Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از آنکه نام کیانوش رستمی در بین مسافران اعزامی به کاپ قطر قرار نگرفت، صدای اعتراض این وزنه‌بردار که بعد از طلای المپیک 2016 ریو توفیقی نداشت، بلند شد که فدراسیون یک فرصت خوب و مهم را از او گرفته است.

به گزارش تابناک ورزشی، رستمی در بازی‌های آسیایی 2018 تصمیم گرفت در دسته 96 کیلوگرم، یعنی وزنی که سهرابِ مرادی منظم و بابرنامه در آن حضور دارد، وزنه بزند که نتوانست عملکرد خوبی داشته باشد و البته این هم قابل‌ پیش‌بینی بود چرا که او تازه وزنش را تغییر داده و رسیدن به رکوردهای خوب در دسته جدید نیاز به زمان و تمرین زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیانوش به همین علت در مسابقات جهانی عشق‌آباد هم شرکت نکرد، در جایی که سهراب مرادی با رکورد 186 در یک ضرب، 230 در دوضرب و 416 کیلوگرم مجموع، با سه طلا مقام اول را به خود اختصاص داد. او و دیگر ملی‌پوشان ایران با حضور در جهانی ترکمنستان یکی از 6 مرحله گزینشی که باید تا المپیک پشت سر بگذارند را تجربه کرد. در ادامه هم چند وزنه‌بردار به کاپ قطر رفتند تا همه مدعیان، یک میدان گزینشی را پشت سر گذاشته باشند،‌ همین موضوع اعتراض رستمی را به همراه داشت تا به این ترتیب کاپ پادشاهی تایلند برای او در نظر گرفته شود.

رستمی که تحت حمایت کمیته ملی المپیک است در حالی که همچنان قصد تن دادن به تمرینات کادرفنی تیم ملی وزنه‌برداری را ندارد، برادرش را برای حضور در تایلند به فدراسیون معرفی کرد. برادری که سابقه‌ای در وزنه‌برداری دنیا ندارد و اگر به جرات نگوییم که سابقه‌ای در کار وزنه‌برداری و مربیگری ندارد، لااقل می‌شود ادعا کرد که جزو مربیان بنام این رشته و در حد قهرمانی چون کیانوش رستمی محسوب نمی‌شود.

او از فدراسیون خواست که ماساژورش را هم با او به تایلند بفرستند که همه این کارها انجام شد. ظاهرا قرار نیست در هیچ نقطه‌ای با ورزشکارسالاریِ عجیب در وزنه‌برداری مبارزه کرد، چراکه کیانوش حالا علاوه بر اینکه خودش مربیانش را انتخاب می‌کند و هرگز زیر بار حضور در تمرینات مربیان تیم ملی نمی‌رود، تعیین می‌کند که چه پرواز و چه هتلی برایش در نظر گرفته شود. در شرایطی که ضوابط خاصی در مورد رزرو پرواز فرست کلاس یا بیزینس کلاس برای ورزشکاران وجود دارد که از جمله آن بلندی قد یا سنگین‌وزن بودن است، کیانوش رستمی بدون دارا بودن هیچ‌یک از این شرایط با پرواز بیزینس راهی تایلند شد که این موضوع چیزی در حدود 40 میلیون تومان برای ورزش ایران هزینه داشته است.

تعداد سهمیه‌های وزنه‌برداری ایران به دلیل دوپینگ، به دو سهمیه مردان کاهش پیدا کرده و قطعا معقول نیست که بخواهیم این اندک سهمیه را هم در یک وزن بسوزانیم و از سوی دیگر با توجه به قوانین در هر وزن یک نفر می‌تواند در مسابقات شرکت کند.

کیانوش رستمی در شرایطی در کاپ تایلند مدال طلا گرفت که رکورد 160 کیلوگرم یک ضرب، 211 کیلوگرم دوضرب و 371 کیلوگرم مجموع را از خود بر جای گذاشت که رکورد مجموع او 45 کیلوگرم با رکورد جهانی سهراب مرادی در دسته 96 کیلوگرم فاصله دارد. او در یک ضرب به رکورد سهراب حمله کرد اما در آنجا هم ناکام بود. درست است که میزان آمادگی و رکوردهای وزنه‌برداران در رقابت‌های گزینشی المپیک با آمادگی قهرمانان در میدان‌های رسمی و بزرگ چون جهانی و المپیک فاصله زیادی دارد اما اختلاف 45 کیلویی هم چیزی نیست که بشود در این چند ماه باقی‌مانده تا جهانی بعدی و المپیک 2020 جبران شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کیانوش رستمی سهراب مرادی تایلند المپیک وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۶۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاصله بین قیمت واقعی فولاد با نرخ جهانی بسیار است

لطف الله سیاهکلی،ش عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با پارس نیوز، درباره اینکه برخی واحدهای تولیدی مانند تولیدکننده فولاد مواد اولیه خود را ریالی دریافت می‌کند اما محصول نهایی را دلاری به فروش می‌رساند، گفت: این کالاها یا باید براساس قیمت تمام شده بعلاوه سود به بازار ارائه شود یا براساس قیمت‌های جهانی که دولت قیمت جهانی را پیش گرفته است عرضه شود.

وی ادامه داد: فاصله بین قیمت واقعی این کالاها با نرخ جهانی بسیار است زیرا در ایران دستمزد کارگر، انرژی و مواد اولیه ریالی است. بنابراین محصول تولیدی در کشور نسبت به قیمت جهانی بسیار ارزانتر است. در شرایطی که این موضوع یک فرصت است و ما می‌توانیم از آن به عنوان یک ظرفیت برای صادرات استفاده کنیم؛ نه تنها صادرات انجام نمی‌دهیم بلکه کالاها را نیز به قیمت جهانی به مردم می‌فروشیم.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: فاصله بین قیمت واقعی با نرخ جهانی کالاهایی مانند فولاد بسیار است، زیرا در ایران دستمزد کارگر، انرژی و مواد اولیه ریالی است . بنابراین محصول تولیدی در کشور نسبت به قیمت جهانی بسیار ارزانتر است.

سیاهکلی تصریح کرد: فاصله بین قیمت جهانی و قیمت واقعی این کالاها به جیب دولت می‌رود زیرا دولت صاحب فولاد، سیمان، پتروشیمی و... است. البته منظور از دولت فقط دولت فعلی نیست، همه دولت‌ها همین سیاست را دنبال کردند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: دولت باید تصمیم مشخصی در این زمینه اخذ کند؛ یا این کالاها به قیمت واقعی به دست مصرف‌کننده برسد یا اگر قرار است به قیمت جهانی به دست مردم برسد حقوق و دستمزد نیز باید جهانی باشد.

دیگر خبرها

  • جام ملت‌های آسیا: در انتظار شناخت 4 مسافر جام جهانی
  • جام ملت‌های آسیا: کدام تیم‌ها مسافر جام جهانی می‌شوند
  • فاصله عجیب پرسپولیس و استقلال در رنکینگ جهانی + جدول
  • وضعیت کاروان ورزش ایران برای المپیک
  • وضعیت کاروان ورزش ایران برای المپیک/ اسامی کامل مسافران پاریس
  • تمجید اتحادیه جهانی کشتی از شاگردان رنگرز
  • فاصله بین قیمت واقعی فولاد با نرخ جهانی بسیار است
  • سهمیه‌های کشتی به ۱۱رسید؛ کشتی ایران با یک مسافر در استانبول
  • سهمیه کشتی فرنگی ایران کامل شد؛ مهمدی به المپیک رسید
  • ترکیب نهایی کشتی آمریکا در المپیک مشخص شد