم به فروش فعالیت‌های محلی خود کنند.   کارشناسان امنیتی و اطلاعاتی آمریکا مدت‌هاست که هشدار داده‌اند که اطلاعات کاربران آمریکایی «تیک‌تاک» می‌تواند توسط مقامات چینی جمع‌آوری شود و چین می‌تواند از این شبکه اجتماعی به عنوان یک کانال تبلیغاتی در بحران‌های آینده استفاده کند.   در سال ۲۰۲۰ ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا جنبش «ممنوع کردن تیک‌تاک» را با یک فرمان اجرایی آغاز کرد.   این موضوع در دادگاه پایه‌گذاری شد، اما «تیک‌تاک» تاکید کرد که از حریم خصوصی کاربران آمریکایی خود با ذخیره کردن تمام داده‌هایشان در «اوراکل» تگزاس محافظت کند.   با این حال گزارش‌هایی مبنی بر این که داده‌های کاربران آمریکایی در دسترس کارمندان «بایت دنس» در چین و شاید خود پکن است، منتشر شد. این گزارش‌ها عنوان می‌کردند که طبق قوانین، چین می‌تواند شرکت‌های محلی را مجبور به اشتراک‌گذاری داده‌ها با دولت کند.   «تیک‌تاک»، اما بار‌ها اعلام کرد که دولت چین به داده‌های کاربران آمریکایی دسترسی ندارد.   چالش‌های قانونی قانون جدید حالا نه تنها شرکت «بایت دنس»، بلکه کاربران و شرکای «تیک‌تاک» در آمریکا را تحت تاثیر قرار داده است.   «تیک‌تاک» ماه گذشته از کاربران خود خواست با اعضای مجلس نمایندگان آمریکا تماس بگیرند و به قانون پیشنهادی مبنی بر اجبار فروش اعتراض کنند. این کار خشم اعضای کنگره را در پی داشت.   برنامه اشتراک‌گذاری ویدئوی «تیک‌تاک» در آمریکا بسیار محبوب است و کاربران متعددی دارد.   این شرکت اعلام کرده که ۱۷۰ میلیون کاربر فعال ماهانه در آمریکا دارد و بین ۱۶ تا ۲۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ درآمد کسب کرده است.   سخنگوی «تیک‌تاک» در بیانیه‌ای اعلام کرد: مایه تاسف است که مجلس نمایندگان آمریکا از پوشش کمک‌های مهم خارجی و بشردوستانه استفاده می‌کند تا بار دیگر لایحه محدودیتی را که آزادی بیان ۱۷۰ میلیون آمریکایی را پایمال و ۷ میلیون کسب و کار را نابود کند. بستن سکویی که سالانه ۲۴ میلیارد دلار به اقتصاد آمریکا کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • هر آنچه که کاربران «تیک تاک» باید درباره ممنوعیت آن در آمریکا بدانند
  • سفر یک وزیر کره شمالی به ایران 
  • رابطه با روسیه، به کره‌شمالی برای اقدامات خصمانه جرات می‌دهد
  • خبرگزاری آمریکایی: احتمالاً بایدن تحریم‌های نفتی ایران را اجرا نخواهد کرد
  • ادعای جدید گروسی درباره نزدیک بودن ایران به ساخت بمب اتم/ برگزاری رزمایش «ماشه هسته‌ای» کره شمالی/ ازسرگیری مذاکرات برای برقراری صلح در یمن/ آغاز رزمایش «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور
  • هشدار آشکار؛ اولین مانور شبیه سازی ماشه هسته‌ای با هدایت شخص کیم جونگ اون انجام شد | کره شمالی برای چه چیزی آماده می شود؟
  • قیمت نفت اندکی بالا رفت
  • خبر خوش برای طرفداران شیائومی/ اطلاعات بیشتری از پرچمدار ردمی لو رفت!
  • محدودیت «تیک‌تاک» در آمریکا احتمالاً هفته آینده به تصویب سنا می‌رسد.