Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان امنیتی یک اپلیکیشن حاوی بدافزار در گوگل‌پلی کشف کرده‌اند که ارزهای دیجیتالی کاربران را از کیف پول‌های مجازی آنان سرقت می‌کند.

یک اپلیکیشن حاوی بدافزار در گوگل‌پلی کشف شده است. این اپلیکیشن برای سرقت ارزهای مجازی از کاربران ساخته شده است.

به گفته محققان امنیتی شرکت Eset این اپلیکیشن ارز مجازی ظاهرا قانونی است اما در واقع یک بدافزار است و آدرس‌های کیف پول مجازی کاربر را با آدرس‌های کلیپ‌بورد اندرویدی تعویض می‌کند که به هکرها تعلق دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه این امر افرادی که قصد دارند با استفاده از این اپلیکیشن سکه‌های دیجیتالی را به کیف پول مجازی دیگری انتقال دهند، آن را به کیف پول متعلق به هکرها منتقل می‌کنند.

این بدافزار در یک اپلیکیشن به نام MetaMask پنهان شده بود. اپلیکیشن مذکور طوری طراحی شده بود که به مرورگرها اجازه اجرای اپلیکیشن‌هایی را می‌داد که با سکه دیجیتال Ethereum کار می‌کنند.

هدف اصلی این بدافزار سرقت اطلاعات محرمانه مورد نیاز برای دسترسی به سکه‌های دیجیتال قربانی بوده است. این اپلیکیشن حاوی بدافزار در یکم فوریه در گوگل‌پلی عرضه شد و مدت کوتاهی پس از آن کارشناسان Eset آن را رصد کردند. البته این اپلیکیشن هم‌اکنون از گوگل‌پلی پاک شده است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۶۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلکسی A55 سامسونگ قابلیتی دارد که حتی گلکسی S24 هم ندارد!

سامسونگ به‌تازگی از دو گوشی میان‌رده رونمایی کرده است که نه تنها از لحاظ ظاهری از نسل‌های قبلی خود پیشی می‌گیرند، بلکه از نظر کارایی نیز بسیار قدرتمندتر هستند.

بدیهی است که گوشی‌های میان‌رده اندرویدی سال ۲۰۲۴ نسبت به مدل‌های سال گذشته سامسونگ عملکرد بهتری خواهند داشت؛ اما گلکسی A55 و گلکسی A35 واقعاً شگفت‌انگیز ظاهر شده‌اند. این دو گوشی انقدر توجه‌ها را جلب کرده‌اند که حتی علیرغم اینکه هنوز گلکسی A55 وارد برخی از بازارها نشده، فروش سری گلکسی S24 را تحت‌الشعاع قرار داده است.

برای اثبات این ادعا، نخستین کاربران گلکسی A55 به تازگی کشف کرده‌اند که این گوشی از یک قابلیت مهم اندروید بهره می‌برد که حتی در گلکسی S24 وجود ندارد و به احتمال زیاد هرگز هم نخواهد داشت.

به گزارش گجت نیوز، این قابلیتی است که گوگل حدود هشت سال پیش به اندروید اضافه کرد، اما سامسونگ هرگز از آن استفاده نکرده است. ما در مورد بروزرسانی یکپارچه اندروید صحبت می‌کنیم. کاربران با شگفتی متوجه شدند که گلکسی A55 از این قابلیت پشتیبانی می‌کند!

گوگل در سال ۲۰۱۶ با اندروید نوقا، قابلیت به‌روزرسانی‌های یکپارچه (به‌روزرسانی‌های A/B) را به اندروید اضافه کرد. این قابلیت با انجام فرآیند دانلود و نصب در پس‌زمینه، نصب به‌روزرسانی‌ها را آسان‌تر می‌کند. پس از اتمام این فرآیند، با اولین راه‌اندازی مجدد گوشی، به‌روزرسانی اعمال می‌شود.

مزیت این قابلیت، افزایش پایداری و سهولت استفاده از گوشی است. در حالی که به‌روزرسانی در پس‌زمینه انجام می‌شود، شما می‌توانید بدون مشکل از گوشی اندرویدی خود استفاده کنید. همچنین، در صورت بروز هرگونه مشکل با نرم‌افزار جدید، به‌راحتی می‌توانید به نسخه قبلی برگردید.

البته این به‌روزرسانی‌های یکپارچه خالی از اشکال نیستند. یکی از معایب این است که فضای بیشتری از حافظه را اشغال می‌کنند. همچنین، از آنجایی که می‌توانید همزمان با اجرای به‌روزرسانی نرم‌افزار در پس‌زمینه از گوشی استفاده می‌کنید، ممکن است با کمی کندی در استفاده مواجه شوید. با تمام این تفاسیر، همچنان این روش ارجحیت دارد. به خصوص در سال ۲۰۲۴ که ۱۲۸ گیگابایت حافظه، حتی در بین گوشی‌های میان‌رده هم به فضای عادی تبدیل شده است.

با توجه به همکاری نزدیکی که سامسونگ با گوگل دارد، مشخص نیست که چرا این شرکت کره‌ای تمام این سال‌ها از به‌روزرسانی‌های یکپارچه دوری کرده است. همچنین، دلیل اینکه سامسونگ تصمیم گرفت به‌طور پنهانی این قابلیت را اضافه کند و آن را اعلام نکند، و اینکه چرا گوشی میان‌رده گلکسی A55 را برای معرفی این قابلیت انتخاب کرده، نامشخص است.

شایعات ماه گذشته حاکی از آن بود که گوگل ممکن است در آینده پشتیبانی از به‌روزرسانی‌های غیر یکپارچه را کنار بگذارد. بنابراین، سامسونگ در نهایت مجبور به پیروی از این رویه خواهد شد.

آپدیت‌های یکپارچه اندرویدی در گلکسی A55 چگونه است؟

در صفحه بروزرسانی گوشی، حالا یک نوار پیشرفت با عنوان «در حال دانلود و نصب» و یک مرحله «تأیید» وجود خواهد داشت. پس از نصب به‌روزرسانی نیز دکمه‌ای با عنوان «راه‌اندازی مجدد» ظاهر می‌شود.

هنوز مشخص نیست که آیا گلکسی A35 هم از به‌روزرسانی‌های یکپارچه پشتیبانی می‌کند یا خیر؛ اما ورود این قابلیت به گلکسی A55 نشان می‌دهد که ممکن است به زودی شاهد حضور آن در سایر گوشی‌های سامسونگ باشیم. انتظار می‌رود گلکسی زد فولد ۶ و فلیپ ۶ که سامسونگ در ماه جولای معرفی خواهد کرد، از به‌روزرسانی‌های یکپارچه پشتیبانی کنند. البته این صرفاً حدس و گمان است.

آنچه قطعی به نظر می‌رسد، عدم دریافت این قابلیت توسط سری گلکسی S24 است. حداقل تا این لحظه، دستگاه‌هایی که از این سری به فروش رسیده‌اند از به‌روزرسانی‌های یکپارچه پشتیبانی نمی‌کنند. گوگل به‌طور رسمی توصیه می‌کند که این قابلیت پیش از عرضه گوشی در بازار فعال شود و به همین دلیل، امکان فعال‌سازی آن بعد از عرضه وجود ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • لزوم تشکیل ۲ سامانه گردشگری در اصفهان/ رفع مشکل ترافیک با اپلیکیشن «اصفهان من»
  • اعتیاد به گوشی را با ابزارهای دیجیتال سلامت شکست دهید
  • قطع همکاری سیستم پرداخت سامسونگ با میر روسیه
  • گلکسی A55 سامسونگ قابلیتی دارد که حتی گلکسی S24 هم ندارد!
  • اعتراض کاربران فضای مجازی به عملکرد نمایندگان کارگران در شورای عالی کار
  • گوگل، متا و اپل زیر تیغ جریمه در اروپا
  • گوگل از عملکرد خود در اروپا دفاع می کند
  • شرکت‌های فناوری جعل عمیق ساخته شده توسط هوش مصنوعی را شناسایی کنند
  • اندروید ۱۵ نصب اپلیکیشن‌های قدیمی را غیرممکن می‌کند
  • یوتیوب یک مجرم را به دام انداخت!