Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اداره جهاد کشاورزی اهواز با بیان اینکه خطر سیلاب و ورود آب به مزارع در حال حاضر فقط دو روستای قجریه و مکسر در شهرستان اهواز را تهدید می‌کند، گفت: بر اثر نشتی‌هایی که در مزارع حاشیه رودخانه دز در منطقه بامدژ بوجود آمده است، حدود ۱۵۰۰ هکتار از مزارع زیر آب هستند و در صورتی که آب این مزارع خالی نشود، شاهد خسارت‌هایی در این سطوح خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرضا نیسی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بالا رفتن سطح آب رودخانه‌های کرخه، دز و کارون در مقطع شهرستان اهواز اظهار کرد: اراضی کشاورزی شهرستان اهواز در حاشیه این سه رودخانه قرار دارند و با توجه به بالا رفتن سطح آب این رودخانه‌ها آمادگی لازم در مناطق به وجود آمده است تا از ورود آب به مزارع جلوگیری شود.

وی افزود: بر اثر نشتی‌هایی که در مزارع حاشیه رودخانه دز در منطقه بامدژ بوجود آمده است، حدود ۱۵۰۰ هکتار از مزارع زیر آب هستند و در صورتی که آب این مزارع خالی نشود، شاهد خسارت‌هایی در این سطوح خواهیم بود.

نیسی ادامه داد: در سایر مناطق شهرستان اهواز در حال حاضر مشکلی در بحث ورود آب به مزارع وجود ندارد و خطری آن‌ها را تهدید نمی‌کند.

وی ادامه داد: نیروهای عملیاتی در حاشیه رودخانه‌ها و در مناطقی که ممکن است شاهد ورود آب به مزارع باشیم، در تلاش هستند تا سیل‌بندها را تقویت و ترمیم کنند. در این زمینه امکانات کافی در اختیار نیروها قرار داده شده است، تا شاهد ورود آب به مزارع نباشیم.

مدیر اداره جهاد کشاورزی اهواز خاطرنشان کرد: خطر سیلاب و ورود آب به مزارع در حال حاضر فقط دو روستای قجریه و مکسر در شهرستان اهواز را تهدید می‌کند اما با تلاشی که در این مناطق در حال انجام است، امیدواریم شاهد مشکلی در این زمینه نباشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اراضي كشاورزي خسارت سیل منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۶۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت محصول باقلا از ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، ایرج بهرامی گفت: پیش بینی می‌شود با عملکرد ۱۰ تن در هر هکتار از مزارع این شهرستان یک هزار تن محصول باقلا برداشت شود.
وی اظهار کرد: سرپل‌ذهاب یکی از شهرستان‌های گرمسیری استان کرمانشاه است که به دلیل شرایط مناسب آب و هوایی در زمستان امکان کشت پاییزه باقلا در آن امکان پذیر بوده و هر ساله کشاورزان مبادرت به کشت این محصول می‌کنند که اشتغال‌زایی مناسبی به همراه دارد بطوری که برای هر هکتار یک نفر مستقیم و چهار نفر غیرمستقیم و به صورت فصلی مشغول به کار می‌شوند.
مدیر جهاد کشاورزی سرپل ذهاب گفت: برداشت باقلا به صورت دستی توسط کارگران انجام می‌شود و به همین خاطر اشتغال‌زایی زیادی به همراه دارد به گونه‌ای که ۱۰۰ هکتار مزارع باقلای شهرستان بیش از چهار هزار نفر روز اشتغال برای کارگران فصلی ایجاد می‌کند.
وی ادامه داد: کشاورزان سرپل‌ذهاب از دیرباز اقدام به کشت باقلا نموده‌اند و محصول باقلا تولیدی سرپل‌ذهاب کیفیت بسیار بالایی داشته و از شهرت خوبی در استان کرمانشاه و استان‌های همجوار برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی سرپل ذهاب اضافه کرد: برداشت محصول باقلا تا اواخر اردیبهشت ماه در این شهرستان ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • صدور سند برای ۵۶ هزار هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها در خوزستان
  • حال خوب مزارع گندم به لطف باران
  • گلدهی بیش از ۸۵ هکتار از مزارع کلزا در جلفا
  • کشت‌کلزا در مهاباد ۵ برابر افزایش یافت
  • ۱۵۰۰ هکتار از اراضی داورزن زیر کشت محصولات جالیزی
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • آغاز برداشت محصول باقلا از ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب