Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-23@12:27:56 GMT

از ثبت شرکت تا توسعه کسب و کار در سه گام

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۱۶۹۴۸

از ثبت شرکت تا توسعه کسب و کار در سه گام

شاید بارها از خودتان پرسیده باشید، برای رسمی کردن یا توسعه کسب‌وکار شخصیتان باید چه اقداماتی انجام دهید؟ پاسخ‌هایی چون ثبت شرکت یا ثبت برند و انجام مراحل مختلف قانونی آن‌ها در اغلب موارد آن‌قدر سردرگم کننده هستند که احتمال دارد هرکسی را پشیمان کنند؛ اما لازم نیست نگران باشید، فقط کافی‌ست یک‌بار برای همیشه چند دقیقه وقت بگذارید و این مقاله را تا انتها بخوانید!

آیا من هم به ثبت شرکت نیاز دارم؟

اگر شما صاحب کسب‌وکاری هستید و دوست دارید آن را توسعه دهید، یا با افزایش و جذب سرمایه و شروع شراکت آن را رونق بخشید، بهتر است هرچه زودتر یک شرکت ثبت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌ها انواع گوناگونی دارند، شرکت‌های سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، تضامنی، مختلط و تعاونی از شناخته‌شده‌ترین انواع هستند. شما باید با توجه به تعداد شرکا و میزان سرمایه‌ای که هر فرد دارد به انتخاب نوع و ثبت شرکت اقدام کنید.

مراحل ثبت شرکت بسیار آسان هستند، و اگر قدری دقت به خرج دهید می‌توانید بی‌هیچ مسئله‌ای شرکت موردنظرتان را ثبت کنید. گام‌های ثبت شرکت به ترتیب زیر خواهند بود.

پیش از هر چیز مدارک مورد نیاز شرکتی که قصد ثبت آن را دارید آماده کنید. این مدارک معمولاً شامل مدارک هویتی اعضا، شرکت‌نامه، اساسنامه و دیگر مدارک مرتبط است. حالا باید وارد سایت اداره ثبت شرکت‌ها شوید و مراحل آسانی را پشت سر بگذارید. نام‌های انتخابی برای شرکتتان را نیز باید در همین مرحله در سایت وارد کنید. بعد از اتمام مراحل و اخذ شماره ثبت از سایت، باید صورت‌جلسه‌های تنظیم‌شده و دیگر اسناد ضمیمه را با پست سفارشی به آدرسی که در تأییدیه درج‌شده ارسال کنید. بعد از این مرحله اگر پرونده ارسالی شما نقص مدارک نداشته باشد، شرکت شما ثبت خواهد شد. بعد از ثبت نهایی شرکت شما حداکثر یک ماه وقت دارید که خلاصه شرکتنامه و ضمیمه‌های آن را برای اعلان عمومی در روزنامه چاپ و منتشر کنید. آیا ثبت شرکت هزینه دارد؟

انجام مراحل قانونی و ثبت نهایی شرکت مستلزم پرداخت هزینه‌هایی است. این هزینه‌ها با توجه به نوع شرکتی که قصد ثبت آن را دارید متفاوت خواهد بود، اما مهم‌ترین هزینه‌ها شامل حق ثبت، تمبرهای ثبتی و مالیاتی، هزینه انتخاب نام شرکت، هزینه پست مدارک، هزینه چاپ آگهی در روزنامه، هزینه ملزومات پرونده، هزینه پلمپ دفاتر، و تشکیل پرونده مالیاتی و اخذ کد اقتصادی است.

کد اقتصادی چیست و چرا باید یک کد اقتصادی بگیرم؟

ورود به عرصه فعالیت‌های تجاری و اقتصادی الزاماتی دارد. مثلاً دولت احتیاج دارد برای ساماندهی شرکت‌ها، حمایت از فعالین اقتصادی و محاسبات مالیاتی هر بخش را با یک شناسه منحصربه‌فرد شناسایی کند. شما نیز برای پیگیری مسائل مالی مختلف احتیاج به چنین شناسه‌ای خواهید داشت. شما با این کد می‌توانید کارت بازرگانی بگیرید، در مزایده‌ها و مناقصه‌ها شرکت کنید، حساب بانکی و ارزی باز کنید و با دیگر شرکت‌ها قراردادهای حقوقی ببندید.

مدارک لازم برای اخذ کد اقتصادی شامل درخواست کتبی، کپی کارت ملی، و کپی همه صفحات شناسنامه اعضای هیئت‌مدیره است. اگر پیش از این هم کد اقتصادی داشته‌اید لازم است کد قبلی یا فیش کامپیوتری آن را ارائه کنید.

شما حداکثر دو ماه بعد از ثبت شرکت زمان دارید که برای دریافت کد اقتصادی اقدام کنید. کافی‌ست وارد سایت سازمان امور مالیاتی کشور شوید و بعد از انجام مراحل پیش ثبت‌نام، صحت‌سنجی، تولید و ارسال نام کاربری، ثبت‌نام، تائید اطلاعات ارسالی و صحت سنجی میدانی کد خود را دریافت کنید.

مراقب باشید!

اگر کد اقتصادی نگیرید یا قبل از دریافت کد اقتصادی، فعالیت‌های اقتصادی خود را آغاز کنید؛ مطابق قانون جریمه خواهید شد.

چرا باید برای کسب و کار خود برند ثبت کنیم؟

شاید شما هم از آن دسته باشید که با خودتان فکر می‌کنید ثبت برند به سختی انجام مراحل و ارائه مدارک مورد نیاز ثبت برند پرداخت هزینه‌ها نمی‌ارزد؛ اما خوب است بدانید این روزها در دنیای تجارت کمترین ضرری که شما را تهدید می‌کند، زیان مالی است. بزرگ‌ترین خطر در دنیای تجارت مدرن نداشتن نام خوش، ماندگار و معتبر است، و یا وجود کالاها و خدمات مشابه شما، طوری که مشتریان شما نتوانند متوجه تفاوت‌های کسب‌وکار شما با دیگر موارد مشابه شوند. تمام این موارد فقط یک راه‌حل دارد، ثبت برند! برای اینکه خیالتان را راحت کنم فقط می‌خواهم اضافه کنم که این روزها برند یک ابزار بازاریابی و یکی از دارایی‌های شرکت‌های بزرگ به شما می‌رود. به عنوان مثال برند شرکت اپل حدود 117 میلیارد دلار می‌ارزد.

از سوی دیگر برند یا نام و نشان تجاری درواقع چیزی است که شما را از دیگر رقبایتان متمایز خواهد کرد و مشتریان به کمک آن شما را بهتر به خاطر خواهند سپرد. همچنین یک برند خوب به شما کمک می‌کند مشتریان وفادارتری داشته باشید. از سوی دیگر برند به شما امکان اعطای نمایندگی و گسترش کسب‌وکارتان در شهرهای دیگر را می‌دهد.

خب، حالا چطور دوست دارید برند مخصوص خودتان را داشته باشید؟

برای ثبت برند ابتدا باید اظهارنامه‌ی خود را تکمیل کنید و به اداره علامت تحویل دهید. شما باید با مراجعه به سایت مرکز مالکیت معنوی، اظهارنامه‌ی خود را برای این سازمان ارسال کنید. همچنین در این مرحله لازم است که مدارک هویتی شخص حقیقی، حقوقی یا نماینده قانونی نیز ارائه شود. سپس نمونه گرافیکی نشان تجاری خود را به همراه مدارک مربوط به نوع فعالیت و رسید مربوط به پرداخت هزینه‌های قانونی از طریق این سامانه ارسال کنید.

درصورتی که پرونده‌ی شما نقصی نداشته باشد، آگهی نوبت اول به شما داده می‌شود و شما باید برای ارائه مدارک اقدام کنید. بعد از ارائه مدارک، باید 31 روز منتظر بمانید اگر در این مدت کسی نسبت به برند درخواستی شما اعتراضی یا شکایتی نداشته باشد نوبت به آگهی دوم می‌رسد و بعد از آن سند قطعی ثبت برند اعطا می‌شود.

حالا شما صاحب شرکت، کد اقتصادی اختصاصی و برند شخصی خودتان هستید. گرچه مراحل کمی دشوار به نظر می‌رسند، اما نتیجه مطمئناً رضایت‌بخش خواهد بود و به افزایش درآمد، و توسعه‌ی کسب‌وکار شما کمک چشمگیری خواهد کرد. اگر فکر می‌کنید احتیاج به مشاوره یا راهنمایی بیشتری دارید، راه بهتری هم هست، همین الان با شماره ۲۲۹۱۴۲۰۶ تماس بگیرید و از مشاوره رایگان کارشناسان زبده‌ی این حوزه بهره ببرید.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ثبت شرکت مراحل ثبت شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۶۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین دست و پا گیر برای توسعه اقتصادی باید حذف شود

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان ،وی افزود: برنامه هایی داریم که به صورت کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت است که به همه اینها باید پرداخته شود اما یکسری موضوعات به صورت کوتاه مدت است که اگر به آن پرداخته نشود آسیب زیادی به استان وارد می شود. یوسفی گفت:اگر توسعه استان و درآمدسرانه آن بخواهد رشد پیدا کند باید قوانین دست و پاگیر را از جلوی پای بحش خصوصی برداریم تا بتوانیم به اهداف برسیم. رئیس اتاق بازرگانی گرگان ابراز داشت:تعطیلی روز پنجشنبه که در کمیسیون اجتماعی مجلس مصوب شده آسیب بزرگی به ارتباط بین المللی و روابط اقتصادی وارد می کند ، جای نگرانی دارد که با این موضوع چهار روز روابط بین المللی را از دست خواهیم داد که دولت راجع به این موضوع باید تجدید نظر کند.

 وی درادامه گفت:این موضوع مطالبه بخش خصوصی است این تصمیم با شعار سال مغایرت دارد.

یوسفی اظهار کرد:موضوعات مختلفی در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی مطرح می شود که مشکلات بخش خصوصی است و برای رفع آن نیاز به پیگیری دارد تا اتفاقات خوبی رخ دهد.

وی گفت:با توجه به اینکه اقتصاد استان گلستان برپایه کشاورزی است باید مشکلات آن از دولت مطالبه گری شود.

بوسفی بیان کرد:در بخش کشاورزی هزینه ها برمبنای دلاری انجام می شود و از طرف دیگر خرید تضمینی محصولات کشاوری بر اساس ريال و هر قیمتی که مصوب شود لطمه بزرگی به بخش کشاورزی وارد می کند. وی افزود:باید قیمت خرید تضمینی گندم در برنامه کار قرار گیرد، قیمت فعلی پاسخگو نمی باشد.

یوسفی گفت:نمایشگاه اگروفود که در کشور ترکمنستان قرار است برگزار شود ظرفیت خوبی در زمینه توسعه صادرت با کشور ترکمنستان است و می تواند باعث توسعه مراودات شود. وی ضمن اشاره به ظرفیت نمایشگاه اکسپو 2024 گفت: اتاق گرگان با هدف معرفی استان در این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

رئیس اتاق بازرگانی گرگان بیان کرد:با توجه به سفر استاندار بالکان نشست های تخصصی را داشته باشیم تا موجب توسعه روابط بین استان گلستان و استان باکان کشور ترکمنستان شود که این امر موجب پیشرفت استان می باشد.

دیگر خبرها

  • هیئت اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • جریمه ۱۰۸ میلیارد ریالی تاوان عمل نکردن به تعهد ارزی
  • بهترین آموزشگاه مهارت‌های فنی با ضمانت بازگشت وجه در صورت نارضایتی
  • کشاورزی در توسعه اقتصاد همدان سهم ۳۰ درصدی دارد
  • قوانین دست و پا گیر برای توسعه اقتصادی باید حذف شود
  • قطار وعده‌ ها برای اتصال چهارمحال و بختیاری به خط ریلی!